Четири съвета как да скриете кабелите във вашия дом

Четири съвета как да скриете кабелите във вашия дом
Идеи за дома

Четири съвета как да скриете кабелите във вашия дом

Нека си го кажем – кабелите във вашия дом често създават бъркотия, която е просто непоносима. Всички устройства, който ползваме обаче, неизменно идват с голям „багаж“, който често е невъзможно да се скрие. Тези дълги кабели са не само пречка за декора, но също така създават визуална бъркотия, която изглежда трудна за гледане. Така че, ако искате да премахнете тези купчини кабели от полезрението или да ги организирате без усилие, значи сте попаднали на правилната страница.

Ето четири лесни и креативни начина да скриете кабелите във вашия дом:

Обвивка на кабелите

Поддържането на всичките си кабели заедно на едно и също място е едно от най-умните решения, които може да вземете. Разбира се, тук разглеждаме по отделно кабелите в отделните помещения, тъй като няма как да съберете от всички стаи. За целта използвайте кабелни обвивки, с които да ги опаковате. Може да си купите такава, която се съчетава добре с цвета на стаята ви. А може също и да инвестирате в черни или бели цветове. Ако не ви се дават пари за нещо такова, тогава можете просто да го направите у дома. Нужно ви е само малко повече въображение.

Бъдете креативни

Можете просто да използвате креативност, вместо да криете кабелите във вашия дом. Можете да използвате елегантни щипки за тел и лепкави бележки, които се съчетават добре с вашия интериор или маси. Това не само ще прикрие жиците, но и ще направи стените ви да изглеждат готини. Преобразуване на проводници в декоративен елемент – каква е причината да кажете не на това?

Опитайте трика с плат

Това е един от най-добрите трикове за прикриване на всичките ви кабели. Ако сте уморени от този неорганизиран вид на работната ви маса, тогава всичко, от което се нуждаете, е черен плат. Закрепете го върху плетеницата от кабели зад бюрото ви. Прилича на вашата стена и никой никога няма да разбере разликата, поне не и от пръв поглед, което е и целта в случая.

Използвайте книги или книгодържатели

Ако имате проводници или рутери на рафта, тогава можете да подредите книги пред тях. Така ще ги скриете и ще подобрите цялостния вид на стаята. Можете също така да си купите голяма поставка за списания. Сложете я пред кабелите и воала! Така ще се сбогувате с това безпорядък от кабелите във вашия дом само за няколко минути. Още по-хубавото е, че ще стане без много усилия.

И така, кое от тези бързи решения ще използвате, за да се сбогувате с претрупването на кабелите във вашия дом?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе