Лунен хороскоп: Денят е подходящ за прочистване на организма, наблегнете на упражненията

Астрология

Лунен хороскоп: Денят е подходящ за прочистване на организма, наблегнете на упражненията

  •  
  •  

Луната е в знак Рак, където ще остане до 21:24ч на 13 юни
Проявлението на Луната в този период се характеризира с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.
Настроението ни ще се колебае, ще бъдем пълни с различни съмнения и страхове, нежните енергии на Луната в Рак ще събудят спящите ни емоции. Предпочитаме да се оттеглим в нашия свят и тишина, да се чувстваме най-добре в семеен кръг и да останем вкъщи, ако е възможно, пише tribune.bg.
Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области.
От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло.
Добре е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства.
Старайте се да избегнете проявите на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.
Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Правете упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.
Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, затова е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.
Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.
Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.
Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.
Слънчев календар – 24 слънчев ден е труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Денят е посветен на пост и молитва.
Повече време се препоръчва да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с почистване на дома, ремонт и реставрация.

  •  
  •  
Tagged , , , ,
на горе