Защо боледуваме толкова често и как да се справим с естествена профилактика

Защо боледуваме толкова често
Партньорски статии

Защо боледуваме толкова често и как да се справим с естествена профилактика

Мили хора, защо боледуваме толкова често…какво пропускаме…къде бъркаме?

Грешката ни е в подхода към честото боледуване. Обикновено честото боледуване е резултат от напълно срината имунна система. И понеже почти масова практика е всяка хрема, кашлица и запушен нос да се лекува с антибиотици, имунитетът ни стига все повече своя нисък праг.

Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „Приятели на здравето и качеството на живот“

Защо боледуваме толкова често и как да се справим с естествена профилактика

🟦🟩Никой или почти никой не се интересува защо е така, как да отстранят причината за да си отиде следствието. Бързаме „да се справим“ набързо, че … в този наш свят нямаме време да боледуваме. А справяме ли се всъщност? Или натъпкваме набързо тялото си с какво ли не и после се чудим защо ни е отпаднало и след една-две седмици – пак сме болни…

🟥🟦Как да стане за два-три дни, като с години сме омаломощавали тялото си! От личния си опит бих посъветвала всички да не вземаме лекарства при всеки признак на настинка или липса на тонус. Приемайте супер храни…дайте им време…месец, два, три…дори през това време да преминете през боледуване, не спирайте приема на Коластра, Зелена Енергия, Водорасли, Есенциални мастни киселини, сами ще усетите след няколко месеца, че нещата изглеждат вече все по добре.

Какво означава суперхрана – това е храна, която в малко количество съдържа много витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини. Тя не е лекарство, това е качествена и богата на микро и макроелементи храна, която подхранва клетките ни постепенно да укрепнат и се изчистят от токсините/които ежедневно поемаме с храна, вода, въздух…/. Затова няма как да подейства на принципа на лекарствата. Тя не унищожава, тя – гради.

🟦Коластра съдържа готови антитела срещу редица причинители на инфекции и възпаления, ценна за изграждане на траен имунитет, богата на растежни фактори, а това означава регенерация на коса, кожа, нокти, кости.

🟩Водораслите АФА /също и спирулина, кафяви, червени/ са биогенна храна, чиста, органична, храни клетките, извежда отровите от организма, подмладява, дава всичко необходимо на организма от към нутриенти за добро здраве.

🟧Есенциални мастни киселини, Омеги 3-6-9 няма орган или система където да не са необходими ,а говорейки за бързо хващане на вируси и бактерии всякакви, те изграждат и защитават лигавицата, която е входната врата на всички патогени, лигавица на носа, лигавица в устата, нали първо от там атакува всеки вирус и бактерия и ако тези лигавици са силни и здрави трудно или невъзможно е да бъдат преодолени от кой да е вирус или бактерия.

🟥🟥ИМУНИТЕТ не се гради с антибиотици и синтетични витамини, мили хора !

Имунитет се гради , КАТО ДАВАМЕ НА ТЯЛОТО СИ КАЧЕСТВЕНА ХРАНА и го подкрепяме, когато има нужда от сила и енергия за да се пребори с вирусите.

Така от всяка битка то ще е по силно и устойчиво!

Нали Здравето ни е най-ценния дар, нищо друго няма значение ако го загубим! Струва пари, но повярвайте ми, това са най-добре вложените ни пари и тяхната възвръщаемост е безценна!

Здравето е богатство!

Детокс: подмладете тялото и духа си

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Направете си абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Тук има информация за хората, които искат да са здрави, да имат енергия, да изглеждат и да се чувстват добре, да променят мирогледа и отношението си към света,  допълнителни доходи, повече свободно време, да пътуват, да получават признание за успехите си. За хората, които обичат да помагат и това им носи радост,  харесват бизнес от вкъщи, добронамерена партньорска среда и взаимопомощ!

„Приятели на здравето и качеството на живот“

Tagged , , ,
на горе