Indie nails: лесен маникюр за лятото
Здраве и красота

Indie Nails: лесен маникюр за лятото

Indie Nails е нова тенденция за маникюр за 2023 – пъстра, цветна и забавна. Всеки нокът на ръката се лакира в различен цвят и завършва със стикер. Социалните мрежи Tik-Tok, Facebook, Instagram и Pinterest буквално са заляти със снимки на Indie модели. Можете сами да се позабавлявате и да я направите вкъщи. В изпълнението е допустимо всичко – различна дължина, форми, цвят и декорации.

Ако обичате лятото да носите пъстър маникюр, то Indie стилът е за вас. С Indie Nails имате свобода да избирате любимите ви цветове лак, с който ръцете ви ще изглеждат весело и свежо като дъга!

Indie Nails: лесен маникюр за лятото

Маникюр със сухи цветя – нежна феерия

Маникюр тип балерина: Видео урок и 10+ идеи за най-модерната форма за 2023 г.!

Здрави и красиви нокти: Ето как да ги поддържате в домашни условия  плюс идеи за космически маникюр (снимки)

Ето как да направите Indie маникюр в 4 лесни стъпки:

1 Подготовка на ноктите

За да изглежда добре този стил , първо трябва солидна подготовка и основа за ноктите.

Започнете с накисване на ноктите в хладка вода, за да ги омекотите. После отстранете или избутайте със специален инструмент кожичките. Така ще имате повече място върху нокътната плочка, за да изразите своето въображение. С пиличка оформете ноктите в овал, квадрат или бадем – форма, която ви допада най-много. Нанесете специален лак (прозрачна основа) и сте готови за творческата част.

2 Нанасяне на цветен лак

Indie Nails ви дава свобода да използвате всички любими цветове наведнъж. Нанасяйте лак първо по върха на ноктите и после по цялото пространство. Излишната част отстранете с тампон или клечка за зъби.

Indie nails: лесен маникюр за лятото
Снимка: https://www.pinterest.com/

3 Indie маникюр

Красотата на Indie стила е в това, да изчакате ноктите да изсъхнат добре и тогава да сложите декорации със стикер. Не смесвайте и не преливайте цветове. Ако можете да рисувате, сложете малки рисунки с четка или геометрични елементи върху готовите нокти. След като приключите с мотивите, които сте изобретили с вашата фантазия, поставете топ лак, който съхне бързо и запечатва маникюра.

Indie nails: лесен маникюр за лятото
Снимка: https://www.pinterest.com/

4 Декорация със стикер

Стикерите и камъчетата за нокти са идеални за декорация. Ако не можете да рисувате, вземете малки стикери с различен дизайн и ги прикрепете върху ноктите. Отгоре също може да сложите топ лак. Готово!

Indie nails: лесен маникюр за лятото
Снимка: https://www.pinterest.com/

Нов вариант на Френски маникюр

Цветен френски маникюр

Цветовете навлизат и при класическия френски маникюр. По правило, това е стил, при който ноктите са лакирани в нюд цветове, а върховете са в бяло. През последните години обаче, този стил претърпя промени и сега е модерно да се добавя цвят. Изберете едно от двете: нежно синьо, розово, праскова, бежово или различни ярки цветове, комбинирни върху ръката (Colourblocking).

Има специални шаблони за френски маникюр, под формата на полумесец в магазините, с които да напарвите този нов стил. Интересното при Indie стила е, че производителите на лакове създават специални лакове за този маникюр, които са по-здравословни и екологични. Някои марки дори предлагат персонализирани цветове и покрития за дамите.

Indie nails: лесен маникюр за лятото
https://www.pinterest.com/

 

За работа и бизнес среща също може да използвате цветен маникюр в стил Indie Nails. Важното е да изберете подходящи нюанси. Препоръчваме гамата от сиво и кафяв или широкия спектър от нюд цветове. Нежно розово също може да изглежда елегантно.

Класиката е винаги на мода, но всеки обича да експериментира с нови неща. Тази година френският маникюр не е скучен, а модерен и свеж. Има дизайни, които спазваме през сезоните – пролет – цветя, лято – плодове, зима – снежинки. Но с Indie Nails може да съберете всички любими неща заедно. Рисунки на всички любими дизайни, на всеки отделен пръст, едновременно.

Може да избирате между: многоцветен маникюр с еднакъв дизайн на всеки пръст или една цветна основа с различни дизайни върху ноктите. Това е забавен начин да покажете на какво сте способни и да развихрите въображението си.

Indie nails: лесен маникюр за лятото
Цветен френски маникюр

Когато правите Indie Nails, вие събирате слънцето в ръцете си! Те напомнят за екзотични плажове и палми, за цъфнали дръвчета, за ароматни плодове. Една цветна палитра върху ноктите ви! Съберете цялата свежест на ярките цветове и направете маникюр, който е като искряща дъга!

Indie Nails: лесен маникюр за лятотоРоза – цветето за красив и стилен дом

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе