астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 14 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Не забравяйте да продължавате да търсите истината, тъй като е по-добре да попитате нещо директно, отколкото да приемете, че вече знаете. Почитането на истината ще почете и любовта и отношенията във вашата връзка.

Увеличете обема на устните си с… упражнение

Астрологичен съвет за 14 юни 2023 5 домашни проекти възможни за един ден

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: ако сте били повлияни от промени в настроението, тогава има едно ефективно лекарство – промяна в подхода. Смейте се на глас, излезте от зоната си на комфорт, отидете на поход или на разходка, позволете си да поискате помощ. Не е нужно да правите всичко сами.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: внезапно прозрение или идея, която идва със светкавична скорост, може да ви доведе до нещо магическо. Направете място за новото и се справяйте с препятствията, без напрежение. Внезапните идеи изискват добре обмислен план за действие, така че когато започнете, не забравяйте първо да планирате всичко.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: понякога мислим, че ще бъдем щастливи, ако се преместим на друго място, а след това се оказва, че където и да отидем, вземаме себе си със себе си. Помислете за това.   

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: животът е спирала, а не една права линия. Вие решавате кое е от първостепенно значение за вас и няма грешни решения. Има само маршрути, които ни водят напред. Дори напоследък да сте заети със служебните си задължения, днес е моментът да изведете на преден план отношенията си с близките.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: вместо да оставите ума да достигне милион мили в час и дъхът ви да спре за известно време, използвайте своята изобретателност и оригиналност, за да разширите възможностите си. Бъдете общителни и направете своя ход. Най-добрият начин да се възползвате от новите възможности е да се възползвате максимално от тези, които вече имате.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вселената ви призовава да живеете днес. Може да сте преминали през много и със сигурност не е било лесно, но сега сте на път да просперирате. Животът трябва да се живее, а не да се страда, мислейки как би могъл да бъде.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: събитията в живота ви се развиват бързо. Опитайте да изразите мнението си по-ясно. Научете повече за неща, които може да изглеждат странни, но не гледайте на това, което е минало. Имате какво да очаквате и то скоро ще се прояви в живота ви.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: отделете време да се вслушате в интуицията си, преди да предприемете действие, можете не само да намерите нови пътища, но и да видите как мечтите ви се проявяват точно пред очите ви. Време е да оставите настрана страховете си и да оставите силните си страни да ви водят по пътя напред.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: колко често започвате изреченията си с „не мога“? Вместо това опитайте да си зададете въпроса „Как мога да направя това?“ Опитайте се да анализирате възможностите си, преди да говорите по навик за невъзможността да постигнете нещо.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: това е чудесен ден да се свържете със себе си чрез медитация или водене на дневник. За тези, които търсят знак за сбъдване на мечтите си – Вселената вече развява зелено знаме пред вас! Поемете свеж въздух. Слушайте вътрешния си глас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: обърнете поглед към себе си и анализирайте какво не харесвате в живота си. Освен това трябва да се съсредоточите върху отношенията с близките. Покажете им любов и не забравяйте, че понякога е добре да бъдете отворена книга пред доверени хора.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вселената ви призовава да се погрижите за себе си. Започнете деня със здравословна закуска, насладете се на всяко време, бъдете активни на работа и с приятели. Правете планове за бъдещето и завършвайте текущите дела – предстоят ви много интересни неща!
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 14 юни 2023

на горе