гаджето
Интимно 18+

Как да кажете на гаджето, че искате да правите секс

Ако сте в сериозна връзка с гаджето си, може да дойде момент, когато сте готови да пренесете нещата на следващото ниво. Освен ако гаджето ви не е опитен четец на мисли обаче, той няма да разбере, че искате да правите секс. Казването му може да изглежда неудобно, но не е задължително.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ползи от редовния секс

Често срещани грешки в комуникацията с партньора

Секс грешки, които жените допускат

Как да кажете на гаджето, че искате да правите секс

Кажете лично на гаджето си

гаджето
Как да кажете на гаджето, че искате да правите секс

Подгответе идеална обстановка. Ако смятате, че той ще каже „да“ и ще иска да правите секс веднага, подгответе обкръжението си. Запалете няколко свещи и поканете гаджето си да гледате филм, да послушате музика или да играете на игра. Уверете се, че имате достатъчно време и уединение, за да правите секс. Изчакайте, докато останете сами заедно.

Някои дискусии за връзката са добре да се провеждат, докато сте на публично място, но дискусията за нещо толкова лично като първия ви път заедно трябва да се проведе насаме и само между вас двамата.

Кажете му, че сте готови да започнете да правите секс с него.

гаджето
Как да кажете на гаджето, че искате да правите секс

Може да изпращате сигнали, които изглеждат очевидни за вас, но гаджето ви може да не ги улавя. В такъв случай може просто да съберете смелост и да му кажете как се чувствате.
Опитайте да го попитате: „Готова съм да започна да правя секс с теб, би ли искал това?“ или „Как се чувстваш да станеш по-интимен с мен?“

Ако не ви харесва идеята да го помолите за секс, можете просто да кажете: „Готова съм да започнем да правим секс, но те разбирам, ако имаш нужда от повече време.“ Казването на нещо подобно му дава възможност да направи следващата стъпка или да откаже без много неловкост.

Уважавайте отговора му, ако каже не.

Ако гаджето ви каже, че не е готов, проявете разбиране и не го натискайте. Може просто да му трябва малко повече време. Важно е да сте сигурни, че и двамата сте готови, преди да започнете да правите секс

Приемане на алтернативен подход

гаджето
Как да кажете на гаджето, че искате да правите секс

Изпратете съобщение или се обадете на гаджето си, за да му кажете, че искате да започнете да правите секс. Ако сте твърде нервни, за да кажете на приятеля си лично или просто искате да можете да планирате предварително за първия си път заедно, изпращането на текстови съобщения или обаждането му е добър вариант.

Ако му изпратите съобщение, можете да бъдете директни, като изпратите нещо като „Искаш ли да правим секс по-късно?“ Този текст със сигурност ще привлече вниманието му, но е достатъчно непринуден, за да можете да го изиграете, сякаш се шегувате, в случай че каже „не“.
Или можете да опитате нещо по-внушително, да му кажете какво носите или да изберете класическото „Какво носиш?“ Това може да доведе до натоварена сексуална сесия или телефонно обаждане. Когато прецените, че е добре, помолете го да дойде и да видите какво ще се случи след това.

Покажете му, вместо да му казвате.

гаджето
Как да кажете на гаджето, че искате да правите секс

Следващия път, когато сте сами заедно с гаджето си, използвайте възможността да му покажете, че сте готови да правите секс. Уверете се, че знаете, че той е готов за секс, преди да се опитате да го съблазните. Ако той каже, че още не е готов, не го приемайте лично. Просто му дайте още малко време и опитайте отново, когато ви каже, че е готов.

Напиши му бележка.

Имейл или ръкописна бележка може да бъде идеалното решение, ако ви е трудно да изразите начина, по който се чувствате. Пишете честно за това как се чувствате и бъдете безгрижни. Освен това се уверете, че гаджето ви чете бележката насаме или във вашата компания и че или я унищожава/изтрива, или я съхранява някъде на много сигурно място, след като я прочете.

Изчакайте специален повод.

Предстоящ специален повод, като рожден ден или празник, може да е подходящ момент да кажете на гаджето си, че искате да започнете да правите секс. Изчакването до определена дата ще ви даде време да се подготвите и също така ще направи повода по-запомнящ се.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?