Какво казват (и мислят) мъжете
Любов и партньорство

Какво казват (и мислят) мъжете

Пътят към сърцето на мъжете не минава през стомаха, а през главата. Основното е да се научите да разбирате техните мисли и желания.

Какво казват (и мислят) мъжете

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

5 черти на жените, които мъжете никога не оставят

infomax-logo-50-15-HW Мария Бакалова плава на яхта край бреговете на Сен Тропе с любимия си

… обичам да се гушкам

Обичам да се гушкам, обикновено е нормално. Дори най-бруталният и суров моторист или директор на голяма компания, или в краен случай армейски генерал – всички те понякога обичат да се чувстват като котенца и да се свиват на коленете на любимата си жена, дори ако само главата им пасва коленете. Не обръщайте внимание на детайлите, всеки има нужда от нежност, включително и мъжете. Силните мъже също имат своите слабости.

Само не прекалявайте, дори най-запаленият романтик не обича да го наричат ​​„моето момче“, мъжът все пак трябва да си остане мъж. Оставете „момчетата“ на майките.

… не харесвам грима на жените

Не какъв да е, разбира се. Да гледаш добре поддържана красавица и да не предполагаш, че има поне грам козметика, е отлично. Да бъдеш объркан от чудотворната трансформация на любимата си от Пепеляшка в приказна принцеса е просто прекрасно. Но, уви, когато се стигне до целувки, приказката свършва: едва ли някой ще хареса вкуса на фон дьо тен и червило в устата си. И тогава, честно казано, мъжете обичат естествеността. Трудно е за вярване, но пижамата и рошавата коса харесват на избраника ви много повече от впечатляващ слой грим.

… също изпитват натиск относно брака

Техните баби и дядовци, също като вашите, искат „ могат да гледат своите правнуци“, а родителите им мечтаят „да се пенсионират и да се посветят на внуците си“. И, повярвайте ми, това потиска мъжете не по-малко от нас, особено ако сватбата не е включена в непосредствените планове. Съгласете се, бракът в името на брака е много по-малко вълнуващ процес от брака по любов и взаимно желание.

Какво казват (и мислят) мъжете

…мислят, че са страхотни в леглото

Като деца са били научени, че увереността е ключът към успеха. Моля дами, не ги разубеждавайте. Много по-лесно е да научите всички тънкости на уверения мъж. Освен това, с цялото външно самочувствие, мъжете понякога са много по-несигурни от нас: „Хареса ли й?“, „Успях ли да й угодя?“, „Защо не стене?“, „ Тя не ме харесва?!“. Не унищожавайте директно неговия крехък свят, защото като цяло винаги можете да намерите заобиколни решения. Е, или нов партньор.

… не обичам сутринта след мимолетнa нощ

Главата ме боли, съвестта ми като цяло още спи и още повече, че нямам сили да говоря. Така че, дами, нашият съвет към вас е да не се надявате на нищо повече от закуска с бъркани яйца и чаша кафе. Всичко останало е от сферата на фантазията. Нека бъдем честни, не всички връзки започват с леглото и ако вече сте имали приключение, тогава бъдете готови за факта, че няма да бъдете отведени в гражданското нито утре, нито вдругиден, нито дори месец по късно. Така че се насладете максимално на вашето самотно събуждане и приятни спомени.

… мисля, че всичко е свързано с ПМС

Тези три букви са по-лоши от ядрена война за всеки мъж. Какво може да е по-лошо, когато вие сте буквално виновен за всичко и няма шанс за прошка?

Уви, за наше нещастие, абсолютно искрено, без изключение, всички мъже вярват: всичките ни проблеми са само поради менструацията, негодувание, гняв, внезапни сълзи … Да, всичко това със сигурност се дължи на тази много нещастна седмица. Между другото, главоболие (или друго) също се случва само по време на ПМС и никога повече. Ние не се разболяваме, ние сме роботи, чиято програма се проваля веднъж месечно. И какво струват тези изненадани очи: „Защо те боли стомахът, нали менструацията ти е свършила преди две седмици!“

Какво казват (и мислят) мъжете

… обичам да пазарувам

Шопинг терапията не е само женска прищявка, тя е вид психологически унисекс. Така че не се изненадвайте, когато срещнете вашия човек със сто торби. Но, за бога, не го карайте да ходи с вас на пазар – да гледате как някой сменя безкрайно тоалети, които най-вероятно му изглеждат абсолютно еднакви, е напълно непоносимо! Още по-добре, вземете приятелка със себе си.

… мисля, че интимния акт под душа е надценен

Единственото, за което мислят, е как да не паднат и да си счупят вратовете заедно с вас. Обзалагаме се, че и вие ще се замислите, щом първите водни струи ви облеят от глава до пети. Освен това, ако вашият партньор е професионалист в този въпрос, има всички шансове първо да замръзнете и след това да настинете. Отидете в топлото и уютно легло. Резервен вариант – на килима. Е, добре, в най-крайния случай – на масата.

… не обичам да чувам за предишната ти връзка

Този проблем е актуален независимо от пола, възрастта и сериозността на връзката. Ако продължавате да мислите за бившия си приятел със или без причина, тогава вашият настоящ партньор може да бъде сигурен, че предишната връзка все още не е завършена, поне на психологическо ниво.

Какво казват (и мислят) мъжете

… мечтае да му съчувствате

Винаги е уморен (дори да е направил по-малко от вас), има проблеми в работата, обиден е от шефа си, не е взел бонус, има петно ​​на ризата си, всички хора са копелета, има главоболие. От всички тези ужасни събития, надвиснали над любимия човек, само едно нещо може да го спаси – вие или по-скоро вашето искрено съчувствие. Повярвайте ми, за него пъпка на челото е съвсем различно от това, което е за нас. Докато търсим  коректор, мъжът ще обмисли плана на погребението си до най-малкия детайл.

Между другото, психолозите казват, че щом мъжът започне да се оплаква от живота, болката, умората и ухапването от комар – свършено е! Следващата стъпка е щастливата любов. И всичко това, защото мъжките оплаквания са най-високата степен на доверие.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе