Как да спечелите сърцето на жена Рак: Те не искат много, но го искат поднесено с обич и внимание

как да спечелите сърцето на жена Рак
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Рак: Те не искат много, но го искат поднесено с обич и внимание

Романтичните жени Рак предпочитат силни, но нежни мъже. За да привлекат вниманието им, господата трябва да притежават смелост и такт. Жената Рак се нуждае от сигурност и в замяна на това ще отвори душата си. Ето какво трябва да знаете, за да реди да започнете ухажването.

Привличане на вниманието на жена Рак

Как да докоснете сърцето на тази дама? Бъдете внимателни, жената Рак може да ви „отсвири“ много лесно, нужна ви е само една погрешна стъпка.

Какви знаци на внимание се харесват жените Рак?

Комплименти

За да я „ударите“ право в сърцето, можете да започнете с нещо простичко. Погледнете отблизо вашата любима – тоалет, прическа, грим и похвалете това, което най-много ви очарова във външния й вид. Това определено ще й допадне, но трябва наистина да го мислите, защото жените Рак са изключително чувствителни и веднага биха открили дори най-лекия намек за фалш.

Романтични изненади

Гледайте на представителките на тази зодия като на малки момичета, които чакат своя принц на бял кон. Можете да ги разчувствате с меки, пухкави играчки или с нежно цвете, откъснато от лехата специално за тях.

Те не искат много, но го искат поднесено с обич и внимание. И ако успеете да бъдете честни и непринудени, всички тези на пръв поглед простички преживявания ще накарат жената Рак да мисли само за вас. А вие ще останете очаровани и ще искате да давате все повече и повече от себе си на това прекрасно същество.

Искрена загриженост

Интересувайте се  как се чувства вашата любима, защото това поведение ще бъде оценено по достойнство.  Раците обожават да имат грижовен партньор в живота. Ако успеете да я уверите, че наистина ви е важна, тя ще остане с вас завинаги.

Кой е той – принцът на бял кон за жената Рак?

Стилен

Жената Рак харесва мъже, които поддържат своя аутфит на ниво. Дори много често момичетата от тази зодия в ранна възраст мечтаят за романтична връзка с актьори, певци и други известни личности.

Внимателен

Как да накарате една жена Рак да се влюби безумно във вас? Бъдете внимателни, зачитайте дори най-малките й молби и нужди. Жената, родена под този зодиакален рак обича да проверява на какво любимият е способен за нея.

Мил

В днешно време става все по-трудно да се намери мил мъж, но сме сигурни, че светът е пълен и с такива, просто е малко по-трудно да бъдат открити. Жената Рак е съгласна да се отдаде напълно на една връзка, ако тя й носи топлина и усеща отзивчивостта на партньора си. Отворете доброто си сърце за нея и я защитавайте от всичко в този суров свят.

Който умее да я разсмее

Жените Рак намират за много привлекателно качество у мъжа, умението му да поддържа добро настроение и най-вече чувството му за хумор. Самите представителки на този знак имат доста променливо настроение и могат да се разстроят доста лесно. Например, ако случайно си припомнят някоя тъжна история. Затова те се нуждаят от весел човек, който да е винаги до тях, за да чувстват опора и подкрепа.

 Имайте предвид всички тези неща и омагьосайте жената Рак с естествен чар и искреност.

Tagged , , ,
на горе