Романтични идеи за декор на спалнята, които ще подобрят настроението ви с партньора

Романтични идеи за декор на спалнята, които ще подобрят настроението ви с партньора
Идеи за дома Любов и партньорство

Романтични идеи за декор на спалнята, които ще подобрят настроението ви с партньора

Всяка двойка има лично пространство като спалнята си, където се отпуска, почива и споделя нежни моменти. Това е мястото, където имате възможност да подобрите и консолидирате връзката си с човека до вас. И за да направите това, вашият декор на спалнята трябва да излъчва романтична атмосфера, която ви предразполага към спокойствие и хармония. Не е нужно да ходите на хотел, за да постигнете този ефект. Можете да създадете мечтаната любовна спалня за вас и партньора ви направо в дома си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Предлагаме ви три романтични идеи за декор на спалня, които ще подобрят комфорта на всяка двойка:

Добавете осветление за настроение

Атмосферата на всяка стая трябва да бъде оптимизирана с перфектно осветление за настроение. Идеалната комбинация за спалнята е от от стенни лампи, стенни аплици и висящи лампи. Можете да постигнете приятна и уютна атмосфера в помещението, като поставите светлините на различни височини. В спалнята могат да се използват дори компоненти за LED осветление. Наклоненото осветление под леглото може да се осъществи чрез LED ленти, които се закрепват към вътрешния долен ръб на леглото. В магазините вече се продават толкова много разнообразни видове. Има дори LED ленти за осветление, които се управляват през смартфона и може да сменяте цветовете им в зависимост от настроението ви. Една вечер може да заложите например на успокояващо зелено, а друга – на огнено червено.

Три неща, които носят позитивна енергия в дома ви

Три причини защо трябва да имате много огледала в дома си

Четири прости фън шуй правила за щастлив дом

Добавете мек слой за комфорт и топлина

Възглавниците са от решаващо значение, когато решавате как да подредите леглото си и за цялостния декор в спалнята. В зависимост от времето може дори да искате да добавите лека подложка към основата на матрака в скромен слой. Или може да искате да добавите няколко одеяла и завивки за особено уютен и прекрасен нощен сън. С тези слоеве и текстури можете да изберете неутрална цветова схема, която е идеална за спалните на двойките. Така ще създадете подходяща атмосфера за романтика.

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

8-те стайни растения, които носят късмет, пари и семейно щастие

Най-подходящите цветове за декор на дома за въздушните знаци в зодиака

Закачете балдахин

Фокусната точка и експонатът на една спалня за романтична двойка трябва да бъде легло с балдахин. Със сигурност има нещо привлекателно в плавния, полупрозрачен вид, който той има. За да осигурите уединение и топлина, можете да покриете рамката на леглото с плат. Използването на пръчки за завеси, закопчалки и драперии може да се използва за създаване на ваши собствени системи за окачване. Това важи в случаите, когато леглото ви няма рамка с балдахин. С други думи – всичко зависи от вашето въображение.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Това са някои от основните съвети за декор на спалня за подобряване на романтиката в това помещение в дома ви. Можете лесно да ги включите в съществуващото си пространство, без да се налага да го обновявате напълно. Ще видите как със съвсем малко усилия може значително да освежите спалнята си и да й придадете романтичен и приятен външен вид. Може да ви се струва ненужна инвестиция, но макар и да не го осъзнавате, подсъзнателно ще се почувствате по-добре. А новата романтична атмосфера ще разпали и искрата във връзката ви с партньора. Затова не се отдавайте на рутината и на сивото ежедневие. Винаги намирайте начини да внасяте глътна свежест в дома и живота си изобщо.

Tagged , , , , , ,
на горе