Жена Везни: любовта управлява живота й! - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Жена Везни: любовта управлява живота й!

Астрология

Жена Везни: любовта управлява живота й!

Жена Везни  красиви дами, родени под тази зодия, са създадени, за да правят мъжете щастливи и обичани. Това е светло сърдечно чувство, което е движещата сила и талисман на жена Везни.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Жените, родени под този знак, са буквално създадени за любов: мечтаят да срещнат своя принц още от люлката и най-често до 30-годишна възраст успяват да придобият силно и сплотено семейство. Около тези разумни и флиртуващи жени винаги има много почитатели: Везните знаят как да очароват, да флиртуват професионално и интуитивно да усещат как да се държат в дадена ситуация.

В същото време жените от тази зодиакална група не се втурват стремглаво в любовни приключения: те винаги претеглят всички плюсове и минуси, изграждат невъобразими в своята сложност логически вериги и едва тогава вземат решение: да допуснат този или онзи човек в своя живот или не.

Ставайки нечия законна съпруга, жената Везни напълно се разтваря в съпруга си: тя е готова да направи всякакви жертви, за да бъде избраникът й щастлив във всяка секунда от живота си. Много от жените Везни раждат деца само за да направят щастлив мъжа си. Не, разбира се, това не я прави лоша майка, дори напротив, но родената под егидата на Везни все пак обича децата си малко по-малко от този, който й ги дава …

Жената Риби

Жената Водолей 

Везните имат много дипломатичен характер: те интуитивно усещат какво трябва да се направи, за да има положителен изход от ситуацията. Везните са идеални творци и топ мениджъри. Към всяка, дори и най-примитивната работа, тези жени се отнасят с такова благоговение и отговорност, че успяват да превърнат най-елементарното нещо в уникално произведение на изкуството. Именно с това жените Везни си извоюват лидерството и именно благодарение на този си перфекционизъм и внимание към детайлите дамите от тази зодия бързо се издигат нагоре по кариерната стълбица.

Жената Везни рядко е в лошо настроение: тя винаги се опитва да намери точка на баланс, за да живее в хармония със себе си. Дори ако се случат някои „провали“ и дамата от този знак изведнъж започне да плаче или да говори твърде много (което е напълно необичайно за представителите на знака в обикновения живот), тогава няма от какво да се страхувате: бурята ще отшуми толкова бързо, както е започнала. Вероятно в тялото на красивата Везна самата природа има „специален регулатор“, който се грижи  всички минуси да бъдат превърнати в плюсове почти незабавно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица