Пет неща, които да избягвате, за да не сте лош партньор - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Пет неща, които да избягвате, за да не сте лош партньор

Пет неща, които да избягвате, за да не сте лош партньор
Любов и партньорство

Пет неща, които да избягвате, за да не сте лош партньор

Любовта се чувства невероятно, но след като сте във връзка, нещата се променят. Преминавате от искрите и страстта към споделянето на спокойна тишина. Важно е връзката ви да расте и да остане здрава в същото време. Когато проблемът почука на вратата, повечето хора не са в състояние да разберат причината за него. Те смятат, че имат лош партньор и го обвиняват за всичко, което се обърка, но е много важно да погледнете и себе си и да оцените ситуацията.

Ние като хора имаме навика да пренебрегваме собствените си проблеми, поведение и действия и да играем жертви, което е загуба на време. Не всеки път е необходимо вашият партньор да е лошият във връзката. Защото, ако се сблъсквате с проблеми, дори след като човекът до вас се опитва да оправи нещата, по-вероятно е вие да сте токсичният във връзката, а не той. Вместо да правите партньора си лошия човек и да хвърляте вината, добра идея е да погледнете себе си и да работите върху тези проблеми.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Има някои признаци, че вие ​​сте лош партньор. Те ще ви помогнат да осъзнаете грешките си и да не ги допускате за по-здравословни отношения:

Постоянно критикувате партньора си

Случва ли се постоянно да не сте доволни от това как се справя партньора ви и  да го обвинявате за всяко малко нещо, което се обърка във връзката ви? Вие посочвате всички неща, които той прави или казва погрешно и започвате да се конфронтирате за това. Дори и той да прави нещо не както трябва, няма как всички проблеми да са причинени от него. Замислете се дали и вие нямате вина.

Избягвате партньора си, когато сте разстроени от него

Комуникацията е много важна в една връзка и когато изградите стена около емоциите си и не допускате партньора си до вас, това не е добре. То само ще навреди на връзката ви и ще нарани любимия ви. Потискането на емоциите ви и стоенето на спокойствие само ще влоши ситуацията. Нормално е понякога всеки да иска да остане сам с мислите си, но това време не трябва да е прекалено дълго.

Винаги да имате последната дума в един спор, колкото и остър да е той

Толкова сте заслепени от гнева си, че винаги чувствате необходимостта да спечелите спора, вместо да разрешите проблема. Това определено ви прави лош партньор. Ако не искате да сте такъв, трябва да се вслушвате и в мнението на другия и да правите компромиси.

Вземате повече, отколкото давате във връзката

Ако полагате много малко усилия да работите върху отношенията си, а другият е този, който прави компромисите, това може да доведе до много проблеми. Разбира се, ще има моменти, когато единият ще дава повече от другия и обратното. Но като цяло трябва да се стремите да поддържате баланса.

Изобщо не давате приоритет на връзката си

Всички ние имаме възходи и падения в живота си. Те обаче не трябва да оказват влияние върху нашите взаимоотношения и нашите приоритети. Ако обръщате по-малко внимание на връзката си и партньора си поради допълнително натоварване или стрес, това може да се отрази негативно. Стремете се винаги да показвате на човека до вас колко държите на него и колко важно място заема в живота ви.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица