Бори се за този мъж преди друга жена да е заела мястото ти
Любов и партньорство

Бори се за този мъж преди друга жена да е заела мястото ти

Обичате този мъж – борете се за него, мили дами. Когато бившият ви приятел или настоящият приятел почти изведнъж спре да ви обръща внимание, единственото нещо, което искате, е да разберете как бързо да го заинтересувате отново. Знаете, че трябва да действате веднага, преди да го загубиш напълно или още по-лошо – преди друга жена да заеме вашето място. Но какво точно трябва да направите, без да изглеждате отчаяни в процеса? Е, време е да ви разкрием.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как бързо този мъж може да прояви интерес отново към вас

Анализирайте отново връзката си

Ето някои съвети за връзка: не можете да разрешите проблем, докато не стигнете до корена му. Промяната в поведението на този човек се случва с причина и вашата работа е да я намерите.

Това може да е трудно, ако сте в ранен етап на връзката ви. В края на краищата не познавате този човек толкова добре, така че ви е трудно да разберете защо той е променил отношението си към вас. Можете ли да го свържете с нещо, което случайно сте направили? Въз основа на неговия характер, може ли това да е каскада, която изпълнява? Възможно ли е той всъщност просто да играе игра?

Най-важното – какво чувства този мъж към вас? Сигурна ли сте, че той ви обича? Това само период ли е? Или той наистина е изстинал към вас? Моля, бъдете възможно най-честни. Не лъжете себе си – това няма да ви доведе до никъде.

Не бъди обсебваща

Нека да изясним едно нещо от самото начало: да бъдеш обсебваща е може би най-лошото нещо, което можеш да направиш в този момент. Странно – това също е първото нещо, което искате да направите, но то ще ви изиграе лоша шега. Искате да накарате този мъж отново да се влюби във вас, нали? Е, в такъв случай не може да сте нуждаещ се и не трябва да го карате да мисли, че не можете да живеете без него. Дори това да е истината (повярвайте ми – не е), той никога не може да го осъзнае!

Не правете грешки

Какъв е първият ви импулс сега? Да му се обадите, да му изпратите съобщение, да го помолите за втори шанс или да отидете при него разплакани, казвайки му колко много ви липсва?

Това само би влошило нещата. Първо, той вероятно би ви помислил за емоционално незряла. След това ще загубите уважението му и той ще предположи, че може да продължи да се отнася с вас както иска. Е, време е да дадете урок на този мъж и да му покажете, че можете да живеете без него. Не му придавайте толкова голямо значение и не го карайте да се чуди защо сте успели да го преодолеете толкова бързо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

Разводът има и положителна страна и след него можеш да бъдеш щастлива и свободна

На бившите си пожелавам само късмет! Щастието вече са го загубили

Tagged , , , , , , , , ,
на горе