Картинен тест: каква енергия преобладава във вас?

Психология

Картинен тест: каква енергия преобладава във вас?

 

Всеки човек, в зависимост от психоемоционалното си състояние, е на едно или друго енергийно ниво. С помощта на психологически тестове можете да определите кой.

Всичко, което трябва да направите, е да разгледате снимката и да определите кое животно ви вълнува най -много.

 

 

 

Котка

В психологията котките символизират спокойствие и мъдрост. Ако това животно е привлякло вниманието ви, това означава, че в момента сте в състояние на анализ. Опитвайки се да разберете какви грешки сте направили в миналото или в каква посока ще продължите. Може би сте на етап саморазвитие, отделяте много внимание на вашата личност (задълбочаване в ученията, развиване на нови таланти, усъвършенстване на уменията ви по време на работа и т.н.).

 

Риба

В много култури по света рибата символизира ново начало, плодородие. Ако този символ е привлякъл вниманието ви, това означава, че в момента сте в състояние на създаване. Вашето мислене е „изострено“ за творчество и развитие. Не можете да останете статични, предпочитайки движението.

 

Лебед

Символ на хармония. Сега се чувствате добре и спокойно. Тревожните мисли не ви притесняват и дори да възникнат, бързо ги прогонвате. В този момент от живота си вие не учите, а обучавате другите, тъй като разбирате, че сте достигнали необходимото ниво на развитие. Вие сте този, който може да стане за хората не само верен приятел, но и старши наставник.

 

Пантера

Положителната енергия надделява във вас. Сега сте фокусирани върху трансформирането на живота си, за получаване на качествени резултати. Може би имате много различни неща за вършене през този период от живота си и се опитвате да направите всичко навреме. Можете да се уморите много от работа. Опитайте се да се съсредоточите върху едно нещо, защото загубата на енергия може да доведе до прегаряне.

 

Гълъб

Свободолюбива птица, която символизира мира и приятелството. Ако се интересувате от него, сега сте в спокойно състояние. В психологията той означава период на натрупване на енергия. Не губите вътрешните си ресурси за други хора, тъй като предпочитате да се съсредоточите върху себе си. Чувствате се добре и спокойно.

 

Полярна мечка

Ако сте избрали бяла мечка, сега преминавате през трудни времена. Нещо или някой ви избива от коловоза ви, което води до загуба на самообладание. Може би някакъв проблем ви притеснява на подсъзнателно ниво. Енергията на агресията надделява във вас. За да се успокоите, трябва правилно да изпитате негативни емоции, да говорите с близки или да се дистанцирате от дразнителя.

Паяк

Сега се опитвате да се изолирате от проблема, който ви притеснява. Предпочитате да останете отстрани, отколкото да се втурнете в дебелината на нещата. Във вас надделява енергията на страха, която се опитвате да прикриете с откъснатост и безразличие.

Tagged
на горе