На какво първо обръщат внимание мъжете (въз основа резултатите от мащабно проучване)  

Любов и партньорство

На какво първо обръщат внимание мъжете (въз основа резултатите от мащабно проучване)  

 

При първата среща с жена мъжът няма възможност да оцени нейното образование, ниво на интелект и кулинарни умения. На първо място мъжът оценява външния й вид. И на това обръща внимание в първите минути на запознанството. Мащабно проучване сред мъже на възраст между 20 и 70 години, от различни държави, с различен социален и образователен статус, дава отговор на въпроса, който много дами си задават: На какво първо обръщат внимание мъжете?

Ето и обобщените резултати от проучването.

 

Кожа.

Гладката и кадифена кожа на лицето и шията привлича като магнит мъжете. Именно върху лицето на своята нова позната мъжът насочва погледа си. Единственото нещо, което може да го притесни, е акнето и тъмните петна. Но бръчките нямат значение. Това е естествено явление и не предизвиква негативни емоции у силния пол.

 

Очи.

Бездънни и привлекателни. Обрамчени от дълги мигли. Между другото, не е необходимо да боядисвате миглите си. За мъжете това не е важно. Много по-добре е леко да подчертаете очите с очна линия и да нанесете светли сенки. И не се комплексирайте заради очилата. Те само подчертават красотата на очите.

 

Коса.

Следва косата. И…изненада! Ако си мислите, че мъжете припадат по дългокоси, то се лъжете. Дължината не е от значение. Разбира се, някои мъже харесват дълга грива, която покрива раменете. Но много от представителите на силния пол намират за много секси жените, които носят къси прически. Решението да отрежат косата си обикновено се взема от силни и уверени жени. А и къса, но добре поддържана коса е по-добре от дълга, изгоряла от боядисване и третиране. Кокетната прическа винаги изглежда привлекателна.

 

Устни.

Тяхната дебелина, така да се каже, също не играе основна роля. Не всички мъже харесват плътни устни. Устните могат да бъдат леко подчертани с червило или гланц. Основното нещо е да изберете най-естествения нюанс, който съответства на кожата. Момчетата харесват бежово и розово. Една голяма част от мъжете споделят, че намират червилото за неприятно и лепкаво, а ако е и ярко, то буквално отблъсква. „Излязох с момиче, с което се бяхме сближили и отношенията ни ескалираха. Очаквах, че по време на тази среща ще се целунем за първи път. Но същата вечер тя си беше сложила ужасно, ярко червено червило. През цялото време си представях как я целувам и червилото се размазва по лицето ми… Така и не я целунах. Така и не се видяхме повече.“ – споделя 38-годишният маркетолог Никола.

 

Осанка.

След като се спре на лицето, мъжкият поглед се насочва към „цялото“. И осанката играе важна роля тук. Прегърбената стойка определено не е в плюс на дамите. Освен това неправилната стойка визуално прави бюста да изглежда по-малък, отколкото е в действителност. Обратното – царствената осанка, изправената глава, грациозните движения – ето това е оръжие за масово поразяване.

 

Депилация.

Сериозно, мъжете се интересуват от това как една дама третира космите по тялото си. През зимата това е по-трудно да се определи, цялото тяло е опаковано в дрехи. Но при топло време мъжът ще забележи дали жената се грижи за тялото си.

 

Гърди и ханш.

Мъжът си е мъж. Той оценява една жена от гледна точка на нейната сексуалност, като внимателно разглежда съблазнителните извивки. Ето защо е толкова важно да ги подчертаете с дрехи. Това е един вид индикатор за женственост. И не става въпрос за размера, а за пропорциите и поддържането. Всичко трябва да е хармонично и добре подчертано с дрехи.

 

Спретнатост.

Без износени панталони, стари пуловери и чорапогащи с бримки. Първокласните мъже избират само добре поддържани жени, които се грижат за това, с което са облечени. Няма значение колко струва една рокля или костюм. Просто дрехите трябва да са възможно най-спретнати – чисти, изгладени и ухаещи на хубаво.

 

Дъх.

При първия разговор с мъж е важно да не го изплашите с лош дъх. Естествено, това предполага да поддържате идеална орална хигиена и стоматологично здраве. Но понякога храната може да изиграе лоша шега, затова преди среща забравете за чесъна и лука. И редовно използвайте дъвки.

 

Обноски.

Мъжете харесват жени, които знаят как да се държат във всяка обстановка и случай. Харесват естествени жени, които винаги знаят какво да кажат и кога да замълчат. Жени, които не се смеят и говорят високо на публично място. Накратко – жена, която е дама и с която той би се гордял

И на финала. Мъжете не се интересуват дали веждите на една дама са перфектно оскубани или не. Не се вълнуват дали миглите са ламинирани. И са напълно безразлични към цвета на лака. Точно както и към марката на дрехите й. Основното е да сте спретнати, естествени и да не забравяте да се усмихвате..

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap