Три признака, че половинката ви е на ръба да ви изневери - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Три признака, че половинката ви е на ръба да ви изневери

Три признака, че половинката ви е на ръба да ви изневери
Астрология Любов и партньорство

Три признака, че половинката ви е на ръба да ви изневери

Няма нужда да обясняваме, че изневярата е лоша. Появяването й в една връзка води до нарушено доверие и често се стига и до раздяла. Но какво да кажем за дребните неща, които правите и които могат да се тълкуват като признаци на изневяра? Да, може всъщност никога не прекрачвате границата физически, но действате така сякаш сте на ръба да го направите. Това е известно като микро-измама, което е определението за малки дейности, които почти водят до измама. Въпреки че няма физически контакт с друг човек, този вид общуване отново не е приемлив за партньорите. Причината е, че поведението на единия все пак нарушава разбиранията на двойката за любовна изключителност.

Ето няколко индикатора за това как да разпознаете микро-измамник във връзка, които изглежда сякаш е на ръба да ви изневери:

Многократно флиртуване с бившия

Повечето хора не биха ви посъветвали да останете приятели с бившия си партньор по очевидни причини. И едно от тях е, че дори и да имате нова връзка, все още можете да бъдете привлечени от нея или него. Определено извършвате микроизмама, ако се опитвате да се свържете с него в социалните социалните мрежи. Същото е и да водите разговори с него, докато си припомняте предишни лични спомени. Още по-лошо е, ако го правите без съзнанието на партньора си.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Запазвате контакти с фалшиви имена в телефона си.

Ако партньорът ви е на ръба да ви изневери, той или тя няма да рискува да запази цялото име на човека в телефонния си указател. Вашият партньор често ли изпраща текстови съобщения на човек, чието име не разпознавате? Разбира се, нормално е да не познавате абсолютно всички хора, с които общува. Но се предполага, че трябва да знаете по-близките или тези, с които общува постоянно. И тук не става въпрос за следене, а за нормален интерес към живота на другия, какъвто и той трябва да има към вашия. Ако обаче той не ви казва за връзката си с този човек, може да е запазил контакт, който познавате под фалшива самоличност.

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

Развиване на емоционална връзка с друг човек

Възможно е едно силно приятелство да развие емоционална привързаност. В крайна сметка тя може да застрашава и да вреди на близостта на човека с неговия партньор. Причината е, че той посвещава много време и емоционална енергия на това. Това също е вид микро-измама, защото единият споделя лични неща с някой друг, а не с половинката си. Това също е сериозен признак, че той е на ръба да ви изневери, макар и вероятно да не го осъзнава. Невинаги някой умишлено търси утеха извън връзката си, но развитието на тези отношения може да доведат до отчуждаване с партньора. И рано или късно краят на връзката е неизбежен.

Ако забележите подобно поведение в човека до вас, трябва да помислите за директен разговор с него. Ако тези отношения са започнали да пречат на връзката ви, действайте, преди да е станало късно. От решаващо значение е другият да разбере случващото се и да поеме ангажимент да направи промяна в поведението си. Замислете се и дали вие самите не сте в неговата роля и не сте на ръба да предадете човека до вас, без дори да осъзнавате.

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица