Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях
Любов и партньорство

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Е, дами, достатъчно за вас за днес. Време е да обърнем внимание и на ощетения понякога от нас мъжки пол, който обожаваме, въпреки че понякога ни се иска никога да не е съществувал.

Да бъдеш добър не е трудно. Напротив, дори не изисква големи усилия. Скъпи мъже, ако искате да бъдете сред любимите същества на жените, то тогава трябва да вложите малко повече старание. Не казваме, че с чар и красива усмивка не би се получило, но истината е, че жената се влюбва в държанието на един мъж към нея.

Жените обичаме мъже, които държат на думата си. Мъже, които знаят какво искат и как да го постигнат. Мъже, които имат една единствена жена в живота си и нямат нужда от други. Мъже, които остават верни до край, а изневярата е твърде непонятна за тях.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Съвети как да станете по-добри мъже

Забравете за извиненията и оправданията

Всички имаме много потенциални извинения. От недостатъците на физическото здраве до начина, по който сме отгледани или лошия късмет, извиненията са безброй. Да, факт е, че някои извинения са по-добри от други.

Може да имате наистина сърцераздирателно и истинско извинение. Но пътуването към това да станете по-добър човек започва с оставянето на оправданията в кошчето и фокусирането върху това, което можете да направите, вместо върху това, което не можете.

Открийте своята цел

Един от най-големите недостатъци на човек е, когато той няма цел в живота. Така целият му съзнателен живот минава напразно, скучно и без смисъл. Жените обожават мъже, които си поставят цели. И не само имат такива, но също имат и план как да ги осъществят и не се отказват пред трудностите.

Целите придават смисъл на живота ни. Правят ни по-силни, по-мъдри и по-настоятелни. Те ни помагат да се чувстваме пълноценни и удовлетворени. Но бъдете внимателни към прикрепянето на цел в живота и помнете, че нищо не е на всяка цена. Някои цели си остават твърде трудни и непосилни за нас и в опитите си те да станат реалност, ние започваме да губим себе си, чувстваме се недостатъчно добри и изпитваме негативни емоции, които биха се отразили доста зле не само на самите нас, но и на отношенията ни с околните.

Финансирайте мечтите си

Може би ще прозвучи недобре за някои от вас и ще побързате да отречете написаното, но истината е, че без пари най-добрите планове в света си остават просто неосъществени мисли и мечти. Факт, който е неприятен, но е по-добре да го приемем, отколкото да го отричаме.

Ако искате да станете по-добър човек днес, трябва да започнете да правите план да печелите пари честно и интелигентно и след това да се ангажирате с него. Без финансови възможности вашите планове да помогнете на себе си и на другите скоро ще стигнат до непроходими препятствия.

Започнете да пестите пари и не си купувайте неща, от които нямате нужда. Още повече такива, които не харесвате, но искате да притежавате, за да впечатлите хора,  на които всъщност изобщо не им пука за вас. А колкото до жените – жената, която държи истински на вас няма да се интересува от това. Тя ще иска да изградите всичко заедно и ще бъде с вас и във вашите възходи и във вашите падения.

Спрете да бъдете толкова мили – някои хора просто не го заслужават

Да бъдеш прекалено мил е капан. Започваме да чувстваме, че „заслужаваме“ нещо добро, защото сме толкова приятни и добри. Започваме да зависим от одобрението и добрите чувства на другите.

Не се занимавайте с тези обезсилващи глупости. Ще се окажете много разочаровани и безсилни. Отстоявайте себе си. Ако сте прекалено мили  през цялото време, спрете! Бъдете мили с мярка.

Подредете любовния си живот

Ако има нещо, което спъва повечето от нас и ни кара да потъваме в отчаяние и депресия, това са проблемите във връзките и намирането на любов. Любовта не е толкова лесна понякога. Истината е, че няма как да срещнем правилния партньор, когато ние самите не знаем какъв искаме да бъде той. Затворете очи, отпуснете се и си представете как искате да изглежда вашата половинка. Какъв тип жени харесвате?

Помнете, че на този свят не всичко е външен вид. И ще живеете с характера на жената до вас, а не с красивото ѝ лице. Помнете, че вие също не сте съвършен и ще е грешка ако прекарате живота си в търсене на перфектната половинка. Не мислете негативно, защото е невъзможно да привлечете нещо положително към вас. Имайте повече вяра в Бог и знайте, че един ден и вие ще откриете жената на вашите мечти.  Бог знае кое е най-добре за нас и го изпраща, когато сме готови.

Мъжкото сърце обича веднъж. И после умира. Завинаги

И студеният мъж е имал чувства преди да разбият сърцето му

Обичам те, но не искам връзка с теб

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе