Иновативни начини да реновирате детската стая на близнаците ви

Иновативни начини да реновирате детската стая на близнаците ви
Идеи за дома

Иновативни начини да реновирате детската стая на близнаците ви

Комбинираната детска стая може да е необходима на семейството ви, особено ако имате близнаци. Има много причини да изберете споделена детска спалня, включително факта, че очаквате второ дете. Може пък да искате да помогнете на близнаците ви да се свържат повече и да се сближат или просто се нуждаете от повече пространство в дома си. Двойните детски спални изискват малко повече подготовка и това е напълно разбираемо. Освен, че те трябва да бъдат съобразени с нуждите на две деца, трябва и да се съобразите с мястото, което имате. Усилията обаче ще си струват, защото крайният резултат може да бъде пространство, което да вдъхнови незабравими моменти.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Тук ви предлагаме някои творчески идеи за промяна на спалнята на близнаците ви:

Поставете двойно легло в стаята

На семейство с две деца, което не разполага с много място, несъмнено ще бъде немислимо да постави две легла в детската стая. В общата спалня обаче вертикалното пространство е ценно, затова може да заложите на двойно легло. Вече не е задължително леглата да са непременно едно под друго със стълба по средата. Има толкова разчупени дизайни на мебели, които включват и малки гардероби при леглата, така че да са още по-функционални. С двойното легло ще спестите място, а в останалото пространство може да поставите бюро за учене или да направите кът за игра. По този начин използвате максимално добре вертикалното пространство и позволява на всеки от близнаците ви да има свое собствено легло.

Четири съвета как да декорирате стаята на бебе

Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци

Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си

Използвайте неутрална цветова схема

Независимо дали имате едно дете или близнаци – две момичета, две момчета или едно момче и едно момиче, изберете неутрална цветова схема. Тя ще ви помогне да създадете пространство, което насърчава креативността, докато децата ви растат. Освен това тези нюанси спомагат за спокойствието, насладата и концентрацията. Когато искате промяна, можете просто да смените акцентите в неутралната им стая, като оставите стените недокоснати. Разбира се, не говорим за изцяло бели стени, но може да заложите например на много бледо жълто или бежово.

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

Потърсете преграда за стая

Макар близнаците ви по природа да са по-свързани един с друг от другите братя или сестри, това не означава, че не се нуждаят от лично пространство. С преграда за стая можете да дадете на децата си повече уединение. Същевременно ще увеличите мястото за съхранение в спалнята им. Можете да добавите завеси между двете легла или рафтове между две единични легла, за да създадете мека стена, която превръща всяко легло в отделно убежище. В една спалня завесите също могат да направят значително изявление. Те служат не само за ограничаване на светлината, но и за тонизиране на помещението и придаване на излъскан вид.

Гореспоменатите уникални и въображаеми идеи за детска стая ще осигурят весело пространство, на което близнаците ви ще могат да се насладят. Това са само някои насоки, които може да следвате. Много е важно да се съобразите с пространството, което разполагате, както и с вашите желания и тези на децата. Може да взимате готови идеи, но винаги влагайте и по малко креативност от себе си. По този начин ще създадете уникална детска стая за близнаците ви, а и за другите ви деца, ако имате такива.

Четири съвета как да скриете кабелите във вашия дом

Прости съвети как да премахнете скуката от бяла стая

Четири прости фън шуй правила за щастлив дом

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе