Съвети за закупуване на перфектната чанта

Съвети за закупуване на перфектната чанта
Мода

Съвети за закупуване на перфектната чанта

Чудили ли сте се как да изберете перфектната чанта? Всички имаме своите слабости: някои трябва да завършат всяко хранене с вкусен десерт, други нямат нищо против чаша или две вино, а трети не могат без страхотните си чанти. Точно като обувките, тези аксесоари могат да ни подлудят. Можем да имаме хиляди, по един за всеки повод, и въпреки това никога да не ни стигат.

Въпреки това, от всички наши любими чанти винаги имаме любима. Тази, която носим с всяко облекло. Перфектният размер, идеалното тегло, цветовата палитра, която пасва на всеки стил, както и удобните и надеждни закопчавания го правят аксесоар за всеки повод.

Тъй като знаем, че отделянето на една чанта сред безброй изкушения може да бъде трудна задача, искаме да ви дадем няколко съвета. В този компактен наръчник за закупуване ще намерите вдъхновение и съвет, за да изберете следващия си любим аксесоар.

Размер, затваряне, цвят и материали са критични фактори, които трябва да имате предвид при избора на този аксесоар. Така че трябва да отделите време, за да оцените тези аспекти, особено когато става въпрос за инвестиране в качествена част, която ще продължи много години.

Искате да излезете с него? Поканете го

Знаехте ли, че дамската чанта има свой собствен кодекс на добрите маниери?

6 лесни начина да подобрите настроението си

4 вдъхновяващи черти на жената с висока стойност

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

Съвети за закупуване на перфектната чанта

Лека и удобна

чанта
Съвети за закупуване на перфектната чанта снимка: pinterest

Разбира се, дизайнът е поразителен аспект. Но когато избирате аксесоар за години напред, трябва да имате предвид съществени фактори като гъвкавост или тегло. Вашата идеална чанта трябва да е лека и по възможност да предлага множество отделения. Този аспект е от съществено значение, ако не искате да се побъркате в търсене на ключове или портфейли.

Кожата е по-добра

чанта
Съвети за закупуване на перфектната чанта снимка: pinterest

Кожата е превъзходен материал за чанта, защото старее много добре. Подобно на скъпо червено италианско вино, кожата също се подобрява с течение на годините. Ето защо, ако искате да инвестирате в такава, която може да ви придружава дълго време, нищо не може да бъде по-добро от кожата. Качествените материали са гаранция: дори след много години, вашата кожена чанта ще бъде все по-красива.

Цветове? Останете неутрални

чанта
Съвети за закупуване на перфектната чанта снимка: pinterest

Подобно на обувките и връхните дрехи, стремящи се към вечността, изборът на неутрални и лесни за съчетаване цветове означава да заложите на сигурната страна. Разнообразните нюанси на черно, сиво и синьо, земни и зелени палитри гарантират по-добър резултат при всякакви обстоятелства. Ярките цветове и преобладаващите индивидуални модели могат да привлекат вниманието ви, когато купувате, но в крайна сметка могат да ви уморят в дългосрочен план – въпреки че поводът може да има значение.

Що се отнася до чантите, по-добре е да се съсредоточите върху класиката. За вечерни или празнични поводи можете да експериментирате с необичайни цветове и да добавите нотка стил към външния си вид.

Когато става въпрос за чанта, размерът има голямо значение.

Подходяща за всеки повод

чанта
Съвети за закупуване на перфектната чанта снимка: pinterest

Преди да се заемем с проблема с дизайна, добра идея е да помислим кога планираме да използваме чанта.

Чантите за през рамо са лесни за носене и подходящи както за деня, така и за вечерта, за офис или среща.

Тя е задължителна за динамичните жени, които трябва да носят хиляди неща със себе си. Плъзнете своя мобилен телефон, таблет, дневник, калъф за красота, слънчеви очила вътре и сте готови да се изправите пред многото си ангажименти.

Женствена и изискана, дамската чанта е по-малка от пазарската, но пълна с функционалност. И, от положителна страна, прави дори най-обикновената тениска и дънки да изглеждат моментално шик.

По-специално раниците са много гъвкави и удобни, както и много модерни. За по-бохемските жени, които търсят уникална небрежна визия, защо не добавите ресни?

Размер, цвят, материал: когато купувате качествена чанта, трябва да имате предвид много фактори. Но преди всичко, когато избирате чанта, трябва да имате предвид вашата личност. Ако това е правилната чанта, ще разберете веднага щом я видите: ако е любов от пръв поглед, не се колебайте, купете я!

Tagged ,
на горе