Зодиите, които не могат да спрат да изневеряват – класация от 1 до 12

Зодиите, които не могат да спрат да изневеряват – класация от 1 до 12
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които не могат да спрат да изневеряват – класация от 1 до 12

Тъжната истина е, но има хора, които не могат да спрат да изневеряват, дори на любимия си. И докато някои предпочитат да се фокусират върху най-неверните женски зодии, в действителност мъжете от зодиака също са напълно способни да изневеряват. Никой не е застрахован – нито ти, нито най-добрите ти приятели, нито любимият ти телевизионен водещ например. И със сигурност не любимите ти знаменитости.

Зодиите, които не могат да спрат да изневеряват – класация от 1 до 12

Има най-различни действия, които спадат в категорията на изневярата. Вероятно за вас само да флиртувате с някой, различен от партньора ви, е изневяра. А може и, според вас, единственото нещо, което отговаря на изискванията, е пълноценният полов акт. Какъвто и да е случай на изневяра, е ужасно да бъдеш измамен от човека, когото обичаш. Също така това те кара да развивате проблеми с доверието, които ви карат да се притеснявате за бъдещите си връзки и е по-трудно да допускате хората толкова много, защото се страхувате да не бъдете наранени отново.

4 зодии, които ценят себе си и не се задоволяват с по-малко

Най-успешни зодии! Вие сред тях ли сте?

Зодиите, които не се срамуват да направят първата крачка

Основният въпрос е тук защо има хора, които не могат да спрат да изневеряват и какво ги подтиква да го правят.

Дали защото търсят някой, с когото да прекарат живота си – някой, с когото вярват, че ще бъдат щастливи завинаги, и трябва да проверят дали тревата там наистина е по-зелена? Ако някой може да изневери и не е напълно щастлив, защо не прекрати това, вместо да предаде този, с когото е?

Изневярата е пряко нарушение на емоционалната или интимната изключителност на двойката, което уврежда връзката. От своя страна това води до разпадане или загуба на доверие. В крайна сметка обаче, без значение какви могат да бъдат разсъжденията, винаги резултатът е разбито сърце.

Откъде започва изневярата?

Повечето изневери започват с емоции и лъжа. Измамниците често ще ви лъжат и ще скрият истината за действията си, когато ги попитате. Изневярата може да започне и с определени проблеми във връзката. Ако връзката ви прави партньора ви нещастен или интимният ви живот не е толкова жив, колкото беше преди, партньорът ви може да започне да изневерява. По този начин той иска а намери щастие или интимна химия с някой друг.

Какви са причините хората да изневеряват на партньорите си?

Някои казват, че просто са изпитали нужда, която е трябвало да задоволят, въпреки преди това да са отхвърляли такава възможност категорично. Въвлечени в рутината пък, други смятат, че промъкването с някой нов ще помогне да оправят любовния им живот у дома. Трети се оправдават с въздействието на алкохола – другият се е появил внезапно и не са знаели как да го спрат. Хората изневеряват по различни причини – нещастие във връзката, търсене на нови преживявания, проблеми с несигурността, желание за отмъщение или разлюбване. Но каквато и да е причината, винаги завършва с бъркотия.

Как да разберете дали партньорът ви е от тези, които не могат да спрат да изневеряват?

Ако вашият партньор ви даде някаква причина да вярвате, че ви изневерява, трябва да г питате директно. Слушайте и обърнете внимание на начина, по който реагира, защото това ще ви каже дали лъже или не. Има и червени флагове, които предварително предупреждават, че нещо подобно ви грози. Един от сигналните знаци, че някой има склонност да изневери не само веднъж, а отново и отново, може да е неговият зодиакален знак. Ясно е, че не всеки, който принадлежи към една астрологична група, ще изневерява или не. Изглежда обаче има някои зодиакални знаци, които са по-податливи на изкушения и звездите могат да обяснят защо.

infomax-logo-50-15-HW Британският музей откри изложба, която е организирана около Панагюрското съкровище

Хората от коя зодия не могат да спрат да изневеряват? Ето и зодиакалните знаци, подредена от тези с най-голяма склонност да мамят до тези с най-малка:

1. Риби

Сигурно сте изненадани, но зодията, която най-вероятно ще изневерява, е Риби. Те са чувствителни и твърде емоционални, като реагират на всяка промяна в настроението. Ако той ви е ядосан и е навън през нощта, може да очаквате всичко. Едва ли обаче той ще прекрати връзка, дори ако е нещастен. Той просто не иска да нарани половинката си. Затова той може да избере вместо това да кривне от правия път. Тайно той може да се надява да бъде хванат в измама, за да остави другия да вземе решението за раздяла.

2. Близнаци

Близнаците искат да получават много в отношенията си, така че ако не можете да му обърнете денонощно внимание, той ви намери заместник. Близнаци могат да бъдат доста колебливи, така че обичат да имат повече възможности. Ако все още имат нужда от вас за нещо, те ще ви държат наоколо, за да го получите. По отношение на зодиакалните знаци, които не са лоялни, Близнаците могат да изневерят, ако партньорът не може да им даде това, което иска.

3. Везни

Везните са големи флиртаджии и заради това някои хора се страхуват да имат връзка с тях, вероятно с право. Дори и да с някого, не е гаранция, че това ще спре флиртът. И въпреки че в повечето случаи е безвреден, понякога може да стигне доста далеч.

4. Лъв

Лъвът не само е драматичен, но и обича да е център на внимание през цялото време. Ако не се отнасяте с него като с краля, който той вярва, че е, и особено ако смята, че не й обръщате внимание, ще го потърси другаде.

5. Водолей

Водолеят може да не изневерява физически, но е склонен да праща флиртуващи съобщения на стара приятелка например. Това често се определя като емоционална изневяра, така че е сигурно, че партньорът им не би бил много щастлив, ако знаеше, че това се случва.

6. Скорпион

Скорпионът може да ви даде всичко и да бъде най-любящият партньор, стига да му покажете, че му отвръщате със същото. Веднъж обаче той разбере ли, че сте му изневерили, независимо какъв начин, всичко приключва. Вие сте загубили неговата лоялност и този знак няма да се поколебае да потърси отмъщение.

7. Козирог

Козирогът иска да спечели възможно най-много от любовните си отношения. Той търси щастие, опора, вероятно и социален статус. Това определено не е лесна задача и когато той го намери, няма да рискува да го загуби.

8. Стрелец

Стрелецът е моралист и не би направил нещо, което да навреди на неговата репутация. Не се учудвайте, ако в началото на дадени отношения Стрелецът предлага открити отношение и ясно покаже, иска отворена връзка. Когато той е открит и честен за това, което иска и очаква, това не може да се нарече изневяра.

9. Дева

Девата никога не е и помисляла да изневери на човека, с когото е. Това е честен знак, на когото можете спокойно да се доверите. В крайна сметка, ако беше нещастна, Девата би ви казала и щеше да прекрати връзката, вместо да ви изневери. Тя не е фен на драмата и няма намерение да бъде източникът й в собствения си живот.

10. Телец

Телецът обикновено не изневерява и причината е, че оставането вярно на партньора му носи най-голяма полза. Да имаш една връзка означава само да се налага да положиш усилия с един човек и няма допълнителна енергия, която се изразходва за промъкване и измисляне на извинения на място. Да, на Телеца честно казано изобщо не му се занимава с изневяра. Това определено е хубаво – егоистично, може би, но добро.

11. Рак

Ракът е един от най-верните зодиакални знаци и той определено не са от тези, които не могат да спрат да изневеряват. Той дава приоритет на семейството и не би искал да нарани партньора си. Той харесва да се чувства комфортно и сигурно, а изневярата би го накарала да се чувства тревожен и да е на ръба през цялото време.

12. Овен

Овенът е най-верният и отдаден на партньора си зодиакален знак. Понякога обаче може да изглежда малко груб, тъй като не показва по най-добрия начин чувствата си отдадеността си към половинката си. Въпреки това, тази зодия е лоялна докрай. Освен това тя знае колко ужасно би се почувствала, ако тя беше тази, на когото изневеряват, и никога не би могла да прекара друг човек през това – никога.

Зодиите, които не могат да спрат да изневеряват – класация от 1 до 12

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе