любовен хороскоп за 26 март 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Любовен хороскоп за 13 март 2023: Днес, дори звездите ще се радват от високо на истинското щастие. Отдавна не са виждали такава рядка хармония в нито една двойка. Дори и недоразуменията не могат да бъдат никаква пречка на тази хармония, защото вие много добре знаете как бързо, да ги превърнете в закачлива шега. В този ден няма да има неточности в отношенията: само усмивки, смях и нежност, в огромни количества.

Дневен хороскоп за 13 март 2023

Успехи, щастие и кариерно израстване през новата седмица 13.03-19.03 за 5 зодии

Седмичен хороскоп 13-19 март 2023

7 признака, че бившата му ревнува от вас

Как юношеската любов на Бон Джоуви доказа на целия свят, че може да се превърне в любов за цял живот и съюз на повече от 32 години?

Топ 4 на най-срамежливите зодии, които не смеят да се доближат до тръпката си

Храни, които могат да подобрят вашия интимен живот

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Овен

любовен хороскоп за 13 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 13 март 2023, Овните ще се чувстват, както когато са срещнали за първи път своята половинка. В главата ви ще просветне мисълта: „този човек завинаги ще остане в сърцето ми!“ Ще се чувствате, че всеки ден е изключителен и животът е изпълнен с ярки цветове! Обичам, когато ме гледаш с вълшебните си очи, увиваш ме нежно в прегръдките си и ме целуваш сладко! Когато си наоколо, целият свят замръзва, оставаме само ти и аз!“

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Телец

любовен хороскоп за 13 март 2023

Казват, че всеки на Земята има своя сродна душа. Може би преди това не сте вярвали в тази теория-докато съдбата не свърза житейски пътища с вас и вашата мила половинка. Днес й кажете, че тя е точно човекът, който първоначално е бил предопределен от самите космически събития и рано или късно, е бил сигурно, че ще се срещнете, защото в света няма случайности! Обичайте се дълбоко, безкрайно, неизмеримо и безусловно!

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Близнаци

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Ето какъв любовен заряд дават звездите днес за всички Близнаци: „Скъпа моя, сродна душа, обичам те и ще направя всичко за твоето щастие! Винаги ми е лесно с теб, когато си наоколо, мога да преместя планини и ако дори просто ме държиш за ръка, чувствам такъв прилив на сила и самочувствие, което е невъзможно да се опише с думи! Благодаря ти за любовта, добротата, нежността и обичта! Вярвам, че огънят на нашата любов винаги ще ни затопля и ще пламва все по-силно и по-ярко всеки ден!“

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Рак

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 13 март 2023, Раци, ако днес вашата сродна душа ви попита какво е по–ярко: звездите или очите, вие отговорете така: „Че от очите й излиза толкова ярка светлина, че направо боли да гледате в тях“. Ако ви попита кое е по-важно: нейният или неговият живот или вашата любов, отговорете, че няма живот, ако в него не сте заедно. Кажете колко много я/го обичате – лудо, безкрайно, безвъзвратно, безусловно. Така шансът да останете заедно завинаги е огромен!

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Лъв

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Днес изтанцувайте най-величественият валс на любовта! Съдбата ви завъртя в страстен танц на любовта, така че нека той да трае вечно! И знаете ли, от момента, в който се срещнахте, разбрахте, че имате късмета да срещнете най-красивото, добро, очарователно и просто безупречно същество на света! Това е вашата втората половина. Ето защо, вашият любовен танц е толкова красив, хармоничен, направо неземен!

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Дева

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Днес се отпуснете на крилете на любовта и кажете на любимият си човек: Скъпи/Скъпа, целувките ти оставят земята изпод краката ти. Готов съм да тичам към теб на хиляди километри, за да видя твоята усмивка и привързан поглед. Обичам ръцете ти, устните ти и всичко, от върховете на пръстите до върховете на косата! Благодаря на съдбата за нашата среща и никога няма да те предам! Обичам те с цялото си сърце и душа!

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Везни

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 13 март 2023, Везните ще чуват навсякъде тази нежна мелодия за душата: „Скъпо мое създание, не се уморявам да ти благодаря отново и отново за това, което си! Ти си моят идеал, който някога рисувах в детските си фантазии. Честно казано, дори не мога да повярвам докрай, че небето ми направи такъв безценен подарък. Оказва се, че все пак се случват чудеса-разбрах това, като те срещнах! И ще направя всичко, за да не познаваш горчивината и тъгата до мен, така че сърцето ти да бъде изпълнено с неизбежна радост!“ Е, какво по хубаво, нали Везни?

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Скорпион

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Народните мъдрости казват, че един човек е щастлив, когато е обичан. Днес това ще важи с пълната си сила за представителите на този знак. Звездите са напълно съгласни с това. Хороскопът ви съветва – обичайте се до полуда, до безпаметност. Днес имате двоен късмет, защото съдбата ви дарява с радостта да изпитате взаимната си любов. Благодарете й взаимно, че стана виновник за вашите прекрасни чувства и ви е дарила с това приказно усещане за неизмеримо щастие.

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Стрелец

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Звездите днес благоприятстват семейните Стрелци. Ето какво вещаят те. Хората казват, че семейният живот е тест за издръжливост на чувствата! С чест сте издържали всичко, заедно сте решили толкова много проблеми и сте си станали още по-близки и по-скъпи. Страстта ви е само по–силна, а  прегръдките по-топли и по-мили! Благодарете си от сърце, че съдбата ви е събрала и се обичате толкова чисто и силно.

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Козирог

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Днес Козирозите ще се опитат да си представят колко дълбоко обичат сродната си душа? Нито един световен океан не може да се сравни с тази дълбочина! Влюбени във вас от първата секунда на вашето познанство – любовта от пръв поглед ви срази на място, плени умовете и сърцата ви едновременно. Но вие обожавате да бъде в този плен! В крайна сметка със сигурност знаете, че на Земята няма такова великолепно, очарователно, мило и привързано чувство като пламенната любов!

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Водолей

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Днес звездите на небесната карта ви подсказват от какво най-много имате нужда. Отново излейте любовта си към сродната душа. Към най-верният, надежден, единствен партньор в живота! И също така – благодарете за всичко, хей така без причина, само за това, че сте заедно. Обичайте те до сълзи, но от онези сълзи – на щастие! Днес имате фантастичен късмет, че вашата сродна душа иска броят на дните и нощите, които иска да сподели с вас, желае те да бъдат до безкрай.

Любовен хороскоп за 13 март 2023 зодия Риби

Любовен хороскоп за 13 март 2023

Днес Рибите ще изпитват особено чувство на благодарност към живота с, съдбата, Вселената и всички земни и неземни сили, че са им помогнали да срещнат точно този човек, с който са в момента! На този етап, някои от вас, дори не могат да си представят живота си без сродната си душа. Защото тя ви е най-скъпият и най-близък до тях човек! Обичате лудо и искрено вярвате, че и вашия партньор чувства същото, защото истинската любов не може да се опише с думи!

infomax-logo-50-15-HW Стефан Цанев: Нашата демокрация дава реални права на всички да крадат

Tagged , ,
на горе