5 съвета как да си върнете бившия
Любов и партньорство

5 съвета как да си върнете бившия

Ако да си върнете бившия е нещото, което желаете най-силно в момента, следващите редове са за вас. Разделите почти винаги са трудни и за двете страни, но ако те не са били по взаимно съгласие, остава болката от разбитото сърце. Е, хубавото е, че в някои случаи това е само временно и двойките накрая отново се събират, стига да положат взаимни усилия.

5 съвета как да си върнете бившия

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите (и най-лошите) диети, следвани от звездитe

Затова ви предлагаме и няколко съвета за това как да си върнете бившия:

Проявете разбиране и помислете върху случилото се

Размисълът върху причините за раздялата е важна първа стъпка, когато се опитвате да си върнете бившия партньор. Бъдете честни със себе си и разгледайте собствените си действия, поведение и модели, които може да са допринесли за раздялата. Този самоанализ ви позволява да идентифицирате областите, върху които трябва да се съсредоточите, за да възстановите по-силна и здрава връзка с бившия си любим.

Това може да включва решаване на лични проблеми, подобряване на уменията за общуване или развиване на по-здравословни навици във връзката. Винаги помнете, че самоанализът не означава да хвърляте вината единствено върху себе си или да се занимавате с минали грешки, а просто да погледнете и другата гледна точка, която съществува. Не всичко е черно или бяло.

да си върнете бившия

Разработете стратегически подход за взаимодействие с него

Ако наскоро сте се сблъскали с бившия си партньор на парти, в клуб или на друга социална среща след дълго време и отново сте започнали да изпитвате пеперуди, имате нужда от план за разговор с него. Ако скоро не сте поддържали контакт, започнете разговора с леки и непринудени теми, за да създадете комфортна атмосфера. Това помага да се улесни общуването и дава възможност за постепенно възстановяване на връзката.

Важно е да избягвате да го претоварвате или да се впускате в интензивни дискусии веднага. Въпреки това, ако сте следвали подход на общуване от време на време, съсредоточете се върху обсъждането на теми, които биха могли да му харесат и да оцени. Избягвайте чувствителните теми, които лесно могат да го разстроят или притеснят. Като се съобразявате с неговите интереси и предпочитания, можете да създадете позитивен и приятен разговор. Така ще положите основите на по-смислени взаимодействия занапред, а това е ключова стъпка към това да си върнете бившия.

Опитайте се да подобрите комуникацията

За да си върнете бившия партньор, е необходима също открита и честна комуникация. След като и двамата свикнете със съобщенията един на друг, не забравяйте да задвижите още нещата, като споделяте повече за ежедневието си. По този начин можете да задълбочите отношенията и обвързаността си и ще установите по-здрава връзка с бившия си, докато вървите напред.

Изразявайте ясно чувствата и намеренията си, като същевременно сте възприемчиви към неговите мисли и емоции. Бъдете открити и честни, защото в противен случай фалшът ще се усети лесно. Бъдете уязвими и прозрачни по отношение на емоциите си и това, което се надявате да постигнете, като възстановите връзката с бившия си партньор. Слушайте активно, без да осъждате, и проявете съпричастност към неговата гледна точка.

да си върнете бившия

Извинете се и се поправете

Това е важна стъпка, когато се опитвате да си върнете бившия партньор, ако вината за раздялата е била ваша, дори и да не сте го осъзнавали преди. Поемането на отговорност за грешките, които сте допуснали по време на връзката, и поднасянето на искрени извинения може да покаже желанието ви да се промените и да израснете. Размислете върху действията и поведението си, които може да са допринесли за нараняването или болката, изпитани от бившия ви партньор. Признайте въздействието на действията си и искрено се извинете за причинените вреди.

Изключително важно е да покажете искрено разкаяние и съпричастност към неговите чувства, за да си върнете бившия. Освен това направете нови поправки, за да създадете по-добра връзка или обвързване. Това може да включва активна работа върху личностното израстване, решаване на всички проблеми, довели до грешките, и прилагане на положителни промени в поведението и подхода ви към взаимоотношенията. Тази стъпка гарантира, че сте се ангажирали със самоусъвършенстване и че признавате важността на неговите чувства.

да си върнете бившия

Възстановете доверието

Независимо дали става въпрос за дългосрочна или краткосрочна раздяла, когато искате да си върнете бившия, не можете веднага да започнете да му се доверите заради преживяната болка, както и той на вас. Ето защо възстановяването на доверието е важно. Въпреки че това не е незабавен процес, ако останете последователни както в думите, така и в действията си, може би ще успеете да внесете положителни промени във връзката си. Уверете се, че изпълнявате обещанията и ангажиментите си.

Бъдете надеждни и последователни в поведението си и покажете на бившия си партньор, че може да разчита на вас. Избягвайте да давате празни обещания или да проявявате поведение, което може да подкопае доверието му. Покажете искрени усилия за подобряване на комуникацията, разрешаване на конфликти и развиване на по-здравословна динамика на връзката. Изграждането на доверие отнема време, затова бъдете търпеливи и разбиращи към него. Само така ще можете да си върнете бившия.

Помнете, че всеки човек прави грешки, но ако и двамата работите върху тях и не ги допускате повече, възможно е да изградите още по-здрава връзка.

Вижте още:

5 причини защо е трудно да сте приятели с този, в когото сте влюбени

Няколко сигурни признаци, че започвате да се влюбвате – научно доказани

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

6 грешни зодии, които могат само да мечтаят за рая

7 начина да скъсате с някого чрез съобщение

Мъжката гледна точка: Горчивата истина за жените, които имат връзка с женен мъж

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе