Как да премахнем НЕГАТИВНАТА енергия със СОЛ

Интересно Психология

Как да премахнем НЕГАТИВНАТА енергия със СОЛ

Целият ни живот преминава сред хората. Ето защо понякога има някои недоразумения и разногласия. В по -голяма степен, разбира се, това се отнася за жените. След тези сблъсъци се чувствате напълно опустошни. Изглежда, че силите ви напускат, а вие не знаете какво да правите.

Но причината, за съжаление, е известна и е ежедневие.

Наоколо има негативни хора, които се опитват да пренесат своята енергия. Когато общувате с тях, изглежда, че сте под натиск от някого. Има чувството, че нещо ви притиска. Това е въздействието на негативното.

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Какво да направите за да премахнете негативната енергия 

Трябва да се отървете от него тази лоша енергия възможно най -скоро. И за това не е нужно да търсите някой, който може да помогне. Този човек ще сте самите вие. Това е просто. Има два начина за премахване на отрицателната енергия с обикновена сол.

 

Първият начин

Солта има способността да привлича отрицателна енергия като гъба. Затова, когато се приберем, влизаме в банята и се натриваме с морска сол. Желателно е в нея да няма добавки. След това си вземаме душ и премахваме всички лоши неща, които са „залепнали“ по нас. Представете си как негативната енергия се отмива и отива някъде по канала. Усещаме лекота и увереност. Опитваме се да не мислим за това какво по -рано ни измъчваше и смущаваше. Него вече го няма.

 

Ако първият начин не помогне

На първо място, трябва да се съсредоточите и да се отпуснете. И това може да се направи там, където никой няма да пречи и няма да ви разсейва. Така че – идете на тихо място. Ръцете са отпуснати. След това бавно, много бавно се навеждаме и спускаме ръцете си. Стигате до пода с ръце, ако е възможно.

Трябва да се чувствате комфортно, това е основното условие.В момента, когато ръцете ви са спуснати, трябва да си представите как всички лоши неща ви напускат завинаги. След това бавно се върнете в изходна позиция. По това време си представете как положителната енергия изпълва тялото и душата. Има изключителна лекота и увереност, че всичко е на разположение.

Умората ще изчезне и всички негативи ще се изпарят. Ако следвате тази техника поне веднъж на всеки десет дни, всичко ще се получи и негативната енергия на някой друг няма да може да виси върху вас.

Ако по здравословни причини е трудно и опасно да правите такова упражнение, тогава трябва мислено да си представите желаното действие и да отхвърлите отрицателното.

И накрая – вземете светена вода в дланите си и се измийте. Никога не се обезсърчавайте и се борете с трудностите. Тогава никоя негативна енергия няма да бъде страшна. Всичко е във вашите ръце.

Вижте още ⤵️

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе