Любовен хороскоп за 5 март
Астрология

Любовен хороскоп за днес, 5 март

Овен

Мъж Овен

Чувствайте се свободни да планирате романтична среща. Пазете се от скандали – днес има опасност от сърдечни конфликти. Посветете този ден на романтиката, но без да планирате твърде много неща наведнъж. Измислете къде да заведете половинката, най-добре на място, където отдавна не сте били.

Жена Овен

Не вярвайте на слухове и клюки – те могат да станат причина за излишна кавга с любим човек, която да се проточи дълго време. Опитайте се да правите това, което наистина ви харесва – това ще подобри настроението ви не само на вас, но и на любимия човек.

Телец

Мъж Телец

Настройте се на романтика – на този ден тя ще ви напомни за себе си съвсем неочаквано. Опитайте се да обърнете повече внимание на любимата – това ще ви достави истинско удоволствие и ще спомогне за укрепване на връзката. Следобед не давайте повод за ревност – има вероятност някоя бивша любов може да напомни отново за себе си.

Жена Телец

Не е най-добрият ден за романтична среща липсват достатъчно енергия и сила. Звездите ви обещават радост и благоприятна случайност само ако не влизате в конфликт с никого и не привличате твърде много внимание към себе си.

Близнаци

Мъж Близнаци

Благоприятен ден да обмислите всичките си решения и действия. Днес ще бъдете на прав път в решаването на сърдечните проблеми – звездите ще ви поднесат много изненади и ще ви помогнат да се справите с трудностите и неприятностите. За да се сплотите с половинката ви е нужна обща кауза. Днес повече от всякога не бива да вярвате на слухове и клюки.

Жена Близнаци

Не е най-добрият ден за любовна среща, особено що се отнася до току-що зараждащи се отношения. Възможни са малки сблъсъци и разочарования, така че опитайте се да не влизате в конфликт и си починете малко един от друг – това ще ви помогне да оцените силните и слабите си страни и да се справите сами с всички проблеми.

Рак

Мъж Рак

Не бързайте с нещата – успехът на любовния фронт ще зависи само от вашата концентрация и способността да чакате. Преди обяд могат да се очакват интересни събития, които да ви накарат да се съмнявате в собствения си избор, но проявете характер и се опитайте да не вярвате на злономерени думи и да не се поддавате на мрачно настроение.

Жена Рак

Денят е добър за работа, за подреждане на нещата, но не и за любов. Днес ще бъдете твърде агресивни, така че ще ви е трудно да се справите със собствените си емоции и тъмни мисли. Не планирайте нищо ново и се опитайте да се пренастроите на друга, по-позитивна вълна, в противен случай може да провокирате кавга, за която ще съжалявате.

Лъв

Мъж Лъв

Не бързайте с изводите, защото нещата може да не се развият съвсем така, както си мислите. Денят е склонен към романтика, но не ви предпазва от изкушения и грешки. Партньорът може да прояви засилен интерес към вас и да ви разкаже много за себе си, но не бива да приемате всичко за чиста монета.

Жена Лъв

Добър ден за любовна среща или ново запознанство, което да донесе не само ярки впечатления, но и да се отрази съществено върху живота ви. Звездите ви обещават радост и неочаквани съвпадения с голяма полза в бъдеще. Пазете се от прибързани заключения – днес емоциите ви са извън контрол.

Дева

Мъж Дева

Добър ден за обмисляне и вземане на отговорни решения и перспективи. Звездите ви обещават радост, ако първо си напомните и не провокирате ревността на партньора си. Пазете се от скандали – този път те няма да доведат до нищо добро. Настройте се на позитивното и си позволете да пофлиртувате малко.

Жена Дева

Добър ден за запознанства с нови хора. Звездите ви обещават радост, ако не следвате съветите на други хора и се грижите за външния си вид. Прекарайте този ден сами – това ще ви помогне да решите много проблеми и да се справите с всички трудности, както и да избегнете неприятен разговор.

Везни

Мъж Везни

Добър ден за релакс, забавление и флирт. Звездите ви обещават много приятни впечатления, ако първо си подредите приоритетите. Пазете се от скандали – този път те могат да се проточат дълго време. Вечерта се забавлявайте и почивате.

Жена Везни

Днес няма да сте в настроение за романтика. По-добре да се занимавате с бизнеса си и да не бързате с запознанствата. Прекарайте този ден сами – четенето и гледането на филми може да ви осигури много нови емоции, така че се опитайте да се отпуснете и да не планирате среща с половинката.

Скорпион

Мъж Скорпион

Добър ден за релакс, размисъл и вземане на решения. Звездите ви обещават много приятни преживявания, ако не проявявате горещия си нрав, особено в началото на зараждаща се връзка. Пазете се от необмислени действия и не бързайте с нищо – по-добре отложете за известно време важен разговор, докато напълно не изясните намеренията си.

Жена Скорпион

Благоприятен ден както за нови запознанства, така и за подобряване на отношенията с партньора. Ще бъдете в настроение за романтика, особено следобед. Не се оттегляйте в себе си – потърсете изход от конфликтна ситуация. Звездите ви съветват да не стоите далеч от другите, а да се доверите на впечатленията си и да се опитате да бъдете по-често на публични места.

Стрелец

Мъж Стрелец

Бъдете активни и постоянни – вашият успех в личния ви живот зависи от тези качества. Звездите ви обещават късмет, само ако изразите желанията си и проявите смелост и постоянство. Пазете се от клюки и не вярвайте на слухове и спекулации – могат да съсипят настроението ви за целия ден. Доверете се на половинката си, ако искате да поддържате добри отношения с нея.

Жена Стрелец

Това, от което сте се страхували, може изведнъж да напомни за себе си, особено в късния следобед. Бъдете креативни и се опитайте да не оставате в сянка. Днес дори най-неприятната ситуация може да бъде разрешена, ако не се страхувате да действате и да проявявате лидерски качества. Не се оттегляйте в себе си – следобед е вероятно ново запознанство или приятен разговор с любим човек.

Водолей

Мъж Водолей

Напомнете на любимата за себе си и се опитайте да покажете характер – звездите ви обещават романтично настроение и положителни емоции. Но не давайте обещания на никого – едва ли ще ги изпълните, особено в близко бъдеще. И обвързаните, и необвързаните Водолеи ще се радват на романтичен проблясък.

Жена Водолей

Покажете характер – днес ще трябва да настоявате за собствената си истина. Някои хора могат да объркат вашите чувства и емоции, така че не се доверявайте сляпо на получената информация. Вслушайте се в интуицията си и напомнете на любимия за себе си, дори да усещате напрежение във връзката. Днес е благоприятен ден да се разберете веднъж завинаги с партньора. Ще преодолеете всички неприятности с лекота.

Риби

Мъж Риби

Покажете характер – днес ще трябва да настоявате за своята невинност, но не прекалявайте – има вероятност другите да ви се противопоставят и да развалят настроението ви. Пазете се да не засегнете половинката. По-добре е да й подарите подарък и да прекарате романтична вечер, припомняйки си приятните моменти от миналото. Ако сте самотни, време е за ново запознанство. Смело действайте – денят е благоприятен за създаване на трайни връзки.

Жена Риби

Не се поддавайте на ревност и мрачни мисли – те едва ли ще допринесат за изграждането на хармонични отношения с любимия човек. Звездите ви обещават положителни емоции, освен ако вие сами не усложнявате нещата. Ако бъдете любезни, дори и да чувствате, че грешите, ще укрепите връзката си с партньора.

Ако желаете и още интересна информация за това какво да очаквате на 05.03.2021 г., вижте своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца от нашия астролог Розали Анастасова.

Tagged , , ,
на горе