Визуален тест: Изберете свитък и разберете какво ви очаква в бъдеще

Визуален тест Изберете свитък и разберете какво ви очаква в бъдеще
Психология

Визуален тест: Изберете свитък и разберете какво ви очаква в бъдеще

Ако искате точна прогноза за близко бъдеще, направете този простичък тест. Избирайки един от 4-те свитъка, ще получите прогноза, която ще се сбъдне през следващите няколко месеца. По този начин можете да се подготвите за предстоящите събития и те няма да са пълна изненада за вас.

Визуален тест Изберете свитък и разберете какво ви очаква в бъдеще

 

Какво трябва да имаме предвид, преди да направим теста?

Не забравяйте, че нито една прогноза не трябва да се приема буквално. Всички те показват само посоката, в която ще се обърне животът ви, а от вас зависи дали искате да я последвате или следвате или не. Тълкувайте, не следвайте стриктно!

Прогнозите се сбъдват само за тези, които са отворени за получаване на нова информация и искрено вярват в тях. Започнете теста само ако наистина се нуждаете от отговор и сте готови да го приемете.

Прогнозата ще се сбъдне в рамките на 3 – 6 месеца. След това можете да направите теста отново.

И така, ако вече сте избрали един от свитъците то снимката, ето какво ви предстои:

1. Такъв избор предсказва успех в много начинания. Ако започвате нов бизнес, можете да бъдете сигурни, че ще успеете. Но това изобщо не означава, че можете да седите със скръстени ръце и да не правите нищо. Действайте и със сигурност ще успеете.

2. Златният свитък пророкува подобрения във финансовите дела. Скоро ще имате късмет и доходите ви ще се увеличат значително. Основната ви задача е да управлявате парите рационално и да получавате максимална полза и удоволствие от тях. Продължавайте да работите усилено и със сигурност ще успеете.

3. Предстоят драматични промени във вашия живот. Изборът на такъв свитък означава преминаване към нов етап. Промените ще настъпят не в една, а във всички области на живота ви накуп. Те да променят живота ви само към по-добро.

4. Всичките ви проблеми ще приключат скоро. Спорни въпроси от всякакъв род ще бъдат разрешени по най-добрия начин и вие ще се радвате много. След това ви очаква голям късмет, а това ще се отрази както на работата, така и на личния ви живот. Възползвайте се от този период, за да съберете мислите си, да си починете добре и да натрупате сили за нови постижения.

Tagged ,
на горе