Каква олимпийска титла бихте спечелили според зодиакалния си знак

Каква олимпийска титла бихте спечелили според зодиакалния си знак
Астрология

Каква олимпийска титла бихте спечелили според зодиакалния си знак

В разгара сме на Олимпийските игри. Вероятно, като малки, някои от нас в даден момент са си мечтали да бъдат сред тези тези спортисти, които се състезават на най-високо ниво и целият сват ги гледа. За някои хора това си остава просто щура детска мечта и сега просто се наслаждават на Олимпийските игри в ролята на зрители. Други обаче успяват да стигнат до тази арена, а трети просто забравят за този форум, заради разочарованието, че не им се е получило да станат професионалисти. Както вече многократно говорихме, зодиакалният знак влияе на характера, като също има и роля във формирането на всяка спортна личност. С леко намигване ви предлагаме да разберете олимпийската титла в какъв спорт бихте могли да спечелите в зависимост от зодията си.

Овен – Ръгби. Овенът е високоскоростен зодиакален знак, а ръгбито е спорт с пълен контакт. Когато тези два фактора застанат един до друг, можем да очакваме златен медал на Олимпиадата. Овните няма да се спрат пред нищо, докато не получат първото място. Следователно ръгбито е идеалният спорт за овена, който да изпусне парата и да спечели.

Телец – Борба. Борбата е спорт, който запалва всички мускули в тялото и изисква много сила  Земният знак Телец обича физическия контакт и реагира на чувството за допир, поради което те ще бъдат шампиони на тепиха. Те ще бъдат развълнувани да покажат своите движения по свободна борба, като начин да позволят на хората да видят вродените им таланти.

Близнаци – Скокове на батут. Близнаците са енергични, свободни, жизнерадостни и обичащи забавленията, поради което ще се втурнат да се състезават за златото, докато участват в скоковете на батут на Олимпиадата. Не се притеснявайте, че ще се уморят от този спорт, защото все пак притежават двойствена природа. Те ще имат двойна енергия на един човек, което ще им помогне да спечелят злато.

Рак – Синхронно плуване. Като нежен воден знак, Раците ще намерят утеха да използват вродените си умения в синхронното плуване. Творчеството, интуицията и рутината, включени в него, са точно за раците. Те ще съчетаят своите таланти заедно, за да покажат невероятно събитие, което ще хипнотизира всички наблюдатели и ще им донесе злато. Докато Раците са в басейн и се забавляват, те винаги ще печелят.

Лъв – Вдигане на тежести.  Лъвът е най-силното и свирепо животно в джунглата, поради което хората от тази зодия ще бъдат превъзходни при вдигане на тежести. Те никога няма да пропуснат шанса да покажат страхотните си качества, което е още по-голяма причина лъвът да постигне известност и величие на Олимпиадата. Лъвовете знаят, че са най-добрите и искат това да се знае. Те няма да се стресират в опитите да спечелят, защото винаги го правят.

Дева – Фехтовка. Фехтовката е спорт, който позволява на хората да се съсредоточат върху своя конкурент, да планират стратегически следващите ходове и да уловят момента. Девите са решителни, отразяващи, методични и мислят 10 стъпки пред другите, поради което фехтовката е перфектно състезание за тях за участие в Олимпийските игри. Всяка Дева, която се занимава с този спорт, ще спечели много медали и ще постигне слава с невероятните си способности.

Везни – Художествена гимнастика. Везните са известни като креативни и елегантни, поради което ще бъдат невероятни в художествената гимнастика. Този спорт е свързан със стил и представяне, както и сбити движения. За Везните няма да е проблем да се справят с това. Те ще спечелят в този спорт, защото той им позволява да създадат своя собствена рутина, да носят красиви тоалети и да избират музиката, която свири на заден план, докато се състезават, като така ще се чувстват комфортно и в свои води.

Скорпион – Скокове във вода. Известно е, че Скорпионите са интензивни водни знаци. Скоковете във вода са най-добрият избор за този толкова страстен зодиакален знак. Така тези хора не само ще влязат обсесивно в своята спортна категория, но и ще могат да се свържат с този спорт на дълбоко ниво, за да постигнат нужните резултати

Стрелец – Стрелба с лък. Тук едва ли трябва да има изненадани, тъй като това е стрелецът на зодиака и той носи своя лък и стрела със себе си навсякъде, следователно има смисъл той да превъзхожда останалите в този спорт. Огнената му атмосфера и необходимостта да има последната дума ще го подтикнат да вземат вкъщи златния медал в спорта, в който участва. А когато е спечелил първото място, на практика затваря устата на останалите.

Козирог – Голф. Голфът е спорт за търпеливите, а Козирогът има това качество в изобилие, поради което ще спечели в този спорт на Олимпийските игри. С любовта си към правилата и спортния характер, който притежава, той ще запази драмата извън голф игрището и спокойно ще се цели към олимпийското злато, докато един по един отказва конкурентите си от битката за първото място.

Водолей – Скейтборд. Тъй като скейтбордът е един от най-новите спортове, добавени към Олимпийските игри, неговото иновативно настроение е напълно съобразено с това на Водолея. Също така, водоносецът ще се почувства спокойно на скейтборд и ще има шанс да спечели златния медал. Както е известно,  това е непокорен спорт, който има свой собствен набор от уникални правила, с които обаче Водолеят знае как да се справи.

Риби – Модерен петобой. Рибите са последният знак на зодиака и е известно, че имат по малко от личността на всеки друг знак. Така че, напълно логично те ще бъдат добри в модерния петобой. Това е съвкупност от много умения и таланти, които трябва да бъдат гарнирани с голяма издръжливост, която този знак има в излишък. Златото е гарантирано за тези хора в тази изключително трудна дисциплина.

Tagged , , ,
на горе