Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!
Величествена България Партньорски статии

Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!

Здравейте, скъпи Човеци!

Искам да споделя с вас нещо, което много ме разтърси. Мъжът ми е пчелар. Бях с него на пчелина, сега е време за диагностика и „затопляне” на пчелните семейства. С много болка отваряше кошер след кошер.

Преди 3 месеца бяха пълни с по десетки хиляди жужащи /невероятна музика за душата../ и в добро здраве пчелички.

Добре обгрижени и зазимени с всичко необходимо да презимуват. За съжаление, оцелели са около 20 процента от семействата към момента, а сме още в зима и не се знае до след месец какво ще последва. И докато потресена се чудех какво се е случило с тях, в 12 часа на обяд и температури около 18-20 градуса, в нивата с пшеница на около 200 метра по въздух от пчелина се появи трактор с 5-6 метрова пръскачка.

За половин час премина през нивата пръскайки няколко пъти … и си замина /предполагам доволен от свършената „негова” работа и с чиста съвест/. Хей, мили хора, знаете ли, всички живи пчели по това време са навън, търсят цъфнали цветенца и билки, и носят прашец в кошера за да хранят пилото, поколението нови пчели, което ще се излюпи и ще увеличава пчелното семейство в прогресия до началото на лятото. Така е, ако не бъдат поляти с отровните препарати.

Всички, попаднали под отровния дъжд на пръскалата, загиват. Тези благородни,трудолюбиви, чисти, създаващи една от лечебните суперхрани на земята живи същества умират от безхаберието на нас, хората. Защото това пръскане е редно да се извършва сутрин и надвечер, когато пчелите вече не са навън!!!

Тази година при нас в равнината не е имало студ и сняг, и при температури над 8 градуса пчелите излизат навън почти всеки ден в топлия часови пояс. Това, на което станах свидетел всъщност се случва методично през цялата година.

Къде сме, и кои сме ние?! Какво ще оставим на децата си? Колко ще живее човешкия род след пчелите?! А каква храна ражда земята ни, заливана поголовно с химически препарати?! Засега все още има чисти местенца, от които да получим нужното за клетките ни чрез дохранване. Бог ни е дал толкова много, изобилие на храна и ресурси на тялото ни да се справя дълго време. Но не са безкрайни!

Ще се освестим ли, мили Човеци?!

Здравето е богатство!

Детокс: подмладете тялото и духа си

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Направете си абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Тук има информация за хората, които искат да са здрави, да имат енергия, да изглеждат и да се чувстват добре, да променят мирогледа и отношението си към света,  допълнителни доходи, повече свободно време, да пътуват, да получават признание за успехите си. За хората, които обичат да помагат и това им носи радост,  харесват бизнес от вкъщи, добронамерена партньорска среда и взаимопомощ!

„Приятели на здравето и качеството на живот“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе