ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 – вторник

Любовен хороскоп за 1.03.2022-вторник за всички зодии: Днес е денят, в който мнозина от вас ще искат да изяснят отношенията с партньора. Ще прекъснете инсинуациите, лъжите или прашните „скелети в гардероба“. Тайни връзки може да бъдат разкрити, ще искате всичко това да бъде прекратено. Звездите от хороскопа водят към яснота във всичко и на първо място в любовта, която е под влиянието на ревността и съмненията. За да завършите този ден спокойно, звездите от хороскопа ви съветват да бъдете възможно най-дипломатични в отношенията с любимия човек. Предложете му: „Нека поговорим откровено!“

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 – вторник 

СЪВЕТ за 1.03.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Овен, 1 март: Извършете подвиг в името на любовта! Не е необходимо да скачате с парашут, да ходите по перваза или да спасявате сродната си душа от злодеи и чудовища. Подвизите могат да бъдат и ежедневни: например миене на чинии, пране на дрехи или съгласие за съвместно пътуване. Вярвайте, че след това ще станете истинска героична личност и вашата смелост ще влезе в записките на вашата семейна история.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Телец, 1 март: Днес на любимата ви сродна душа ще й бъде доста трудно да ви убеди, че се нуждае от вас такива, каквито сте. А не личност, в която искате да се превърнете, рано или късно, по един или друг начин. Все-пак се опитайте да повярвате в преценка на вашият партньор, защото това ще ви улесни живота.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 1 март: Очевидно, днес Близнаците ще имат ден с голям финансов и любовен късмет. По принцип можете да опитате и да поемете отговорност, ако рискувате част от семейния бюджет, въпреки че е по-добре, разбира се, да се ограничите до допустимите харчове, в този особено сполучлив ден. Основното нещо – не забравяйте да закупите подаръци за семейството си от спечелените доходи. Това ще се отрази много благоприятно на семейната атмосфера.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Рак, 1 март: Днес ще искате да защитите любимия си човек от някакви неприятности, които излишно го натоварват и натъжават. Няма да е толкова лесно, колкото си мислите, но ако покажете най-добрата си страна, със сигурност ще успеете. Основното нещо е да не се страхувате от трудностите и да вярвате в себе си, в добрият финал.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 1 март: Днес на любимия ви човек ще му бъде особено трудно да разбере от какво точно имате нужда. Какво трябва да направи той самият, за да се почувствате добре. Той всячески ще се опитва, да отгатне вашите желания, но едва ли ще се справи достатъчно добре. Затова се опитайте прозрачно да му намекнете, за да не се измъчва и да опитва да разбере сам.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Дева, 1 март: Ако днешното ви начумерено настроение бъде, дори само за миг, озарено от нежна усмивка към вашата сродна душа, това ще бъде много по-ефективно от хилядите думи и обещания. Само една истинска, слънчева усмивка и ще усетите колко сте скъпи на този човек, колко сте обичани и ценени.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Везни, 1 март: Днес трябва да направите избор между любов и приятелство. Това изобщо не означава, че ще трябва да се откажете от едното заради другото, но ще трябва да заемете страна и изборът на страната е този, който ще определи приоритетите ви. Това е много сериозно, опитайте се внимателно да претеглите плюсовете и минусите.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 1 март: Уви, колкото и да ви е трудно днес, ще трябва да сте ведри и весели през целия ден, да се усмихвате и да се радвате на другите. Вашето семейство и приятели не могат без вашата подкрепа, а това важи с още по-голяма сила за вашия любим човек. Можете, да си позволите, да бъдете слаб, но на по-късен етап, насаме със себе си, когато никой няма да ви вижда.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 1 март: Днес вашият любим човек е решил, да ви запознае и въведе в редиците на световната култура. Може би е планирал, да ви заведе на вечерно кафе или в изискан ресторант. Или, може би, ще ви подари интересна книга. Напълно възможно е да ви готви изненада, която ще ви зареди с адреналин, например да го придружите  на футболен мач, бънджи-скок… Има много възможни опции за това.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 1 март: Дори и да ви се струва, че вашият любим човек напълно е загубил бдителността си, не трябва да се опитвате да го измамите или надхитрите. Тайната, рано или късно, ще стане явна и вие ще си спомните този ден със срам. Всяка лъжа само ще промени отношенията ви към, разбира се, по-лошо.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 1 март: Днес звездите препоръчват да не се обиждате от критиката, отправена към вас от любимия човек. Вместо това, да се опитате да я възприемете възможно най-адекватно и дори да се опитате да я приложите на практика. Може би вашата сродна душа ще се разстрои от резултатите от нейните съвети и ще върне думите си назад.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 1.03.2022 - вторник

Любовен хороскоп за зодия Риби, 1 март: В този ден няма да слезете нито за секунда от крилете на любовта и фантазията. Днес сте се пренесли във вълшебна приказка за любовта, в чийто главен герой изведнъж сте се превърнали. Както във всяка приказка, ще ви очакват различни трудни изпитания и препятствия по пътя към щастието, но всичко ще завърши добре, радостно и щастливо.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе