За ползите от водораслите АФА!
Партньорски статии

За ползите от водораслите АФА!

За ползите от водораслите АФА!

Мили хора!

Знаем, че добрият имунитет е в основата на истинското здраве. Затова при вирусна инфекция, колкото по-бързо се активира имунната система, толкова по-малко се увреждат лигавиците, толкова по-лесно се преодолява болестта и толкова по-малко са усложненията. Буквално всеки час е от решаващо значение за бързото справяне на организма.

Профилактичното приемане на микроводорасли поддържа имунната система активна и пъргава. А когато дойдат вирусите, приемането на ударни дози Зелена енергия/съдържаща АФА, Спирулина и Люцерна/ ни дава още повече защитни сили.

Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „Приятели на здравето и качеството на живот“

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Ето основните предимства и ползи, които никъде другаде не са събрани на едно място така, както при водораслите АФА:

1. Активирани слънчеви електрони, които предават енергия директно на нашата енергийна система. Получават се, когато фотоните на слънчевата светлина се сблъскват с хлорофила при фотосинтезата. Водораслите съдържат до 20 пъти повече хлорофил от растенията, затова са наречени „Материализирана слънчева енергия“.

2. Биофотони – всички живи клетки излъчват биофо-тони (квантове светлина), които могат да се установят чрез специална техника. Биофотоните се съхраняват в ДНК в клетъчното ядро. Освобождавани и абсорбирани от ДНК, те образуват мрежа от светлина, която свързва клетките, тъканите и органите, и регулира всички жизнени процеси. Холографското биофотонно поле на мозъка и нервната система, а може би дори и на целия организъм, вероятно е в основата на нефизическите аспекти на човека (паметта, психиката и съзнанието). Тъй като водораслите са по цял ден в контакт със слънчевата светлина, те складират биофотони и ги предават на нашата ДНК, което обяснява ефекта им върху духовната еволюция и регулиращото им действие върху организма.

3. Кръвотворен ефект – водораслите са много богати на желязо, вит. В12, протеини и хлорофил, затова обновяват и витализират кръвта и са полезни при анемия. Наричат ги „Зелената кръв на Земята“. За разлика от кръвопреливането, водораслите не пренасят СПИН и хепатит.

4. Еликсир за мозъка и нервите – водораслите са богати на невропептидни предшественици (за по-лесно синтезиране на серотонин, допамин, фенилаланин и др.), подхранват мозъка, активират паметта, подобряват концентрацията и способността за учене, стимулират творческите заложби, повишават умствената трудоспособност.

5. Активират имунната система и й помагат по-добре да се справя с бактериални и вирусни инфекции, ракови клетки, паразити и т.н. (доказано с клинични изпитания, проведени в Канада). Нямат странични действия за разлика от химическите медикаменти.

6. Детоксикация – богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали, радиоактивните вещества и други токсини, прави ги водоразтворими и организмът лесно ги изхвърля през бъбреците (затова се препоръчва да се пие повече чиста и мека вода).

7. Активират стволовите клетки при по-големи дози (над 5 гр./ден). Стволовите клетки могат да регенерират различни органи и системи, в това число жизненоважни (сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.), и да възстановят здравето и младостта /Патент на Проф. К. Драпо и Г. Йенсен/.

8. Биогенна, жива храна – във водораслите АФА ензимите са съхранени до най-висока степен поради това, че те се сушат при физиологична температура.

9. Минерали и микроелементи – поради вулканичния район, в който растат, водораслите АФА са много богати на редки и ценни минерали в органична (лесно усвоима, биодостъпна) форма. Те са много полезни за по-добро здраве и по-красиви кожа, коса и нокти.

10. Ценна генетична информация – водораслите се делят бързо – за един ден дават 10-20 поколения, при което „тестират“ всевъзможни генетични комбинации. За сравнение, 20 поколения при човека отнемат 400 години. Затова от водораслите можем да приемем наготово гени, които може би ще ускорят нашата еволюция и еволюцията на децата ни…

11. Антиканцерогенно (противораково) действие – то се дължи на множество механизми (антиоксидантен ефект, стимулиране на имунната система, детоксикация, алкализация и др.) и се проявява в удължаване на живота и подобряване на самочувствието и обективните показатели на раково болните. При някои случаи може да се стигне и до трайна ремисия.

12. Алкална реакция – много важно условие за добро здраве. Повечето храни, особено готвените, подкиселяват тялото и така отварят вратата за болести и остаряване. За разлика от тях, водораслите алкализират организма и така допринасят за лечението и профилактиката на много болести.

Водораслите са съвършена клетъчна храна за сила, здраве и красота, която удължава живота, подмладява клетките и ни предпазва от остаряване и болести на цивилизацията като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, МС и т.н.

Предпазват от скрития клетъчен глад, който се проявява и като измършавяване, и като надебеляване.
И да не помислите, мили хора, че водораслите са едва ли не храна за болни и стари хора или кекави малки деца. Напротив, това е универсалната добра храна за всеки човек, който цени здравето си и иска да живее дълго и пълноценно!

Здравето е богатство!

Детокс: подмладете тялото и духа си

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Направете си абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Тук има информация за хората, които искат да са здрави, да имат енергия, да изглеждат и да се чувстват добре, да променят мирогледа и отношението си към света,  допълнителни доходи, повече свободно време, да пътуват, да получават признание за успехите си. За хората, които обичат да помагат и това им носи радост,  харесват бизнес от вкъщи, добронамерена партньорска среда и взаимопомощ!

„Приятели на здравето и качеството на живот“

Tagged , , ,
на горе