Животът е безценен дар! Изживейте го пълноценно и щастливо!

Животът е безценен дар! Изживейте го пълноценно и щастливо!
Партньорски статии

Животът е безценен дар! Изживейте го пълноценно и щастливо!

Животът е безценнен дар! Преди 16 години погледнах света от коридора на болница Александровска. Едва се добрах до прозореца с  маркучи и торбички. След ступора от диагнозата, „..времето е най-големия Ви враг”, и последвалите дни това беше голямата ми цел.

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!

Какво видях ли?! Че светът съществува в пълния си блясък и динамика, независимо дали съм в него или извън.

Колко е красив Животът, с пъстроцветните си ярки есенни багри, стотиците крачещи за някъде хора… И как неистово искам да се върна в него.

Събуждаше се Любовта ми към Живота и ми даваше Сила да се боря. Мисля, че тогава за пръв път до мен достигна информацията за дохранване и имунитет. За да има шанс тялото да се справи с последвалите агресивни терапии и още по-важно- да не се случва отново. И се справихме, Дух, Душа и тяло обединени в общи усилия….

Послушах съветите и продължих в търсенето на помощ през дохранването, търсех още и още знание за това как работи тялото ни, от какво се нуждае, но не само то, а и Душата ни.

Превърнах се в изследовател на външния и вътрешния си свят. Ние, хората, понякога не искаме да чуем и видим истината, защото тя разбива илюзиите ни. Например, че добре се грижим за себе си. Удобството на цивилизацията ни е разглезило, готова храна има навсякъде на ръка разстояние, витамините от аптечната мрежа са евтини и вкусни, за всяка болка има медикамент с бързичко действие.

Наред с това сме обездвижени и стоим ежедневно пред екрани в затворени помещения, водата ни е в пластмасови съдове, че и с куп химически добавки, въздухът изпълнен с какво ли не от комините и въглероден диоксид от безбройните автомобили… Обработваемата земя е отровена от препарати и все по-бедна на необходимите за здравето ни витамини, минерали, аминокиселини.

Къде тук да намерим необходимото гориво за тялото ни за да работи „безаварийно”!?

Можем да се погрижим ако поискаме, отнема повечко време и усилие, но си заслужава! Да си приготвим прясна храна, по-голямата част да е жива т.е салати, накиснати ядки и семена, плодове. Да добавяме чисти и живи суперхрани ежедневно и постоянно, както се храним ежедневно и постоянно.

Да излизаме повече сред природата и да се движим на открито, да си налеем вода от изворите, чешми дал Бог в нашата страна. По този път вървя аз и знаете ли, мили хора, днес здравето ми е не в проценти а в пъти по-добро отпреди 16 години! Ако желаете да ви разкажа още, с радост ще го направя.

С много обич, Гена!

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Присъеденете се към нашата група:

„Приятели на здравето и качеството на живот“

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Направете си абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Тук има информация за хората, които искат да са здрави, да имат енергия, да изглеждат и да се чувстват добре, да променят мирогледа и отношението си към света,  допълнителни доходи, повече свободно време, да пътуват, да получават признание за успехите си. За хората, които обичат да помагат и това им носи радост,  харесват бизнес от вкъщи, добронамерена партньорска среда и взаимопомощ!

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе