Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарсктва Вижте как
Партньорски статии

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Здравейте, мили хора! За никого от нас няма съмнение, че здравето е определящ фактор в живота ни. Странното е, че го приемаме за даденост и пренебрегваме грижата за него, любовта към него и тялото ни. А пък то, тялото ни е единствения дом на Душата ни и за него резервни части няма!.
Най-добрият и лесен начин да му повлияем е чрез храненето, така можем да предотвратим развитието на болести или да подобрим влошеното си здраве с правилните храни.

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Искате да подобрите здравето и тонуса си без лекарства. Това е възможно

В забързания начин на живот, нашите хранителни навици са се променили коренно от преди, търсим бързи и лесни решения, предпочитаме полуготови и готови храни, вместо да отделим време да приготвим храната си с пресни и естествени продукти.
Освен това, независимо дали го приемаме или не, безспорна и доказана истина е, че нашите храни далеч не съдържат хранителни вещества, които са имали дори преди 20 години.

В резултат на това в организма липсват хранителни вещества и ако не компенсираме тези липси, резервите на тялото ни се изчерпват, нарушава се балансът, заложен толкова съвършено в нас от Създателя. Чувстваме се уморени, раздразнителни, нетърпеливи и винаги ще сме под стрес, защото дефицитът на хранителни вещества често причинява тези симптоми.Уж не ни е лошо, не виждаме реална причина за да се чувстваме така.

И когато съзнателно или не даваме хранителни вещества, липсвали и важни за телата ни, осъзнаваме, че това се променя сякаш от самосебе си.

Имаме добър тонус, настроение, светът става по-цветен и красив! Благополучието ни се подобрява, излишните мазнини започват да се топят в нас, болките в ставите намаляват и отшумяват, и си даваме сметка, че „малките”, но мъчителни проблеми (главоболие, подуване на корема и т.н.), с които вече сме се научили да живеем, са си отишли!

Ако се замислим, ще открием кое е довело тези положителни промени в здравословното ни състояние.

Какво означава това..

Повечето от нашите заболявания не са болести, те са просто последици от липсващи хранителни вещества. И от момента, в който компенсираме дефицита в тялото си, тези симптоми намаляват и изчезват.

Какво можем да направим, без да преобръщаме живота си наопаки !

Повярвайте, при добра воля никак не е трудно.

Да добавим към менюто си суперхрани и хранителни добавки, които да дадат на организма ни витамините, минералите, антиоксидантите, ензимите… и ред други полезни вещества, които тялото ни не получава достатъчно от конвенционалната храна, или пък получава само вредности като консерванти, трансмазнини, оцветители и овкусители…
Мили хора, приема на суперхрани и добавки е съвременният възможен начин да подържаме здравето си оптимално.

С много обич, Гена!

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Присъеденете се към нашата група:

„Приятели на здравето и качеството на живот“

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Направете си абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Тук има информация за хората, които искат да са здрави, да имат енергия, да изглеждат и да се чувстват добре, да променят мирогледа и отношението си към света,  допълнителни доходи, повече свободно време, да пътуват, да получават признание за успехите си. За хората, които обичат да помагат и това им носи радост,  харесват бизнес от вкъщи, добронамерена партньорска среда и взаимопомощ!

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе