Мъжки блянове: 6 неща, които мъжете търсят в жената на своите мечти

неща които мъжете търсят в жената на своите мечти
Любов и партньорство

Мъжки блянове: 6 неща, които мъжете търсят в жената на своите мечти

Много хора смятат, че жените са по-сложни същества от мъжете. Мъжете обаче не са толкова примитивни, колкото може би изглеждат на пръв поглед. Те също са чувствителни, макар и да не го показват.

Вероятно за дамите ще бъде много полезно да научат какво точно мъжете намират за най-привлекателно в тях. Понякога това може да са незначителни, незабележими на пръв поглед неща, които обаче въздействат със силата на магнит.

Психолозите са направили списък на някои от нещата, които мъжете търсят в жената на своите мечти.

Естествена красота

Всъщност мъжете харесват жените без грим много повече, в сравнение с жените с тежък грим. Мъжете държат на естествената красота. Затова, ако искате да спечелите внимание, не залагайте на тонове козметика, а се гримирайте така, че да подчертаете дискретно най-добрите си черти, но същевременно да изглеждате естествено.

Непредсказуемост

Мъжете ценят спонтанността и необичайните идеи. Предсказуемите жени бързо стават скучни и мъжете губят интерес към тях. Ако искате да задържите мъж, поддържайте нивото на адреналина му на правилното ниво.

Добре е да знаете, че когато мъжът няма представа какво ще се случи по-нататък, можете да обърнете ситуацията в своя полза. Трябва да се отбележи обаче, че непредсказуемостта следва да се използва разумно, в противен случай може да има обратен ефект.

Характер и личност

Мъжете харесват жени, които понякога могат да покажат силата на характера си, както и тези, които имат собствено мнение и които не променят настроението си на всеки две минути.

Основното е, жената да е красива както отвън, така и отвътре. Милото отношение, дълбокото разбиране и приятелство, гарнирано с чувство за хумор – ето това възприемат мъжете като най-важните качества, които трябва да притежава техният идеал за жена. Вероятно могат да бъдат открити само у героите във филмите, но това е истината, твърдят проучванията.

Усмивката

Сигурно много пъти сте чували, че жените с красиви усмивки са най-желаните. Красивата усмивка може да подлуди мъжа. Тя е по-важна дори от фигурата и чертите на лицето. Понякога една усмивка е напълно достатъчна, за да привлече мъжа.

Самоувереност

Мъжете харесват амбициозни жени, които могат да изразяват и отстояват мнението си. Жена, която няма собствено мнение и се съгласява с всичко много бързо отегчава мъжа.

В една връзка обаче все пак си струва да се придържате към златната среда –  50/50. Тоест, единият партньор дава толкова, колкото другият, така че жената да не трябва да се страхува да поема отговорност от време на време. Но, разбира се, жена, която е твърде упорита и счита, че винаги е права, не изглежда толкова привлекателно в мъжките очи.

Уважение

Умната жена трябва да е наясно, че мъжът има свои приятели и семейство. Тя е длъжна да даде на любимия достатъчно време, което той да прекара с близките си. Мъжете обожават такива жени.

Tagged , ,
на горе