Дневен хороскоп за 4.10.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 4.10.2021 понеделник

 

Овен

Спокойна астрална картина с благоприятен Сатурн във Водолей, за да отбележи върховете на ентусиазъм и радост, особено ако сте родени през март. Работата ще върви по-бавно от очакваното за шефа ви, но недейте се пренастройвате заради това. До края на работния ден, нещата ще намерят точния ритъм.

 

Телец

Дискретна астрологична карта за начало на седмицата. Луната, Уран и Плутон са прекрасни и ви помагат да се справите с различни задачи, ситуации, които са останали нерешени. Още днес може да разсеете съмненията в семейството и в областта на приятелството, където също имаше разклащания.

 

Близнаци

Игра на транзити, в която се редуват позиции, които сякаш се неутрализират, но показват положителен резултат, който със сигурност е задоволителен за вас. Отивате към офиса леко немотивирани: колегите ви не ви помагат да възобновите обичайната си дейност. Следвайте обичайния си ритъм и няма да се откажете.

 

Рак

Още в първите работни часове ще използвате най-добрите си качества: интуиция, вдъхновение, въображение, склонност да изненадвате. Невероятната интуиция ви помага да избегнете особено тежко задължение в офиса. Ще използвате гениални трикове, за да не се забиете в твърде стресиращи задачи.

Дневен хороскоп за 4.10.2021 понеделник

Седмичен хороскоп 

Лъв

Умерено положителен транзитен профил, тъй като Луната и Слънцето са в добро положение спрямо вашия знак, за да ви подкрепят. Докато Венера е в неблагоприятната позиция на Скорпион и ви прави по-неспокойни и по-малко съсредоточени от обикновено.

 

Дева

Венера и Марс се намират в знаците на вашите надеждни съюзници Скорпион и Везни и гарантират, че имате страхотен ден, особено ако сте родени в третата декада на знака. За Девите като цяло, показанията в областта на здравето и физическата годност изглеждат отлични и гарантират отличен старт на седмицата.

 

Везни

Венера в благоприятен ъгъл ви позволява да разрешите някои проблеми, останали висящи в офиса от миналия петък. Действате със сила и твърдост, и веднага намирате решения за сложни делови ситуации и работни задължения.

 

Скорпион

Много планети са във ваша полза в този първи понеделник в началото на месеца: само Сатурн, Юпитер и Уран са леко надути спрямо вас, а това ви носи известна преминаваща нервност. Малко объркване в офиса не пречи на перфектното изпълнение на задачите ви. Дискусията с колега ви помага да разберете някои нови баланси, които се създават в професионалната среда.

Дневен хороскоп за 4.10.2021 понеделник

Стрелец

Астрално небе, което продължава хода от предишния ден и като цяло е положително настроено към Стрелците, или поне не им носи стресиращи моменти. Рационални и проактивни сте в социалната сфера, но доста объркани в първите часове на работния ден.

 

Козирог

Понеделник, в който работните дела, макар и доста, започват да се нареждат едно по-едно. Това което понякога може да ви изнерви, особено в семейството, е фактът, че някой друг не си е свършил работата и се е създала допълнителна работа за вас.

 

Водолей

Седмицата започва с положително настроени планети, което ви позволява  да действате оптимално и най-добре според създалата се ситуация. Днес Слънцето от приятелския знак на Везни е фарът, който осветява онова, което през последните дни изглеждаше несигурно или тъмно.

 

Риби

Планетна конфигурация, характеризираща се с планетарни аспекти, които бавно, от неутрални, се превръщат в положителни. Физическата форма е в отлично състояние и ви позволява да се справите с всяка ежедневна задача.

 

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе