щастливите двойки; за двойки
Любов и партньорство

10 от най-романтичните места за двойки

По света има идеални места за двойки, където влюбените да се насладят на уникална атмосфера и да покажат любовта си един към друг по неповторим начин. В една връзка може да се получи момент на рутина, която да се окаже много опасна за съвместното ви бъдеще. Именно романтичната почивка може да бъде решение на всичко това.

Уморени ли сте от ежедневната работа? А още по-лошото е, че сте уморени от партньора си? Не искате да влизате през вратата, защото знаете, че ви очаква нова караница? Чувствате се виновни всеки път, когато се уловите, че въртите очи за нещо, което е казал? Бъдете сигурни, че не сте единствените.

Един от често срещаните проблеми за двойки е натрупването на проблеми.

Неприятностите в отношенията със сигурност не са нещо ново – от начинаещите до тези, които са заедно от десетилетия.

Независимо дали възнамерявате да останете, или да си тръгнете, може би ще искате да помислите дали да не им дадете последен шанс, преди да вземете окончателно решение. Без значение през какво преминавате, няма как да отречете, че някога сте обичали партньора си с цялото си сърце. Не е ли това достатъчна причина да спасите връзката си? Ако е така, трябва да помислите за подновяване на романтиката, а чудесен начин да го направите е да се отправите на романтично приключение заедно. Няма нищо лошо в това да се опитате да запазите това, което сте изградили заедно, а дори и пътуването да е безрезултатно, поне ще можете да кажете, че сте опитали.

Една спасителна ваканция със сигурност ще подчертае проблемите, които имате, и дори може да предложи решения за тях. Независимо дали тези решения са временни, или постоянни, да се видите очи в очи един с друг ще бъде облекчение.

Стискаме палци да разрешите всичко на едно от тези приятни романтични места за двойки, които да съживят връзката ви.

Малдивите

Бягство в Раят на земята- Малдиви
10 от най-романтичните места за двойки

Трудно е да не почувствате любов към човека, с когото сте, когато сте заобиколени от абсолютна красота. Малдивите са едно от най-девствено съвършените места в света и независимо на кой атол се озовете, можете да сте сигурни, че това ще бъде раят на земята. От комплексни курорти до ексклузивни частни острови – изберете от безбройните луксозни и романтични възможности, които са ви на разположение. Това е перфектно място за двойки.

Големият остров, Хавай

женените двойки; за двойки
10 от най-романтичните места за двойки

Хавайските острови са известни със своята богата култура, красиво наследство, невероятен пейзаж и перфектни плажове. Няма по-добро място за двойки, на което да се потопите в любов и страст от Големия остров, най-големия от осемте острова на Хавай. Големият остров може да се похвали с всичко – от черни пясъчни плажове до жив вулкан, и ще бъде идеалното място да разпалите любовта си, ако връзката ви е на косъм. Можете да изберете абсолютно уединение и да се барикадирате в някой от многото луксозни курорти или да изберете приключенско бягство и да се отдадете на туризъм, къмпинг, каяк и т.н.

Шамони, Франция

12 неща, които щастливите двойки никога не правят
10 от най-романтичните места за двойки

Казват, че Париж е най-романтичният град във Франция, но не може да се отрече, че Шамони във френските Алпи предлага несравнима романтика. Величествените планини със сигурност ще спрат дъха ви, а няма как да отречем, че отдаването на наслада на хубаво вино, сирена и разходките из очарователното градче ще ви накарат да се влюбите отново един в друг.

Независимо дали искате да се успокоите и да вдишвате свежия планински въздух от вашата хижа, или да се доближите до слънцето, като карате ски на хиляди метри над морското равнище, Шамони със сигурност ще съживи любовния ви живот по начин, който никога не сте си представяли. Това е идеално място за двойки, които искат да преживеят нещо ново и незабравимо.

Пустинята Намиб, Намибия

Представете си постоянно променящи се пясъчни дюни, докъдето стига погледът. Миниатюрни песъчинки се разнасят от вятъра, а малките им повърхности отразяват брилянтните слънчеви лъчи милиарди пъти, като с всяко мигване на окото променят пейзажа. Докато преодолявате поредната дюна, изведнъж виждате пред себе си Атлантическия океан в цялата му студена, бурна и сурова красота. Пустинята Намиб се простира чак до океана, а неподготвените ще си помислят, че току-що са попаднали в сюрреалистична картина.

Това е място, което е нереално, недокоснато и неограничено от конвенционалния туризъм и е идеално за двойки, които искат да поправят разбитата си връзка. Суровият пейзаж ще постави нещата в перспектива, особено ако сте в състояние да видите колко сурова и красива е природата. Не се притеснявайте, няма да ви изхвърлят от хеликоптер и да очакват от вас да карате пясъчен борд до океана. Има туристически компании, които ще се погрижат за всичко – от пътуването ви с джип до луксозните нощувки за двойки.

Сейшели

двойки зодии създадени един за друг
10 от най-романтичните места за двойки

Има причина британският принц Уилям и принцеса Кейт да изберат Сейшелските острови за дестинация на медения си месец. Разнообразни коралови рифове, девствени плажове, гъсти гори, невероятни морски дарове, редки диви животни и безброй ултралуксозни курорти са домът на този африкански архипелаг. Със сигурност няма причина да не разпалите романтиката си тук. Известни като едно от най-красивите места на Земята, Сейшелските острови предлагат всичко – от пълен релакс  за двойки до непрестанни приключения, така че в зависимост от това каква почивка искате, ще я получите.

Токио, Япония

Токио може и да не изглежда като идеалното място за романтична почивка за двойки, но със сигурност е такова през пролетта по време на високо ценения сезон на сакурата или вишневия цвят. Токио сам по себе си по всяко време е толкова страхотен, колкото може да бъде. Ярки светлини, голям град, невероятна храна, интересни хора, богата култура, живописна архитектура, разбирате картината. Ако обаче посетите града по време на сезона на сакурата, ви очаква вълшебно удоволствие.

По време на едноседмичните празненства всички сякаш се превръщат в други хора. Любовта със сигурност витае във въздуха и е под формата на милиарди нежни цветя, които се разпукват, цъфтят и грациозно падат от хиляди дървета из целия град. От добре поддържаните градини в Шинджуку до булевардите, които очертават рова край Кралския дворец, Токио по време на сезона на вишневия цвят със сигурност е мястото, на което трябва да бъдете, за да се влюбите отново. Освен идеално място за двойки, Токио ще ви плени и с японската култура, като заедно със своята половинка може да научите повече за самураите и всичко, което се е случвало в тази част на света преди много години.

Пет навика на дълбоко свързаните двойки, подобряващи шансовете им да останат заедно; за двойки
10 от най-романтичните места за двойки

Кападокия, Турция

Представете си, че се събуждате няколко часа преди изгрев слънце, измъквате се от уютното си легло, затворено в истинска пещера, пътувате през дълбоки каньони и древни скални образувания, след което се качвате на балон с горещ въздух и се издигате над земята, за да наблюдавате вълшебния изгрев. Ако това звучи като вашата чаша мечта, тогава се отправете към Кападокия.

Този исторически турски регион е бил свидетел на възхода и падението на империи и несъмнено е перфектно за двойки, които искат да съживят връзката си. Това е регион с много магия, страхотна култура и мечтано място за почивка.

Долината Напа, Калифорния

Живописните пейзажи от хълмове и перфектно подредени лозя са норма в долината Напа. Защо да не помислите за този красив регион, ако сте тръгнали на спасителна ваканция за двойки? Очарователните пансиони, обиколката на лозята и дегустацията на вино несъмнено ще донесат настроение на вас и партньора ви.

Какво да не обичате да потънете в най-добрата реколта, която регионът може да предложи, и да обсъдите всичко, докато проблемите ви не бъдат решени? Спокойствието на това място ще доведе мир във вашата връзка и със сигурност ще си тръгнете по-влюбени от преди.

Мачу Пичу, Перу

Двойките, които всъщност остават влюбени за цял живот, правят 8 неща по различен начин
10 от най-романтичните места за двойки

Поставянето на себе си на изпитание и предизвикването ви като екип несъмнено ще ви помогне да поправите проблемната си връзка. Разбира се, някои хора могат да кажат, че походите и къмпингуването в продължение на дни са рецепта за катастрофа, но много други ще ви кажат, че изваждането от ежедневието и промяната на начина на живот са ключът към успеха на една връзка.

По време на това пътуване не само ще видите най-доброто и най-лошото един в друг, но и великолепната гледка към древните руини на Мачу Пичу със сигурност ще заглуши всички съмнения, че животът си заслужава да се живее с любимия човек. Това е перфектно място за двойки, а спомените, които ще създадете ще останат за цял живот.

Удайпур, Индия

С изключение на Тадж Махал, когато човек си помисли за Индия, не е задължително да си помисли за романтика и за двойки. Въпреки това се отправете към Удайпур и ще бъдете приятно изненадани. Известен със своите дворци и езера, Удайпур е очарователно и романтично място, към което да се насочите, ако искате да поправите това, което е счупено. Известен на мнозина като Венеция на Изтока, този град ще ви зашемети с живописността, историята и културата си. Можете да сте сигурни, че цветна Индия ще ви даде много утеха и романтични идеи за двойки как да изкарате връзката си от скалите – от разглеждане на малки пазари до снимане на храмове и дворци.

Отидете на това пътуване с очакването, че няма да е перфектно. За разлика от медения месец, почивката, когато сте в криза, означава напрежение, неловкост и потенциални караници. Не насилвайте романтиката. Просто позволете на партньора си да дойде и да се потопи в сиянието на тези романтични места! Тези места са перфектни за двойки със или без проблеми. Просто трябва да усетите удоволствието да бъдете а уникално място.

Tagged ,
на горе