Ти си истинска мистерия! Виж знаците, които показват това

Интересно

Ти си истинска мистерия! Виж знаците, които показват това

Често чуваш от своите приятели и познати, че си трудна за разбиране. Истинска мистерия, която никой все още не може да разгадае. Твоето държание е толкова объркващо за останалите. И въпреки че с някои от тях се познавате от години, за тях все още си оставаш загадка. Трудно може напълно да те опознае човек. И още по-трудно да те разбере. Понякога се сърдиш мълчаливо, игнорираш всички, а видима причина няма. Предприемаш действия, които другите не биха последвали. Твоята мистериозна личност може би понякога ти изиграва лоша шега. Много често оставаш неразбрана от останалите. Сякаш искаш да им кажеш нещо, но не виждаш смисъл, защото така или иначе няма да те разбират. Толкова загадъчна ли си наистина? Време е да разбереш.

Представяме ти някои от знаците, които показват, че си мистериозна личност. Или поне, че се държиш като такава.

Ти си срамежлива

Все по-често предпочиташ да намериш уединение далече от всички хора. Отказваш на поканите за парти от твоите приятели и прекарваш вечерта с чаша хубаво вино и книга в ръка – съвсем сама. Не изпитваш нужда от нечия компания. Чувстваш се страхотно в собствената си компания. И това поражда в приятелите ти редица въпроси. Започват да те мислят за странна, различна и да гледат на теб като на истинска мистерия. Толкова е просто – не си привърженик на шумните компании и купоните. Предпочиташ своята собствена компания пред тяхната. Не, не си мистерия. Просто си зрял човек и мислиш като такъв.

Не надделяваш

Има хора, които споделят всичко за себе си без да имат никакви притеснения. Няма да се замислят и ще ти споделят дори и най-интимните и лични моменти от своя живот. Но ти не си такава. Знаеш много добре, че не бива човек да знае всичко за теб. Колкото и близка да си някой, никога не му се доверяваш изцяло. Има неща за теб, които само и единствено ти ги знаеш. Внимаваш какво говориш пред останалите за живота си. Да, определено ще изглеждаш истинска мистерия в очите на другите. Но ние знаем, че не е така. Просто не намираш за необходимо хората да научат всичко за теб до най-малката подробност. И напълно те подкрепяме. Не бъди отворената книга, която лесно може да се прочете.

Ти си наблюдателна

И то много. Слушаш внимателно своите приятели и не само тях, но и всички, с които разговаряш. Наблюдаваш тяхното поведение, подбор на думите, интонация, жестове, мимики и всичко останало до най-малката подробност. Вслушваш се добре в думите им. По начинът по който се изказва човек може да разбереш какъв е. Какво е неговото мнение и говори ли той лошо за другите пред теб. Точно по това ти разбираш що за човек е. Може би изглеждаш като мистериозна, защото предпочиташ да слушаш, а не да говориш. Но те не разбират, че в този момент ти си даваш представа за своя събеседник.

Винаги си спокойна

Независимо в каква ситуация си попаднала и колко сложна е тя, винаги успяваш да се контролираш. Колкото и да си ядосана, бързо се успокояваш. Контролираш думите и тялото си. Не казваш неща, за които после да съжаляваш. Обмисляш внимателно всяка твоя стъпка. А когато не може да овладееш дадена ситуация ти просто си тръгваш. Защото това е най-доброто решение, преди да се оставиш на емоциите да те превземат и да вземеш грешно решение. Да, може би си истинска мистерия за останалите, но за нас си умна и хитра жена, която винаги знае как да се справи с всеки един проблем и ситуация.

Ти си странна?

Всички те мислят за странна. Може би това е така, защото имаш по-различни интереси и виждания от останалите. Не се страхуваш да бъдеш себе си и не се срамуваш да заявиш открито какво харесваш и какво не. Харесваш неща, които не са много харесвани от останалите. И какво от това. Това не те прави нито странна, нито мистериозна. Ти си себе си и няма нищо по-хубаво от това. В днешно време повечето хора не осъзнават колко важно е да заявиш собствените си интереси и мнение без да имаш притеснение за останалите. Живееш в собствен свят и никой няма право да ти се меси в него.

Ти си уверена

Нямаш страхове. Или поне не им позволяваш те да ти попречат на мечтите. Да, няма безстрашни хора, но има такива, които се изправят срещу собствените си страхове. И ги побеждават. Защото са уверени и вярват в себе си и възможностите си. Повечето хора не разбират това, защото са прекалено заети да се страхуват – от мнението на останалите, от бъдещето, от провал. Ти знаеш много добре какви рискове поемаш и го правиш. Рискуваш и си готова да се справиш с последствията. Да, в очите на страхливците винаги ще изглеждаш като мистериозна и загадъчна. Но за нас си просто една уверена и смела жена, която е тук, за да побеждава света.

Вижте още ⤵️

Вашият код за успех през 2022 г

Успехът те чака, мила! Той е от другата страна на страховете ти

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе