Кое тласка мъжете от различни зодии към изневяра?

Астрология Любов и партньорство

Кое тласка мъжете от различни зодии към изневяра?

 

Близнаците изневеряват интелектуално, огненият Овен се нуждае от емоции, а Скорпионите обичат интриги …

Овен

Мъжете Овен имат много напомпано его. Те се нуждаят от внимание, което прави доста лесно подкопаването на самочувствието им. Много Овни флиртуват само за да докажат своята привлекателност. Въпреки че са огнен знак, представителите на това съзвездие често се опитват да избягват забранени връзки. И прибягват до предателство само ако партньорът им пръв им е изневерил, което също говори за голямата им суета.

Телец

Телците са известни с абсолютната си лоялност към партньора си. Но те лесно могат да му изневерят, ако го заподозрат, че ги мами. Телецът ще изневери на любим човек, ако му липсва любов, физическа близост или внимание. Изневярата само допълва усещането за самота, което този нежен и любящ зодиакален знак изпитва толкова остро. Затова непрекъснато работете върху връзката си с Телец, не го пренебрегвайте и тогава той ще ви бъде верен.

Близнаци

В случая на Близнаци основният мотив за изневяра не е похотта, а необходимостта от интелектуална стимулация. Този неспокоен зодиакален знак обича игрите и вълнението, което идва с откровените разговори. Ако Близнаците се чувстват самотни и изоставени, те ще започнат да търсят някой, с когото да се чувстват добре. В случая с тези хора поговорката, че противоположностите се привличат, не работи. Напротив, привличат се само и изключително подобни хора и черти.

Рак

Раците са много лоялни и са склонни да се чувстват виновни, така че мотивацията им да изневеряват е много ниска. Децата на Луната страдат единствено от проблеми със самочувствието и е възможно да се поддадат на чара на човека, който ги е срещнал в момент, когато са чувствали вътрешна празнота и затова са имали нужда от „добавка“. Това обаче се случва много рядко, така че можете да сте сигурни в пълната преданост на партньора си Рак.

Лъв

Огненият Лъв просто се нуждае от емоционално вълнение. Той обича да бъде в светлината на прожекторите. Някои Лъвове искрено вярват, че са най-добрите любовници в света, така че редовно съблазняват партньора си, за да го докажат. Но ако един Лъв се почувства отхвърлен в леглото, бъдете сигурни, че скоро ще сте притежатели на чифт рога.

Дева

Кой би си помислил, че Девите са потенциални предатели? Предателството на Девата не винаги е физическо, но определено е психологическо. Родените под този знак са склонни да се чувстват виновни за това, което са направили. А най-честата причина за изневяра на тези мъже е пълното разочарование, породено от осъзнаването, че всичките им усилия остават незабелязани. Тогава те започват да изневеряват, опитвайки се да намерят мир в безсмислени интриги.

Везни

Везните обичат да угаждат. Мъжете, родени под знака Везни, имат строги принципи – приемат връзките си сериозно и затова не са сред потенциалните неверници. За Везните обаче е трудно да отказват, което крие опасност. Но тъй като Везните вярват, че любовта е вечна и предопределена отгоре, те едва ли ще се решат на предателство..

Скорпион

Когато става въпрос за лоялност, страстният и загадъчен Скорпион има лоша репутация. Тъй като тези хора са много сексуално привлекателни, те често са обвинявани в изневяра, дори и да няма такава. Мъжете, родени под това съзвездие, принадлежат към категорията на любителите на приключенията и романтиката. Те имат ненаситни физически нужди, на които често не могат да устоят. От друга страна, Скорпионите са изключително отмъстителни, ако са им изневерили.

Стрелец

Има много неща, които правят Стрелеца специален. Освен че жадуват за емоционално вълнение, това, което вече имат, не им е достатъчно. Затова те са във вечно очакване на нова, страстна любовница. Проблемът възниква точно в момента, когато невинният им флирт прерасне в нещо повече. Но Стрелците започват да се паникьосват, ако нещата станат сериозни. Ето защо те се опитват да бъдат лоялни към половинката си.

Козирог

Ако в една връзка няма уважение и любов, Козирогът развива неувереност в себе си. Наличието на различни гледни точки сред хората от една и съща зодия води до извода, че някои Козирози гледат на извънбрачните връзки като на нещо „мръсно и вълнуващо“, докато други смятат, че любовта убива жаждата за приключения. Това е другият знак, който изпитва чувство за вина, което кара представителите му да са склонни да се контролират по въпросите на „забранената“ страст.

Водолей

Водолеят жадува за внимание и усещането, че някой има нужда от него. Водолеят, подобно на Близнаците, не се нуждае от романтика и не толкова от сексуален или физически контакт, а от психологическа връзка. А това може да бъде много по-лошо от едно просто кръшкане със случайна жена.

Риби

Основният мотив за Рибите е самочувствието. Както при Лъва, Рибите са изключително разочаровани от възрастта си. Те са много чувствителни към кризата на средната възраст, така че често имат млади любовници, които понякога са с 20 години по-млади от тях. Всичко е в желанието им да се почувстват отново млади.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap