ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)

любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)

Любовен хороскоп за 9 август 2022: Хороскопът предвещава: днес е онзи рядък ден, в който можете да се почувствате напълно щастливи, дори и от най-простичките неща. Да се ​​събудите в прегръдките на любимият човек, да му направите чаша ароматен чай и да мечтаете заедно за следващия уикенд – това е днешната тайна на щастието. Търсите своята сродна душа? Днес е много лесно да привлечете вниманието на човек, който предизвиква интереса ви: просто му направете загадъчен комплимент или малък романтичен подарък и вашият намек няма да остане незабелязан.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо

ЙОГА за двама: Да надникнем в сърцето

Силна магнитна буря достигна до Земята

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 9 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 9 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 9 август, Овните ще имат истинско изпитание за креативност в любовните отношения. Има дни, в които е трудно за двама души да намерят общ език, а днес в такава ситуация е най-лесно за Овена да се държи нестандартно. Например, в разгара на спор се приближете и прегърнете любимия човек или смекчете ситуацията с неочаквана шега. Подобни тактики в този ден ще помогнат за понижаване на интензивността на страстите и ще променят темата. Освен това, опитайте се, да се замислите върху аргументите на партньора и да разберете защо той толкова много защитава мнението си. Може би във вашия спор вие … не сте съвсем прав?

Любовен хороскоп за 9 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 9 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес Телецът може да се събуди с желание да се зареди с витамин D сред природата, а за приятно общуване – с приятели. Телецът във връзка определено трябва да покани избраника със себе си – в този ден ще прекарате страхотно време заедно и ще можете, както се казва, да покажете себе си и да погледнете другите. Днешното съвместно излизане не е просто полезно хапче срещу скуката; то ще ви помогне да откриете още нови точки за допирен контакт по между ви. Свободните от знака може да използват възможностите на този ден, за да посетят любимото си място за отдих, с настроение за романтика и флирт.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес денят ще склони Близнаците към искреност в общуването с противоположния пол, а това може да направи чудеса! Наистина, защо условности и заобикалки, след като един изразителен поглед очи в очи може да каже повече от хиляда думи? Освен това, подобна тактика в този ден ще бъде най-успешна, както за Близнаците, които вече са изградили силни връзки, така и за тези, които просто търсят своята любов. Позволете на човека, който харесвате, да разбере истинските ви желания и чувства; свалете всички маски, отстранете бронежилетката от сърцето си – и резултатът ще надмине всичките ви очаквания!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 9 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 9 август, душата на Рака ще бъде посетена от мечтателно настроение, което може да я накара да изглежда малко откъсната, като „не от този свят“. Звездите на хороскопа съветват: в този ден се настройте психически за осъществяване на най-съкровените ви желания, визуализирайте ги, опитайте се да почувствате близостта на желаните промени. Това може да доведе до много реални резултати: днес фантазиите и мечтите имат много по-голяма тежест от обикновено, а границата между мечтата и реалността е по-тънка от всякога. Мислено превъртете в главата си плана за запознанство, очарование или развитие на отношенията, това ще ви доближи до реализацията на вашата мечта.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днешният ден обещава да даде на Лъва повишена привлекателност в очите на противоположния пол. Звездите на хороскопа ви съветват в този ден да се опитате, да внесете в отношенията и особено в новите запознанства капка интрига, без да разкривате всички карти докрай. Името на? Колко години? Кое е мястото на обучение/работа? Няма значение! Малко тайнственост, подобна на воал на лицето, днес ще придаде специален чар, омагьосващо и позволяващо на фантазиите на човека, който ви интересува, да ви следва. Така че, ключът към любовните победи на Лъва в този ден е мистериозен образ. Но само в умерени количества, не прекалявайте!

Любовен хороскоп за 9 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес звездите на хороскопа съветват Девите да бъдат по-открити и искрени – както със себе си, така и с околните. След като проявите тези качества, ще можете да разберете нещо съществено за вас самите и да откриете отговор на въпрос, който ви вълнува в личните отношения. Може би отдавна чувствате, че в любовната сфера се нуждаете от свеж въздух, че отношенията с любимия човек са загубили предишната си страст? Днес Девата ще може да прекъсне този порочен кръг с един обикновен задушевен разговор и да изпрати своя кораб на любовта по нов път на приятна промяна.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес Везните ги очаква изблик на творческа и любовна енергия! Ако съумеете да я насочите във възможно най-правилната посока, лесно ще завържете да завържете ново запознанство или да разнообразите отношенията с любимия човек. Особеността на този ден обаче е такава, че Везните могат да направят много сами, без много усилия. Например, днес внезапно можете да се почувствате истински щастливи от среща, с непревземаем до сега човек, в който сте били, или все още сте, силно влюбени. Или избраният най-накрая ще вземе решение за нова стъпка във връзката. Използвайте днешния си късмет максимално, за да подредите нещата в любовните дела. Звездите са на ваша страна!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 9 август, приповдигнато и безоблачно настроение ще се стовари върху Скорпиона, който ще стане негов надежден съюзник в любовните отношения. Хората са привлечени от тези, които са позитивни и лесни за общуване – това е аксиома – така че Скорпионът ще има конкурентно предимство в този ден! Представителите на противоположния пол ще се чувстват комфортно в компанията на спокоен Скорпион и, ако той няма нищо против, с желание ще продължат приятното запознанство. Звездите на хороскопа препоръчват да излезете сред природата, далеч от суматохата, за да извлечете максимума от компанията си.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес Стрелците могат със спокойно сърце да оставят любовните връзки да се развиват. Достатъчно много време и енергия изразходвахте за да развиете и изградите тези отношения. Но днес се нуждаете от кратка почивка, която ще ви даде малко време за оценка на ситуацията, но не само на вас, но и на вашия партньор. Може би любимия ви човек смята интереса и грижата за даденост и след като го загуби за кратко време, той остро ще почувства липсата ви? Тогава еднодневната пауза ще се превърне в свежа „подправка“ във връзката ви.

Любовен хороскоп за 9 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът може само да излъчва положителни вибрации! Вашето слънчево настроение неволно ще се предаде и на другите, които са във вашето обкръжение. Ще ги заразявате с усмивки на лицата и настроението им бързо ще се подобри. В такъв ден е невероятно лесно да създадете нови запознанства или да сбъднете една от най-изкусителните романтични мечти. Днешното душевно състояние ще внесе необикновена топлина и чувственост в отношенията на Козирога с неговата избраница. Изпийте тази сладка чаша до дъно!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 август 2022 (вторник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Труден ден в отношенията вещаят звездите на Водолеите! Най-вероятно ще трябва редовно да си напомняте за търпението и да сдържате емоциите. Е, хоризонтът не винаги е безоблачен и вместо безсилно вътрешно негодувание, по-добре да си задавате философски въпроси. Защо това предизвиква толкова силни емоции у вас? Може би между вас и любимия човек има дълбоки неразрешени проблеми? Или някой в ​​двойката е неясен, не иска да покаже истинския си характер? Звездите на хороскопа съветват: най-добрият отговор на всички въпроси в този ден ще бъде искреността – вълшебният ключ, който отваря вратата към щастието в любовта.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 9 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес Рибите ще могат да изпитат от първа ръка две неща: силата на чувствата и ограниченията на логиката. И двете ще се покажат в пълния си блясък! Твърде ярките емоции през този ден заплашват да завладеят толкова много, че Рибите рискуват да загубят посока за известно време. Днес не трябва да разчитате на логиката, ако усетите, че общувате с безразличен човек, трябва да избягвате предразсъдъците и предварително налепените етикети, като се вслушвате повече в това, което подсъзнанието ви нашепва. Интуицията е героят на днешния ден! Звездите от хороскопа ви съветват, че именно тя ще ви тласне в правилната посока при решаването на най-важните въпроси.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе