Мъжете се влюбват в жените, чиято компания ги кара да се чувстват щастливи

Мъжете се влюбват в жените, чиято компания ги кара да се чувстват щастливи
Любов и партньорство

Мъжете се влюбват в жените, чиято компания ги кара да се чувстват щастливи

Ти наистина харесваш този човек и искаш да си сигурна, че той изпитва същото към вас. Но за да се породи любовта, трябва да сте сигурни, че той наистина обича да прекарва времето си с вас. Докато сте заедно забелязвай неговото поведение – езикът на тялото казва повече, отколкото трябва, но пък това е в голяма полза за теб. По държанието му ще разбереш дали този мъж харесва компанията ти.

 Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg   

Съвети как да бъдеш приятна компания

Бъди себе си

Да, мила. Знаем, че когато харесваш един мъж искаш да го впечатлиш и да го накараш да ти се възхищава и да те обожава. Всички искаме да покажем най-добрата си страна пред тези, в които сме влюбени, но помни, че най-важното качество, към което винаги трябва да се придържаш е да бъдеш себе си.

Истината е, че ако играеш чужда роля и се преструваш на тази, която не си рано или късно той ще разбере за твоя фалшив образ, защото ще изглеждаш твърде изкуствено, неискрено и това ще го отблъсне още повече от теб.

Знаем, че се страхуваш, мила, но един мъж трябва да те харесва, заради истинската ти същност. Бъди себе си и правилният ще го оцени. Ако си срамежлива, не се прави на общителна. Ако си пък общителна, не се опитвай да се държиш свенливо. Бъди честна за това, което те прави щастлива. Сподели без притеснения какво харесваш и какво не харесваш.

Ако си запалена по музиката, пусни някои от любимите си групи. Ако си креативна, покажи му част от работата си или говори за някои от любимите си изпълнители. Ако пък книгите са твоята страст, то с радост му сподели кои са любимите ти автори, романи и т.н. Винаги има какво да си кажеш с него, колкото и срамежлива да си. Запази спокойствие и не играй чужда роля. Бъди себе си. Това най-много ти отива.

Дай му пространство

Съвсем нормално е, когато излизаш с едно момче още в началото, да искаш да го виждаш всеки ден. Може да откриеш, че непрекъснато мислите за него и за това колко много го харесваш. Дните, в които не се виждате, могат да ти се сторят като цяла вечност, в която сте раздели. Ти искаш да бъдеш с него при всяка възможност, но това си има своите недостатъци. Подобно поведение понякога изглежда като обсебващо и вероятността да отблъснеш момчето е много по-голяма, отколкото да го накараш и той да почувства същото, което ти изпитваш към него.

Това е напълно нормално и естествено. Но ако искаш той наистина да се наслаждава на времето си с теб, устойте на желанието за непрекъснат контакт. Независимо дали току-що сте започнали да излизате или се виждате от известно време, трябва да му дадеш малко пространство.

Ето защо:

Шоколадовият сладолед може да е любимият ти десерт, но ако ядеш от него всеки ден, много скоро той ще ти омръзне.

Това е просто част от човешката психология. Колкото по-достъпно е нещо, толкова по-малко го ценим. Така че, мила, ако искаш той да се влюби в теб и да си най-приятната компания за него, то тогава не му позволявай да те има напълно. Бъди леко мистериозна, но много забавна. Мъжете мразят досадни и меланхолични жени. Е, успех!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Избери жената, която е лоялна и държи на теб – тези жени са рядкост, човече

Омъжи се за този мъж, за когото ти ще си единствената жена на този свят

Обречена ли е връзката без любов

 

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе