Любов и партньорство

Обичам те, но не искам връзка с теб

Има и такива моменти, когато любовта не е достатъчно условие двама души да бъдат заедно. Дори и да се обичат. Дори и да не могат един без друг, някои връзки са невъзможни да съществуват. Невъзможната любов е изморителна и болезнена. Стоиш и чакаш нещо, но и ти не знаеш какво. Чакаш с този мъж да се превърнете в истинска двойка, но времето минава и нещата между вас не се развиват. Знаеш, че те обича, но дали наистина е така? Нима е възможно да обичаш някой, а да не искаш да бъдеш с него?

Какво може да го спира? Ако любовта ви е силна и истинска, винаги има изход. Винаги има начин. И тя винаги побеждава всичко. Трябва да намерите път един към друг. Но дали е възможно?

Правите всичко, което нормалните двойки правят. Излизате, пишете си, когато не сте заедно, интимни сте. И това все повече те обърква. Защото въпреки всичко това, той продължава да не иска да има връзка с теб.

Представяме ти някои от причините, защо той не иска да се обвърже сериозно с теб.

Страхува се от чувствата си

О, да! Мъжете може и да изглеждат безстрашни, но само се правят на такива. Всъщност и те се страхуват от много неща. Но най-голям страх изпитват от собствените си чувства, особено към жена, с която не са сигурни, че искат да бъдат. Мъжете не обичат да говорят за това какво изпитват, дори и пред самите себе си. Ако той е показал, че не си му безразлична, може да започне внезапно да се отдалечава от теб, защото просто се страхува от собствените си чувства. Жените са по-отворени да споделят емоциите си и да ги показват.

Не знае какво иска

Има и такива мъже, които не знаят какво искат от жената срещу тях. Може би им харесва да са в нейната компания, но все още не са сигурни дали това е тяхното момиче. Сърцето може да казва едно, а главата – съвсем друго. Как да разбереш, че това е причината? Ако се държи така, сякаш го е грижа за теб, а в следващия е студен и се отдръпва от теб, със сигурност той не знае все още какво иска от теб.

Обича свободата си

Да бъдем напълно откровени – кой не я обича? Особено мъжкия пол. Няма мъж, който да не харесва независимостта и свободата си. Да, той може и да е влюбен в теб, но мисълта, че няма да е свободен, както преди ако се обвърже с теб го плаши страшно много. А и колкото повече човек стои сам, толкова повече свиква с това. Толкова, че започва да му харесва самотата и да не иска никой да я наруши.

Харесва му това, че не се съобразява с никого и прави каквото си иска. Все още не е готов да прави компромис със себе си, заради някой друг. Дори и това да е жена, в която е влюбен.

Но ако държи наистина на него, трябва да си поговорите. И да не отлагаш повече този разговор. Нека разбере, че дори и да се обвърже с теб, ти няма да го спираш да излиза с приятели и ще има лично пространство.

Когато дадеш пълна свобода на един човек, с когото си във връзка – тогава разбираш дали той наистина е влюбен в теб  и по-скоро дали държи на теб. Но колкото повече го ограничаваш, той толкова повече ще ти се противопоставя и ще прави неща напук на теб и забраните ти.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе