ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

всичко в живота вибрира
Психология

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

С помощта на този визуален тест ще разберете какви промени ви предстоят тази есен, само трябва да си изберете вълшебен часовник. Харесайте си един и разберете какви изненади ви е приготвила тази златна есен.

визуален тест вълшебен часовник

Всеки сезон и всеки месец носи със себе си много промени, които нахлуват в живота ни. За някои те се оказват планирани и логични, но за други това не е съвсем така.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Визуален тест: Врата към бъдещето

Визуален тест: Какъв тип жена сте

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Визуален тест: Изберете любимият ви часовник и разберете какво ви очаква тази есен!

Как да се подготвите за визуалният тест с вълшебен часовник?

= Абстрахирайте се от всичко, което ви разсейва, по-добре е да сте сами.

= Затворете очи и се запитайте: „Какво ме очаква тази есен?“

= Отворете очи и изберете един от трите часовника от снимката.

# Часовник № 1 (синият)

Есента ще ви носи много важен и ценен житейски урок. Трябва да преминете през голямо изпитание, но всичко ще си заслужава, защото след това ще настъпят много хубави дни. Понякога, за да привлечете нещо хубаво, трябва да си го отвоювате от живота. Така че, напуснете зоната си на комфорт и се опитайте, да придобиете нови умения, за да научите нещо ново, което ще ви бъде необходимо. Опитайте се да гледате на временните трудности като на възможности, които се отварят пред живота ви! Те ще ви издигнат една степен нагоре!

# Вълшебен часовник № 2 (в средата)

Ако на този етап ви се налага със зъби и нокти да защитавате правата си, борите се за справедливост и за място под слънцето, то тази есен най-накрая ще победите в тази битка! Ще стигнете до това, към което сте се стремили месеци наред. Огромните усилия, които вложихте в една съкровена мечта, не са били напразни. Повярвайте! Скоро ще „берете“ плодовете на упоритата ви работа и ще можете да отпразнувате страхотен резултат!

# Часовник № 3 (жълтият)

Въпреки факта, че всички чувствителни души в този красив златен сезон са измъчвани от есенната меланхолия, вие няма да почувствате това! Тази есен за вас ще бъде време, в което ще ви спохожда вдъхновение, ще искате да се развивате и да правите нови и нови неща! И, разбира се, с това огромно желание, постоянно ще се зареждате с много положителна енергия. Ще успеете да съберете смелост и да започнете активно да действате в посока на това, което искате от дълго време. Всяка нова стъпка ще ви дава все-повече увереност и щастие, идващи от вашите собствени сили!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе