Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Бен Афлек
Лайфстайл

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Бен Афлек признава и съжалява, че е загубил най-ценното нещо в живота си: жената, която винаги е била до него и с която се е чувствал наистина щастлив. И всичко това се е случило, заради алкохолна зависимост.

Няма да я познаете! Новата визия на Десислава шокира всичките и фенове

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Астролози: Дженифър Лопес и Бен Афлек винаги ще се събират заедно

Бен Афлек: Загубих най-ценното - жената, с която бях щастлив... Всичко, заради алкохола

Бен Афлек: Загубих най-ценното, заради алкохола

Наблюдаван от страни животът на звездните актьори изглежда като мечтана приказка, но в действителност нещата стоят по доста различен начин. Те, известните личности, също правят човешки грешки, страдат, опитват се да поправят всичко, но понякога се провалят. И, разбира се, съжаляват, че са могли да се променят, но са го осъзнали твърде късно. Когато са изгубили твърде много.

В този смисъл изключение не прави и носителят на две награди “Оскар” – актьорът Бен Афлек. Както самият той публично признава, че е загубил най-ценното в живота си – жената, която винаги била до него и с която е бил наистина щастлив. Изгубил всичко, само заради алкохола…

Двамата (Бен Афлек и Дженифър Гарнър) се запознават по време на снимките на филма “Пърл Харбър”. Сватбата им била за чудо и приказ, една от най-необичайно красивите холивудски сватби.

По време на церемонията сияели от щастие, през цялото време се държали за ръце. Изглеждаше, че този брак ще бъде вечен.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър създават три деца (две дъщери и син).

Светът на Холивуд остана в шок, когато  след 10 години брак, двамата обявиха новината, че се развеждат.

В общо изявление Бен Афлек и Дженифър Гарнър написали: „Ние сме така от дълго време, мислихме много, обсъждахме, но сме принудени да вземем това най-трудно решение в живота ни. Решихме да се разведем. Продължаваме да вървим напред, продължаваме да се отнасяме един към друг с любов и уважение, продължаваме да отглеждаме децата си заедно, но ние ще живеем отделно … Моля, уважете личният ни живот, този на нашите близки и нашето решение. Това наистина е много труден момент за всички нас и това е единственият коментар по този твърде личен и болезнен въпрос. Благодарим за разбирането“.

Бен Афлек

По-късно Бен Афлек споделя, че разводът с Дженифър е нещо, за което много съжалява и трудно ще си прости.

За съжаление, понякога в живота всичко е много по-сложно, отколкото във филмовите сценарии.

В интервю за известно списание той признава какво чувства в сърцето си: „Най-много съжалявам за развода си. Срамът все още разяжда душата ми. Остава само едно потискащо чувство и омраза към себе си. И всичко това се дължи на пристрастяването ми към алкохола. Това бавно и непоправимо отвори огромна пропаст между нас. Тя преживя толкова много, опитвайки се да остане с мен…“

„Дълго време пиех, но някак си успявах да се контролирам, но след това ситуацията рязко се промени и нещата излязоха от контрол. Започнах да пия все повече и повече. Бракът ни се пропукваше с всеки изминал ден.”

Съпругата на актьора била принудена да го напусне още преди развода да бъде факт, за да предпази децата им. За да не стават преки свидетели на деградацията на баща им. Въпреки всичко, тя го обичала и не го оставила на милостта на съдбата. Тя редовно го посещавала и подкрепяла по време на терапията срещу алкохолна зависимост.

Любовта на Джен била не “заради камерите“, а истинска!

Бен Афлек дълбоко оценявал нейното добро отношение към него и винаги си спомнял, че тя не го е напуснала в най-тежкия му период в живота. Тя винаги е била до него и продължавала да бъде.

В настоящия момент Бен Афлек се събра отново с Дженифър Лопес и сключиха брачен съюз.

Дженифър Гарнър също сериозно любовни взаимоотношения с бизнесмена Джон Милър.

Бен Афлек: „Да се занимаваш с грешки и неуспехи, постоянно да се самоукоряваш също не е опция. Вярно е, че направих нещо, за което дълбоко съжалявам и винаги ще съжалявам. Но, когато това се случи, трябва да си вземете поука от случилото се, да се съберете и да продължите напред. Няма други варианти”.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

Tagged , ,
на горе