Зодиите, които са като малки деца във връзките - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които са като малки деца във връзките

Зодиите, които са като малки деца във връзките
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които са като малки деца във връзките

Повечето хора обикновено имат много интересна динамика във връзките помежду си. Някои са склонни да доминират над другите и да опитват да им се налагат във всяко едно отношение. Те не позволяват на партньора си да взима важни решения и всячески искат да го контролират. Други пък приемат своите половинки за даденост и не ги ценят, докато не ги загубят. Има и такива, които очакват от своя партньор да ги води по въпросите на любовта и живота. Най-интригуващата динамика е, когато определени хора се държат като малки деца във връзката.

Когато са влюбени, те губят разума си и действат импулсивно, без да мислят за последствията. Понякога пък дори не се държат като зрели хора. Донякъде тази черта в характерите им се дължи и на техния зодиакален знак.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Рак до Телец, вижте зодиите, които се държат като малки деца, когато са във връзка:

Рак

Раците имат различни проявления на детското в тях. Те може да имат тайно скривалище храна, която не са склонни да споделят с друг. Също така лесно избухват, докато не получат внимание от любимия си. Да, както ви казахме, тези хора притежават много детски наклонности. Този воден знак се колебае да се отвори към света и да покаже своята същност. Това е разбираемо, като се има предвид, че те продължават да пазят голяма част от детската си невинност дори като възрастни. Следователно един недостоен любовник може да промени това непоправимо. Ето защо Раците се пазят от това.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Везни

Везните често гледат назад към детството си като към най-запомнящата се и най-хубавата част от живота им. Това е така, защото това е периодът, когато този въздушен знак вероятно е бил най-глезен. Родените под този знак наистина обичат другите да се грижат за тях. Това обаче не означава, че те са мързеливи, напротив. Възрастните Везни често са твърде нетърпеливи и трудолюбиви, за да оставят другите да вършат тежката работа, докато те си почиват. Въпреки това, в любовта не е така. Те се държат като срамежливи малки деца във връзката и винаги чакат другият да направи първата крачка. Понякога това им изиграва лоша шега, тъй като попадат на човек от същия тип като тях. Тогава се стига до парадокса и двамата да се харесват, но нито един да не се престрашава да действа. А така губят ценно време, което може да прекарват заедно, но понякога не го осъзнават.

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Телец

Телците обожават материалните придобивки. Те обича да събира нови предмети и джаджи, точно както са го правели като малки деца. Въпреки че са силно притежатели към своите ценни вещи, те нямат нищо против да ги споделят с някой специален за тях. Техният нрав пламва много като на дете и се разсейва за няколко часа след много цупене. Те са лесни за удовлетворяване. Така че всичко, което партньорът им трябва да знае, е как да готви любимите рецепти на Телците. Ако мъжът ви е от тази зодия, вероятно вече знаете за склонността на тези хора да се държат като малки деца. Просто му пригответе вкусна вечеря или го зарадвайте с мил жест. Ще видите, че бързо ще забрави за какво се е сърдил.

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица