Как да оцелееш след предателство (+ някои истински истории за знаменитости)

Как да оцелееш след предателство (+ някои истински истории за знаменитости)
Любов и партньорство

Как да оцелееш след предателство (+ някои истински истории за знаменитости)

Как да оцелееш след предателство? Предателството винаги е свързано с краха на надеждите. Как да преживееш предателството и да се събереш парче по парче? Подготвили сме материал със съвети и реални примери на звезди, преживели предателство .Те успяха отново да повярват в любовта и да бъдат щастливи.

Причини за промяна. Защо се случва предателство от страна на любим човек?

Връзките винаги започват добре. Доверяваме се на любим човек, мечтаем и правим планове. Любовта вдъхновява и изглежда, че винаги ще бъде така. Да, но…

Ако се случи предателство, не го оправдавайте.

Винаги има избор: можете да си направите почивка в една връзка, да говорите като възрастни и зрели хора. Промяната е знак за незрялост. В много случаи това се случва само поради желанието да избягате от проблемите, от трудните разговори и трудните решения.

Във всеки случай не сте виновен за предателството. Винаги е виновен този, който е извършил деянието. Първото нещо, което трябва да направите, е да спрете да се самообвинявате и да търсите недостатъци в себе си. Ако се е случило предателство, това е било решение на вашия партньор. Той направи своя избор. Причината се крие в неговия егоизъм.

Какви са уроците от предателство и как да го преживеем?

След предателство ще станете по-силен, но по-твърд и по-затворен. Междувременно раната в душата е отворена и си струва да направите това:

Дай воля на сълзите. Да плачеш и да си слаб за известно време е това, от което се нуждаеш в момента. Така че подарете си това. Не се преструвайте, че нищо не се е случило. Само ще става по-зле.

Премахнете нещата, които ви напомнят за човека, който ви е предал. Най-добре е да се отървете от тях. Допълнителните напомняния какво ви е причинил  са безполезни.

Намерете си нова професия. Можете да отидете на фитнес, да шиете, йога. Задължително излезте навън. Осиновете бездомно животно, което ще ви обича безусловно. Или може би някой от възрастните съседи има нужда от помощ?

Променете имиджа си, купете си ярка рокля, станете платинена блондинка или червенокоса, ако сте брюнетка. Ако имате светъл цвят на косата, опитайте тъмен шоколад. Направете си постоянен (перманентен) грим, купете ярко червило, красиво бельо.

Спомнете си за стари приятели, подновете изгубените връзки. Поканете приятел на чаша кафе.

Трудно, но възможно: истории на знаменитости, които са успели да оцелеят след предателство

Славата, успехът, богатството и красотата не гарантират верността на партньора. Примерите на тези звезди са още едно доказателство за това. Те успяха да намерят нов смисъл в живота, да станат по-мъдри и по-щастливи.

Робърт Патисън

След като Кристен Стюарт подписа договор за снимки във филма „Снежанка и ловецът“, папараците я заснеха да се целува с режисьора на филма. Кристен се извини на Робърт. Двойката направи опити да се събере отново, но нищо не се получи. Актьорът не успя да прости предателството на любимата си. За личния живот на Робърт Патинсън не се знае нищо .

Мелани Браун

 

През 2007 г. Еди Мърфи заряза Мелани Браун, солистката на поп групата SpiceGirls, която по това време беше бременна. Актьорът дълго време отричаше, че е бащата. ДНК тестът обаче не е труден за извършване и Бащинството се доказа.

През същата година Мелани Браун се омъжва повторно. Съпругът на певицата беше продуцентът Стивън Белафонте. Този брак обаче също се разпадна. Кой знае, може би актрисата все още чака съдбовна среща. Не забравяйте, че има поука, която трябва да се научи от всеки провал. И това ще доведе до победа.

Тейлър Суифт

Искаме да засегнем и темата за предателството на приятели. Тейлър Суифт и Кейти Пери бяха най-добри приятелки до известно време. Беше планиран съвместен албум. Но тогава имаше скандал, иницииран от Кейти. Няколко месеца преди турнето на Тейлър Суифт, Кати нае най-добрите танцьори на приятелката си да се присъединят към нейния екип. Оттогава момичетата не са говорили.

За да започнете нова страница в живота, трябва да завършите траура за стара любовна история или приятелство. Не се сдържайте, говорете с някой близък. Майка ти или сестра ти ще те разберат най-добре. Чувствайте се свободни да се свържете и с професионалист /психолог, ако е необходимо. Специалистът не дава съвети, той само изслушва внимателно и ви насочва към правилното решение.

infomax-logo-50-15-HW Натали Трифонова получи обяснение в любов

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе