лъв-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ЛЪВ-хороскоп за юли 2023

Лъв-хороскоп за юли 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Лъв? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития през касаещи първия летен месец – точна астрологична прогноза. Лъв-хороскоп за юли включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за юли 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за юли 2023

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за юли 2023

РАК-хороскоп за юли 2023

Лъв-хороскоп за юли 2023: обща прогноза

лъв-хороскоп за юли

Лъв, има подозрение, че сте в състояние на постоянна неудовлетвореност, което влияе на ритъма на живота, не само на вас, но и на хората около вас. Помислете, дали има обективни причини за това. Много скоро вятърът на промяната ще промени посоката си и настроението ще се издигне до небесата. Пригответе се за факта, че през юли вие, заедно с вашите таланти, ще бъдете много значими и ангажирани. Всички и почти едновременно ще искат вашето присъствие, но само не забравяйте, че вие ​​също се нуждаете от себе си. Намерете време за почивка.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Всичко ще бъде наред“!

Лъв-хороскоп за юли 2023: здравен хороскоп

Лъв, ако нещо ви притеснява за вашето здраве, не забравяйте да се консултирате с лекар и да проведете медицински преглед – диагнозата ще бъде направена бързо и точно. Трябва да внимавате с храненето. За поддържане на добро здраве се препоръчва активна почивка, умерени слънчеви бани и много плуване в открити води.

Препоръките за красота са лесни: ръководете се от вашите желания и чувства. Носете това, което харесвате и в което се чувствате комфортно.

Лъв-хороскоп за юли 2023: любов и взаимоотношения 

месечен хороскоп лъв

Лъв, в семейния живот не всичко е толкова безоблачно, колкото на всеки от нас му се иска, но не трябва да се тревожите твърде много. Опитайте се да изградите отношения сами, без да прибягвате до ничия помощ. Хуморът и лекотата при решаването на битови проблеми ще помогнат, както и снизхождението към екстравагантните действия на близките. Не забравяйте, че няма идеални хора. Не е нужно обаче да жертвате духовния си комфорт, да се отказвате от малките радости.

За необвързаните Лъвове: в средата на юли ви очаква магическо любовно приключение. Не губете ума си, но не бъдете и прекалено скромни. Бъдете себе си, не крийте недостатъците си и не се срамувайте да покажете силните си страни.

Лъв-хороскоп за юли 2023: финансов и работен хороскоп  

Лъв, юлските звезди са се формирали така, че този, който ви се иска трудно ще забележи вашия работен ентусиазъм и служебно усърдие. Ето защо, не се изтощавайте. Това не бива да ви подтиква да не изпълнявате задълженията си, правете това, което трябва да бъде според плана, и без свръхнатоварване. Въпреки това, не крийте творческия си потенциал от другите. Когато му дойде времето, той ще бъде забелязан и оценен, и най-важното – ще бъде от точния човек.

Не се предвиждат материални проблеми. Дори може да се каже, че с парите всичко е стабилно, надеждно и не трябва да се притеснявате за тях. В допълнение към основния доход от редовна работа и неочаквано щедри бонуси от началниците са възможни големи парични постъпления от други източници. Възможно е поради продажба на имот.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

„Някои хора имат изключително развито търпение, докато други са напълно лишени от това качество. Каква е причината? Не може да има случайност в такова основно качество. Знайте, че притежателят на търпение го е укрепвал в много животи. Търпеливият човек е опитен работник. Не бива да се смята, че търпението е неразумно отличие, напротив, то принадлежи към качества, които се печелят особено трудно в днешния свят.“

Таро-прогноза за зодия Лъв – юли 2023

За юли имате картата Пет жезли, предвещаваща период на борба, конкуренция, съперничество и нужда от себеутвърждаване. А това означава, че ще трябва да проявите невероятно постоянство, за да постигнете целта си или да получите това, което искате. Пасивността, отстъпчивостта и опитите да се пуснете по течението са изпълнени с големи проблеми и провали. Може би сте в състояние на стрес и се опитвате да правите няколко неща едновременно. Опитайте се правилно да приоритизирате всички житейски фронтове, не разпръсквайте силите си за решаване на маловажни задачи.

Лъв-хороскоп за юли 2023: астрологичен съвет 

лъв-хороскоп за юли

Лъв-хороскоп за юли: това е преходно време. Бъдете много внимателни, действайте дискретно. Не показвайте всичките си възможности и се адаптирайте към всичко, което ви застава на пътя. В никакъв случай не налагайте волята си, тогава ще има успех и просветление. Обърнете внимание на малките неща и останете заземени, независимо какво се случва. Сега не е моментът да предприемате нещо голямо или да ръководите другите. Усърдието и благоразумието ще отворят пътя към истинското величие. Фокусирайте се върху детайлите.

ЛЪВ-хороскоп за юли 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Tagged , , ,
на горе