Любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 6 и 7 март 2021

Овен

Този уикенд звездите ви съветват да бъдете активни – днес просто сте най-добрите. Новите запознанства ще донесат радост на тези, които отдавна търсят любов. Ако имате връзка, опитайте се да бъдете по-сигурни и това ще ви позволи да се справите по най-добрия начин.

Мъж Овен

Днес и утре трябва да поемете инициативата, а не да очаквате това от другите. Звездите са категорични, че точно това е правилният ход. Имате добро предчувствие и сте на прав път. Всичко ще се развие както сте го планирали, само не изпускайте ситуацията от контрол. Бъдете креативни и ще се получи перфектно.

Жена Овен

Този уикенд е добро време за изграждане на сърдечни взаимоотношения и създаване на нови познанства. Днес всичко ще ви бъде лесно, дори и да не се опитвате особено. Очакват ви новини, които ще променят плановете ви за бъдещето. Звездите ви обещават благоприятен ден както за романтична среща, така и за изпълнение на вашите планове.

Телец

Мъж-Телец

Ако ви подозират в изневяра, не настоявайте за своята невинност – това може да провокира конфликти, при това продължителни. Опитайте се да си починете заедно с половинката или да отидете там, където винаги сте мечтали. Не очаквайте твърде много от себе си – решаването на съвместни дела може да провокира конфликти и кавги. Ако сте необвързани, позволете си да флиртувате малко и да се отпуснете.

Жена Телец

Проявете внимание и инициативност – през уикендът това ще ви донесе повече ползи, отколкото очаквате. Звездите ви обещават радост и приятни изненади, ако останете в сянка и изчакате инициативата от партньора си. В неделя всичко ще ви бъде лесно, дори без да се налага да полагате много усилия.

Близнаци

Обърнете внимание на това, което се говори наоколо – ще научите много интересни и ценни неща. Не трябва да разчитате само на партньора – вероятно ще трябва да разберете всичко сами. Ако сте във връзка, бъдете нежни и мили – това ще увеличи доверието между вас и ще ви помогне да се справите с важен проблем.

Мъж Близнаци

Вслушайте се в съветите на близките хора и не бързайте с изводите. Всякакви решения и действия могат да ви донесат проблеми и раздори. Не поемайте ангажимент да оправите нещата – в случай, че не се получава, просто изчакайте. Обърнете повече внимание и време на емоционалната комуникация – през уикенда тя обещава да ви донесе не само радост, но и полза.

Жена Близнаци

Вслушайте се в съветите на околните, ако искате уикендът да е много полезен. Не планирайте среща сутрин или следобед – само вечерта. Така можете да се справите със стреса и да не се разпаднете. Звездите ви обещават приятни емоции, ако се въздържате от критика.

 

Рак

Не приемайте присърце това, което ще ви кажат днес – ще разтълкувате погрешно значението на това, което ви казват. Тези, които имат връзка, ще трябва да повтарят едно и също нещо няколко пъти и постоянно да изискват активни действия от партньора. Самотните Раци ще срещнат любовта, но трябва да проявите търпение и снизхождение към чуждите недостатъци.

Мъж Рак

Грубите ви забележки днес могат да се обърнат срещу вас, така че внимавайте какво говорите през уикенда на любимите си хора. Опитай те да вникнете по-надълбоко в ситуацията, в противен случай ще останете разочаровани.

Жена Рак

Слушайте сърцето си – този уикенд то определено няма да ви заблуди. Ако искате да признаете любовта си, направете го. Денят е подходящ за вземане на сериозни решения като съвместен живот, сключване на брак или окончателно скъсване с неподходящ партньор. Звездите ви обещават приятни емоции, ако се отпуснете малко.

Лъв

Не приемайте присърце думите на другите – вероятни са кавги и скандали, тръгнали на практика от дреболии. В събота ще ви е трудно да контролирате емоциите си, така че по-добре отложете романтичната среща за утре. За тези, които търсят любов, звездите съветват да не чакат – действайте и ще пожънете голям успех.

Мъж Лъв

Вслушайте се в интуицията си и не бързайте да вземете окончателно решение – звездите ви напомнят за трудности при решаването на всякакви дела и задачи. Не предприемайте действия – възможни са неприятности и кавги вероятно не очаквате, както и допълнителни препятствия по пътя към вашите начинания. Обръщайте повече внимание на близките и се старайте да не влизате в конфликт с тях.

Жена Лъв

Не бързайте с изводите – днес ще ви е трудно да контролирате емоциите и впечатленията си. Събота ви носи радостни новини. Звездите ви гарантират приятни емоции, ако си позволите малко повече свобода и дори лекомислие. Пазете се от обещания, които няма да изпълните – те могат да повлияят негативно на връзката ви.

Дева

Проявете любопитство, но не го демонстрирайте твърде открито. В събота ви очакват изненади от страна на любимия човек. Ако не сте във връзка, уикендът е подходящ да предприемете стъпки към нови запознанства и срещи – това ще ви донесе радост и приятни впечатления, но не очаквайте сериозно продължение на този етап. Като цяло звездите ви обещават късмет.

Мъж Дева

Вслушайте се в интуицията си, а не в чуждите думи – този път тя няма да ви заблуди. Днес ще искате да поемите инициативата в свои ръце или да се намесите в делата на други хора – това ще ви донесе радост и приятни впечатления, но избягвайте да се вманиачавате. Обърнете повече внимание на мислите и чувствата си, опитайте се да прочетете нещо интересно и вълнуващо.

 

Жена Дева

В събота ви очакват приятни събития в любовен план. Ще се радвате на удовлетворение, радост и много вълнуващи мигове. Имате шансове за това и в неделя. Не ги пропускайте. Бъдете отзивчиви.

Везни

В събота е вероятно обостряне на отношенията с недоброжелатели. Позволете си романтична среща и се опитайте да си починете – това ще ви зареди с правилната енергия. Денят е идеален за изграждане на взаимоотношения, взаимодействие с приятни хора и възстановяване на мира в семейството и в отношенията с тези, които са приятни за вас.

Мъж Везни

Позволете си малко романтика – днес можете да впечатлите противоположния пол. Опитайте се да използвате това време за изграждане на отношения с жена, която харесвате. Обърнете повече внимание на близките си и поглезете любимата с хубав подарък.

Жена Везни

Да надхвърляте вашите правила и стереотипи ще ви донесе значителна радост и ползи. Някои хора през уикенда ще попречат на изразяването на вашите чувства, но не се разстройвайте – ще бъдете щастливи много. Позволете си повече удоволствие и смело се потопете в романтична вълна – чувствата ви няма да ви заблудят.

Скорпион

Дръжте контрола, защото в събота са вероятни конфликти, кавги и скандали, които могат силно да развалят както настроението ви, така и това на партньора. По-добре е да завършите започнатата работа и да обмислите плановете си за бъдещето. Някои хора могат да ви досаждат много със своите съвети, затова се опитайте да проявите търпение и да стоите настрана от тези, които ви дразнят.

Мъж Скорпион

Не е най-добрият ден, за да заявите любовта си и да укрепите връзката си. Днес ще бъдете придирчиви и ще започнете да виждате негативизъм във всичко. Опитайте се да използвате това време, да си починете партньора и да подредите нещата си.

Жена Скорпион

В събота нервите могат да бъдат изтървани, затова се опитайте да не обидите любимия човек със започване на неприятен разговор. Днес за вас е по-добре да останете сами със своите чувства и мисли и да не спорите, за да не влизате в конфликт с никого, особено сутринта. Позволете си да се отпуснете и изчакайте за всичко важно утрешния ден.

Стрелец

Не оставяйте ревността да ви срине, защото в събота ще се по-подозрителни от обикновено и можете да обидите близък човек, както и да провокирате конфликт от едното нищо. Вместо това се заемете и се опитайте да се възстановите – това ще ви помогне да се справите с негативните емоции. Денят не е подходящ за вземане на важни решения като сватба, съвместен живот или раждане на бебе.

 

Мъж Стрелец

Пазете се от собствената си ревност и не давайте празни обещания. Днес има опасност да надцените силите си. Избягвайте егоизма и не изисквайте твърде много внимание за себе си – това може да ви се отрази негативно. Използвайте уикенда за почивка и рутинна работа – той ще бъде по-полезен, отколкото си мислите.

Жена Стрелец

Не привличайте твърде много внимание към себе си – днес по-добре останете в сянка и не провокирайте ревността на партньора си. Някои хора могат да объркат връзката ви, така че не вярвайте на това, което казват. Тези, които търсят своята сродна душа, трябва да обърнат внимание на знаци и поличби – днес те могат да бъдат изпълнявани.

Козирог

Проявете независимост и не бързайте с нещата. В събота има опасност от неприятности и проблеми, въпреки, че повечето от тях сте ги предвидили вече. Звездите ви съветват да не не взимате важни решения – едва ли днес ще бъдат успешни и продуктивни. Събота е подходящ ден за среща, но не и за обсъждане на перспективите заедно. В неделя може да помислите за това, как да затвърдите отношенията с партньора.

Жена Козирог

Отпуснете се и се отдайте на релакс – днес не бива да поемате инициативата в свои ръце. Избягвайте ревността и се опитайте да не взимате никакви решения. Използвайте този ден за мечти и фантазии – вашата интуиция ще ви подскаже как да действате. В неделя е по-добре просто да се наслаждавате на щастието си и да не мислите много-много.

Жена Козирог

Не очаквайте инициатива от партньора си – днес ще ви е по-трудно да се съгласите с него повече от обикновено. Звездите ви съветват да проявите характер, но не и да настоявате за своето без специална нужда. Денят е идеален за романтична среща, при условие че сте готови да се насладите на момента и да не обсъждате перспективите за връзката. Тези, които търсят своята сродна душа, не трябва да бързат да се срещат с нови хора през уикенда.

Водолей

Спокоен и благоприятен ден отвсякъде. Днес ще бъдете в романтично настроение и ще можете да преодолеете всякакви конфликти и трудности. Звездите ви съветват да обърнете повече внимание на любимия човек и да създадете нови познанства, ако не сте ангажирани във връзка, те могат да внесат нов обрат в живота ви.

Мъж Водолей

Пазете се от алчност и се опитайте да стаявате силните емоции през уикенда. Очаква ви емоционална, много приятна за вас изненада. Използвайте събота и неделя като време за любов – всичко ще се получи така, както искате, но звездите не съветват да планирате сватба, все още е твърде рано.

Жена Водолей

Покажете характер и се опитайте да не налагате мнението си на никого. Днес ще бъдете твърде рационални за среща, но не бива да оставате вкъщи – общуването с любимия човек ще бъде не само приятно, но и възнаграждаващо. Звездите ви съветват да не се двоумите при вземането на решения. Тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, трябва да помислят за нови запознанства този уикенд.

Риби

Добри два дни за среща, романтично бягство или голямо решение. Този път умът и чувствата ви ще спрат да се карат помежду си и ще ви помогнат да вземете интересно решение. Звездите ви съветват да се отпуснете и да не вярвате на клюките – сърцето ви няма да ви измами и ще ви помогне да се справите с трудностите.

Мъж Риби

Отпуснете се и не се колебайте да планирате среща, особено следобед в събота. На този ден сте способни на подвизи и приятни прояви на емоции. Използвайте това време за романтични срещи – този път ще се получи точно така, както искате, затова бъдете смели и не мислете нищо негативно.

Жена Риби

Настройте се да получите добри новини, свързани с любимия човек. Кажете „Да“ на промените – много от тях ще ви донесат приятни емоции и радост. Звездите ви съветват да не се двоумите и да използвате своя чар, за да постигнете целта си. Не се страхувайте да признаете любовта си – тя е тази, която ще ви даде положителни емоции. За тези, които търсят своята сродна душа, звездите обещават нов интересен романс през уикенда.

Вижте и своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца, изготвен от нашия астролог Розали Анастасова.

Tagged , , ,
на горе