богатство с Фън Шуй
Идеи за дома

Как да привлечем богатство с Фън Шуй

Да привлечем богатство с Фън Шуй. Практиката на Фън Шуйч, буквално преведено от китайски “вятър и вода”, е древно изкуство за внасяне на хармония и позитивна енергия в дома.

Според Фън Шуй в къщата трябва да се поставят символи, които привличат пари / богатство. Това могат да бъдат фигурки или амулети (например статуетка на Буда, картина или аквариум със златни рибки, жаби или амулет под формата на китайски монети, вързани с червен конец). Най-добре е да поставите тези символи пред входната врата, както и в зоната на парите. Препоръчително е да го направите във всяка стая в югоизточната част.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Невероятен късмет през 2023 г за 4 зодии

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

Как да привлечем богатство с фън шуй

 

Обърнете внимание на цветовете

Традиционните цветове за привличане на богатство с Фън Шуй са червено, златно и сребристо, но не трябва да запълвате целия апартамент с мебели в тези цветове. Така например в коридора си струва да добавите ярки цветове и повече дневна светлина. В хола и кухнята се опитайте да използвате топли пастелни цветове, като бежово или розово. В спалнята е по-добре да се съсредоточите върху бяло, синьо и зелено. Не боядисвайте стени и подове в тъмни цветове. Колкото по-светъл е вашият апартамент, толкова повече възможности ще има за трансформация на богатство и паричната енергия.

Загадъчен и вълнуващ: за 3 зодии Октомври 2022 ще бъде страхотен

Шест зодии ще имат КЪСМЕТ с ПАРИТЕ през Октомври 2022

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Не трупайте в апартамента излишни мебели и предмети

Паричната енергия трябва да се движи и за нея е много трудно да направи това в разхвърлян апартамент. за да привлечете богатство с Фън Шуй в коридора не натрувайте пода с обувки. Оставете само това, което носите всеки ден през всеки сезон, а останалото приберете в гардеробите. Опитайте се да почиствате апартамента си редовно, така че да няма нищо излишно в апартамента ви. Обърнете внимание и на количеството мебели. Не трябва да е твърде много. Ако имате малък апартамент и сте ограничени в пространството, изберете малки мебели и не натрупвайте апартамента с допълнителни рафтове, шкафове и аксесоари. Това е много важно за привличането на богатство с Фън Шуй.

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Елементи на декора

Като декор за привличане на богатство с Фън Шуй е най-добре да използвате свежи цветя или сухи цветя. В никакъв случай не трябва да поставяте изкуствени цветя и плодове като декорация на апартамента, ако искате да привлечете богатство с Фън Шуй.
Ако планирате да закупите килими, възглавници или завеси като елемент на декора, тогава изберете свежи и изчистени аксесоари, за да не затрупвате общия изглед на апартамента с ненужни детайли.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе