Искаш да си върнеш бившия обратно? Ето какво да направиш

Искаш да си върнеш бившия обратно? Ето какво да направиш
Интересно Любов и партньорство

Искаш да си върнеш бившия обратно? Ето какво да направиш

Много от вас може би ще упрекнат това решение. И ще кажат, че една книга, колкото и пъти да я прочетеш, краят ще е един и същ. Е, да, но пък отношенията нямат много общо с книги или всички тези философии, които са казани за тях. При всички двойки е различно и не бива да поставяме любовните отношения между хората под общ знаменател.

Ако той ти липсва и искаш да си го върнеш – давай. Направи това, което сърцето ти подсказва, защото крайната цел и смисълът на живота е да бъдем щастливи. И ако това ще те направи щастлива, нищо не ти пречи да опиташ. Да, може и да останеш разочарована, защото рискът винаги съществува. Но е много по-добре да кажеш „опитах“, отколкото „трябваше да опитам“.

Ето някои от начините, с които може да си върнеш бившия.

Поддържай контакт с него

Ако сте се разделили с добри чувства, без скандали и непростими грешки, може да му предложиш да останете приятели. Това е добра тактика, с която ще запазиш правото си да си близо до него. Когато сте приятели, ти ще може да следиш какво се случва в личния му живот и да си подготвена, когато се появи друга жена.

Ако искаш да си върнеш отново онова момче, което те правете щастлива, не спирай да го търсиш. Нямаме предвид да се държиш като обсебена, но е добре да си пишеш с него и да се виждате „като приятели“. Така ще го държиш близо до себе си и може да го накараш да осъзнае, че ти си човекът за него.

Бъди добра приятелка

След като вече всичко между вас е утихнало и сте си запазили приятелските отношения, сега е моментът, в който може да си го върнеш обратно. Бъди добра приятелка, бъди мила и загрижена. Покажи му, колко важен е той за теб и бъди плътно до него. Нека този мъж да разбере, че ти винаги ще си до него и ще го подкрепяш. И когато страда, ти също страдаш. Бъди тази, която се радва повече от всеки друг на неговите успехи. Стимулирай го и го обичай. Невъзможно е да не си върне чувствата към теб.

Излизайте по-често

Ако искаш наистина да си върнеш бившия трябва да излизате по-често заедно. По този начин ти ще успееш да му припомниш времето, в което сте били заедно и да го накараш да си спомни колко приятно му е било с теб и как сте били тогава щастливи. Това е тактика, която работи, стига да имаш нужното търпение и време. Добра идея е и да посещавате местата, които преди са ви били любими. Това още повече ще засили чувството му на носталгия и ще иска да се съберете отново и да изпита всички онези приятни чувства и емоции с теб.

Не забравяй за социалните мрежи

Социалните мрежи са мястото, където хората общуват повече, отколкото в реалността. И те играят важна роля за любовните отношения. Друг е въпроса, до колко са полезни, но това е различна тема, която днес няма да обсъждаме.

Ако желанието ти да си върнеш бившия става все по-силно, не чакай още време. Действай още сега. Поддържай с него контакт в социалните мрежи и харесвай всичко, което той публикува – статуси, снимки, песни. Нека разбере, че все още проявяваш интерес към него и не си го забравила.

Прати му общи снимки

Сигурни сме, че имате много общи снимки, които не са публикувани никъде и са само за личен архив. Е, няма по-подходящ момент от този сега. Изпрати му на лично съобщение някои от най-хубавите ви и щури снимки и по този начин си припомнете за всички онези приятни моменти, които се преживели заедно. Няма по-добър начин да върнеш чувствата на някого от този. Веднага щом той види ваша обща снимка, ще се замисли дали не сте сгрешили, като скъсахте. Фотосите ще го накарат да се съмнява в своето старо решение и ако започне и той да те търси, твърде вероятно е много скоро отново да бъдете двойка.

Има и такива връзки, които не завършват с щастлив край. Но има и такива, които след раздялата става още по-силни и истински. Защото времето, което сте прекарали разделени един от друг, ви е помогнало да осъзнаете, че не можете един без друг. Просто е. Е, само понякога.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе