В какво кучетата са по-добри от мъжете
Домашни любимци

В какво кучетата са по-добри от мъжете

Кучетата неслучайно са смятани за най-добрите приятели на хората. Те са предани и ви обичат безусловно за разлика от много хора. Разбира се, всеки има нужда от своята половинка в живота, но ако все още сте сами, ето как домашният ви любимец може да запълни част от тази празнота:

Кучетата никога не предават

Както казахме, любовта на кучетата е безусловна. Те се привързват до такава степен към своя стопанин, че не биха го предали за нищо на света.

Не се интересуват от килограмите ви

Дамите са суетни по природа и държат на външния си вид. Дали обаче сте качили няколко килограма през зимата или не, изобщо не е важно за вашия четириног приятел. Той ще продължи да ви обича, независимо от всичко. Не казваме, че не съществуват и много такива мъже, за което можем само да ги поздравим, но факт е, че някои от тях отдават прекалено голямо значение на това как изглеждате.

Колкото повече закъснявате, толкова повече кучетата нямат търпение да ви видят

Точността е важен човешки навик. По една или друга причина обаче, понякога се случва да закъснеем, било то заради забавяне в работата, изпуснат автобус или просто успиване сутрин. И докато хората обикновено са ядосани, когато дълго са ви чакали, кучетата тръпнат с все по-голямо очакване да ви видят и да ви покажат любовта си.

Обичат да се гушкат

Нека го признаем – не всеки мъж обича да прекарате вечерта, прегръщайки се на дивана, колкото и да ви обича и да държи на вас. Просто такава им е природата. Кучетата, за разлика, обичат да са в компанията на своя стопанин, колкото се може, по-често.

Кучетата никога не се оплакват от готвенето ви

Това, разбира се, е в кръга на шегата, но на никого не му е приятно да критикуват манджите му, особено когато сте се постарали. Е, при кучетата няма този проблем. Много от тях предпочитат специалните за тях гранули, но има и такива, които хапват с удоволствие от домашната храна, която им дадете.

Tagged , , ,
на горе