Кели Кларксън разкри как ще прекара Свети Валентин

Кели Кларксън разкри как ще прекара Свети Валентин
Лайфстайл

Кели Кларксън разкри как ще прекара Свети Валентин

В момента Кели Кларксън е в процедура по развод със съпруга си и баща на двете си деца Брандън Блексток. Тя обаче избра да се концентрира върху позитивното, вместо да стои и да се самосъжалява.

Певицата посвети поредния епизод от нейното токшоу на предстоящия Свети Валентин, като акцентът бе върху тези, които ще са необвързани на празника.

По време на предаването бе повдигната и темата за перфектната среща, като Кели също сподели как мисли да прекара 14-и февруари.

„Всички знаем, че не се нуждаем от някой до нас, за да живеем най-добре“, започна тя.

„Майка съм на две мъничета, така че искам буквално да изпия чаша вино, да запаля камината в спалнята си, да чета, да гледам филм или просто да прекарвам време с приятелки. Обичам това“, разкрива изпълнителката на “Because Of You”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Кели Кларксън има дъщеря на шест години – Ривър Роуз и син на четири – Ремингтън Александър. Тя подаде молба за развод с Брандън Блексток миналия 4 юни, след като двамата бяха женени в продължение на седем години. Новината изненада мнозина, тъй като преди това двамата бяха намеквали, че мислят и за трето дете.

„През последните няколко месеца ми беше малко трудно. Говорих с приятели, които са преминали през развод. Не мисля, че някой го очаква. Виждате как остарявате с някого и тогава животът ви праща по различни пътища. Толкова е трудно за всички, още повече, че ние сме и в полезрението на обществото. Трябва да се опитаме да бъдем искрени, но и да запазим личното си пространство“, сподели Кели, след като стана ясно, че двамата ще се развеждат.

Месеци по-късно обаче съвместното попечителство на децата се оказва, че не е никак лека задача за тях.

„Трудно е. Просто ние сме на различни места. Съгласни сме за основните неща в отглеждането и възпитанието, но за мен поне е трудно, когато не сме всички заедно през цялото време“, разкри наскоро Кларксън.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Tagged ,
на горе