Как да премахнем НЕГАТИВНАТА енергия със СОЛ

Как да премахнем НЕГАТИВНАТА енергия със СОЛ
Интересно Психология

Как да премахнем НЕГАТИВНАТА енергия със СОЛ

Целият ни живот преминава сред хората. Ето защо понякога има някои недоразумения и разногласия. В по -голяма степен, разбира се, това се отнася за жените. След тези сблъсъци се чувствате напълно опустошни. Изглежда, че силите ви напускат, а вие не знаете какво да правите.

Но причината, за съжаление, е известна и е ежедневие.

Наоколо има негативни хора, които се опитват да пренесат своята енергия. Когато общувате с тях, изглежда, че сте под натиск от някого. Има чувството, че нещо ви притиска. Това е въздействието на негативното.

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Какво да направите за да премахнете негативната енергия 

Трябва да се отървете от него тази лоша енергия възможно най -скоро. И за това не е нужно да търсите някой, който може да помогне. Този човек ще сте самите вие. Това е просто. Има два начина за премахване на отрицателната енергия с обикновена сол.

 

Първият начин

Солта има способността да привлича отрицателна енергия като гъба. Затова, когато се приберем, влизаме в банята и се натриваме с морска сол. Желателно е в нея да няма добавки. След това си вземаме душ и премахваме всички лоши неща, които са „залепнали“ по нас. Представете си как негативната енергия се отмива и отива някъде по канала. Усещаме лекота и увереност. Опитваме се да не мислим за това какво по -рано ни измъчваше и смущаваше. Него вече го няма.

 

Ако първият начин не помогне

На първо място, трябва да се съсредоточите и да се отпуснете. И това може да се направи там, където никой няма да пречи и няма да ви разсейва. Така че – идете на тихо място. Ръцете са отпуснати. След това бавно, много бавно се навеждаме и спускаме ръцете си. Стигате до пода с ръце, ако е възможно.

Трябва да се чувствате комфортно, това е основното условие.В момента, когато ръцете ви са спуснати, трябва да си представите как всички лоши неща ви напускат завинаги. След това бавно се върнете в изходна позиция. По това време си представете как положителната енергия изпълва тялото и душата. Има изключителна лекота и увереност, че всичко е на разположение.

Умората ще изчезне и всички негативи ще се изпарят. Ако следвате тази техника поне веднъж на всеки десет дни, всичко ще се получи и негативната енергия на някой друг няма да може да виси върху вас.

Ако по здравословни причини е трудно и опасно да правите такова упражнение, тогава трябва мислено да си представите желаното действие и да отхвърлите отрицателното.

И накрая – вземете светена вода в дланите си и се измийте. Никога не се обезсърчавайте и се борете с трудностите. Тогава никоя негативна енергия няма да бъде страшна. Всичко е във вашите ръце.

Вижте още ⤵️

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе