Жената Лъв: Кралицата на света - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Жената Лъв: Кралицата на света

Астрология

Жената Лъв: Кралицата на света

 

Жената зодия Лъв е родена, за да седне на златен трон, да управлява човешките съдби и да получава всички светски благословии за своята неземна красота, остър ум и женствен чар.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Лъвиците са много придирчиви към външния си вид. За тях е изключително важно винаги да са на ниво, така че всеки да се възхищава на вкуса им, способността да усещат модните тенденции и да бъдат проводници на стил. Жените от тази зодиакална група са буквално обсебени от хармонията. Ако успеете да намерите пълничка сред милион лъвици, можете спокойно да кандидатствате за вписване на вашето име в Книгата на рекордите на Гинес. Тези жени могат да са на зловеща диета – с месеци да живеят само на салата и яйца, в преследване на талия от 60 сантиметра и крака, на които би завидял топ модел.

Жената Овен 

Жената Телец

Жените Лъв са огнени натури, могат да горят мостове зад себе си без съжаление и никога да не поглеждат назад в миналото. Те имат аристократичен вкус и намирането на подходящ мъж за тях е наистина трудно, независимо, че винаги са обградени от обожатели и изобщо – те са магнит за мъжкото внимание. Лъвицата обаче е жена, която си знае цената и знае какво точно търси – тя няма да бъде съблазнена от дебел портфейл или хубаво лице поотделно. Тя търси спътник, който съчетава всичко хубаво накуп – с пари, умен, предприемчив и красив като Аполон. Всеки, който успее да влезе в свитата на лъвицата, трябва да бъде подготвен за факта, че гневът на боговете може да се стовари на главата му внезапно, от нищото. В крайна сметка жените от този знак са избухливи и понякога не могат да контролират емоционалното си състояние. Често приятели и познати казват за жената Лъв, че е „извън света“. Те имат много необичайна особеност: в най-пикантния момент, например, като са в прегръдките на мъж, те могат внезапно да започнат разговор за необходимостта от смяна на завесите в къщата и засаждане на нови храсти в двора … Това е обезкуражаващо и често се превръща в препъникамък в отношенията. Когато Лъвицата намери своя човек, тя се превръща е най-вярната, лоялна и подкрепяща жена. Ако в дома си тя се чувства обичана, обгрижвана и спокойна, тя никога няма да погледне настрани.

Жената Близнаци

Жената Рак

Лъвиците често отказват да слушат мнението на другите. Те възпитават децата си в същия дух: „ти си най-добрият, само ти знаеш как трябва да бъде, ти си роден да покориш света” и така нататък, в същия дух.

 

Лъвовете, според характеристиките на знаците на Зодиака , не знаят как да се подчиняват – дайте им лидерска позиция, всички правомощия да екзекутират и помилват… Пълната власт кара такива жени да се чувстват като владетел на Вселената: те има специална усмивка, походка, която ви кара да не откъсвате поглед от бедрата им и приковаващ поглед. Но никой друг както жената Лъв не може да се справи с разпределянето на задачите и ангажиментите. Колкото и голям да е хаосът, в момента, в който Лъвицата поеме контрол, нещата се нареждат като с магическа пръчка. Тези дами умеят да изграждат екип, да сплотяват и мотивират хората си както никой друг.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица