Как да бъдем загадъчни и неустоими
Психология

Как да бъдем загадъчни и неустоими

Изненадващи начини да бъдете загадъчни и неусоими.

Това, че сте загадъчни, кара мъжете да се чудят и да мислят за вас дълго след като сте си тръгнала. Нека да видим как да бъдем мистериозни и секси! Най-важното нещо е винаги да бъдете верни на себе си и да не се опитвате толкова много да станете някой, който не сте, защото това винаги ще има обратен ефект. Да бъдеш мистериозен означава да оставиш нещо на въображението и да си малко вълнуващ, без да предозираш.

Не ви предлагамe да играете игри или да промените това, което сте, защото сте невероятни точно такива, каквито сте, но докато растем, ние се променяме и еволюираме. Да бъдеш мистериозен изисква малко самодисциплина, като например да не споделяш прекалено много живота си в социалните медии и да не се забъркваш в дребна драма. Това е черта с висока стойност, която  мъжете ще харесат!

Как да бъдем загадъчни и неустоими

9 хипнотизиращи начина да бъдете по-женствени

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Как да бъдем загадъчни и неотразими!

Излъчвайте спокойствие.

Да бъдеш този, който запазва спокойствие в тежки ситуации, изисква самодисциплина. Прекаленото реагиране обикновено не е ок. Бъдете спокойна и хладнокръвна следващия път, когато нещата не вървят според вас.

Бъдете учтива.

Маниерите винаги са стилни и привлекателни. Добротата е едно от най-привлекателните качества.

Не споделяйте прекалено много в социалните медии .

Повечето хора са склонни да публикуват всяко малко нещо в социалните медии, оставяйки много малко на въображението. Помислете преди да публикувате. Запитайте се „ Необходима ли е тази публикация? “ и „ Наистина ли искам да публикувам това? ‘.

Как да бъдем загадъчни и неотразими!

Избягвайте драмите

Не искате да ви възприемат като „drama queen“. Някои жени изглежда носят драмата със себе си, където и да отидат. Но мистериозните жени изглежда живеят живот без драми!

Не се оплаквайте

Искате да бъдете известна като мистериозна, а не оплакваща се. Красивият живот обикновено изглежда безпроблемен, но това не означава, че вие ​​нямате проблеми. Това просто означава, че знаете кога и пред кого да се отпуснете, защото да започнете да споделяте несгодите си пред хора, на които наистина не им пука, е загуба на време и да бъдете известна като оплакваща се е всичко друго ,но не и секси.

Как да бъдем загадъчни и неотразими!

Бъдете любознателни.

Изместете фокуса на разговора от вас към другия човек. Задавайте въпроси и наистина обръщайте внимание на отговорите. Любопитството показва, че ви е грижа и искате да знаете повече.

Дръжте емоциите си под контрол 

Да бъдеш прекалено емоционална често се възприема като прекалено драматична. Не ви предлагаме да се държите студено, но избягвайте да реагирате прекалено, особено по време на незначителни случаи.

Как да бъдем загадъчни и неотразими!

Научете нови неща .

Колкото повече знаете, толкова по-примамливи и мистериозни ще изглеждате. Научете нов език или ново умение в свободното си време.

Бъдете забавна

Един от най-добрите съвети как да бъдете по-загадъчна е да накарате мъжете да се смеят. Хуморът е супер привлекателен. Накарайте ги да се смеят и ще задържите вниманието им. Искате да ви смятат за позитивна и оптимистка. Всеки харесва щастливия човек в стаята. Вместо да се занимавате с негативните неща, опитайте се да направите нещата забавни!

Не бъдете винаги на разположение 

Не бързайте да отговаряте на текстови съобщения и обаждания. Просто ги оставете да се чудят и да чакат малко. Отново, това изисква самодисциплина!

Практикувайте добра стойка 

Прегърбването не само е лошо за гърба ви, но не е много привлекателно. Помислете колко по-добре изглеждате и се чувствате, когато седите изправени.

Как да бъдем загадъчни и неотразими!

Развийте свой собствен характерен стил 

Вашият стил трябва да отразява коя сте като човек и може да се развива с течение на времето. Разработете характерен стил, който отразява коя сте като уверена, секси и мистериозна жена! Лично ние обичаме много черно и дантела!

 

Имайте ваша „запазена марка“ секси аромат 

Експериментирайте и изберете аромат, който пасва добре на вашето тяло и стил. Закачливи, секси аромати като ванилия и роза са съблазнителни и когато го превърнете в характерен аромат, това е аромат, който е изцяло ваш!

 

Заемете се с интересно хоби 

Хобитата са полезни за вашето психическо здраве и себеоткриване! Намерете нещо, в което сте добри и което ви харесва, като фотография, свирене на китара или оригами! Представете си колко готино би било да можете да сгънете банкнота от 20 лева в жерав или сърце.

Как да бъдем загадъчни и неотразими!

Не говорете много за себе си 

Запазете мистерията около себе си, като не разкривате твърде много и твърде рано.

Заемете се със собствения си живот

Не пренебрегвайте собствените си интереси, цели и кръг за един човек. Всеки трябва да отдели време, за да работи върху себе си.

Не се прилепвайте 

Да бъдеш нуждаеща се далеч не е мистериозно и дори може да бъде досадно. Вместо да сте прилепнали, бъдете заинтересовани, но не отчаяни за внимание. Това означава да се въздържате малко, особено в началото на връзките и приятелствата. Трудно е, но си заслужава!

Най-важното, бъдете себе си 

Най-добрият съвет как да бъдете мистериозни и различни е да бъдете верни на това, което сте в действителност! Вие сте напълно уникална. Няма друга като вас, така че отделете малко време, за да ви опознаят наистина и да оставите личността си да блесне.

Има тънка граница между това да си мистериозна и да си странна и мрачна. Нека бъде забавно и не го приемайте прекалено на сериозно, за да не изплашите хората. Бавно се трансформирайте за определен период от време, вместо рязко да го променяте за една нощ. И винаги оставайте верни на себе си!

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите (и най-лошите) диети, следвани от звездитe

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе